- Πόντοι
- 2,368
στασίδι, να υπενθυμίσω ότι ο OP ζήτησε strat και όχι κάτι... άλλο
Όλοι κάνουν λάθη όπως ο ΟΡ.
Εμείς οφείλουμε ως καλοί Χριστιανοί να τους βοηθΟυμΑι να τα διορθώνουν ?
στασίδι, να υπενθυμίσω ότι ο OP ζήτησε strat και όχι κάτι... άλλο
Μου αρεσει το στυλ που παιζει , οι τεχνικες , η επιλογη των νοτων ! Eιπα απλα οτι θελω μια κιθαρα με σωστο tone για το στυλ μουσικης, δηλαδη μονους μαγνητες. Δε με χαλαει το σχημα τοσο.Εγώ δε θα σου προτείνω κιθάρα, θα σε ρωτήσω όμως γιατί σου αρέσει τόσο ο Greg Koch. Έχει κάποιο ωραίο τραγούδι ας πούμε? Αν ναι ποιο θα ήταν αυτό?
Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος, απλά θέλω να βοηθήσω στην πιθανή επανεξέταση των κινήτρων που έχεις ώστε να οδηγηθείς σε μία ενδεχομένως πιο βιώσιμη μακροπρόθεσμα απόφαση. Αν δεν κάνω λάθος άλλαξες από στρατ σε τέλε σε μία σελίδα ?
Από την άλλη δικά σου χρήματα είναι και εννοείται τα ξοδεύεις όπως θέλεις...
Μου δημιουργουνται πολλες αποριες διαβαζοντας το ποστ σουΚαλησπερα, καλη χρονια !
Μετα απο 12 χρονια σε στυλ ροκ-μεταλ-prog κτλ με μια Jakson Dinky Pro2 σκεφτομαι για αγορα strat. Λεω να ξεκινησω τα blues (Αυτος ο ατιμος ο GregKoch φταιει) Ποιος ειναι καλος συνδιασμος μαγνητων για τετοιο στυλ. (Να ρωτησω κατι ασχετο πρωτα : Δεν χρησιμοποιω τον Neck μαγνητη στη κιθαρα μου. Γινεται να βαλω SingleCoil bridge μαγνητη εκει? )
Μεχρι στιγμης βλεπω φθηνες Squier με κανα 200ρικο. Εχουν καλο μπρατσο ? Θα παταω ομορφα και σωστα? Θα γλιστραω? Η να παω κατ ευθειαν σε κατι πιο ακριβο π.χ Fender?
Επισης θα εβαζα στο παιχνιδι και custom Ελληνικη εταιρια για budget 700-1000.
Ευχαριστω εκ των προτερων !
Πρωτη φορα ακουω καποιον να ξεκιναει τα μπλουζ λογω Koch ο οποιος δεν ειναι γνωστος για αυτο ειδοςΛεω να ξεκινησω τα blues (Αυτος ο ατιμος ο GregKoch φταιει)
Ναι γινεται αλλα τι ελπιζεις να πετυχεις με αυτο?(Να ρωτησω κατι ασχετο πρωτα : Δεν χρησιμοποιω τον Neck μαγνητη στη κιθαρα μου. Γινεται να βαλω SingleCoil bridge μαγνητη εκει? )
Δεν περιμενα τετοιες ερωτησεις απο καποιον που παιζει 12 χρονια κιθαραΜεχρι στιγμης βλεπω φθηνες Squier με κανα 200ρικο. Εχουν καλο μπρατσο ? Θα παταω ομορφα και σωστα? Θα γλιστραω? Η να παω κατ ευθειαν σε κατι πιο ακριβο π.χ Fender?
Μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω αυτοΕπισης θα εβαζα στο παιχνιδι και custom Ελληνικη εταιρια για budget 700-1000.
απο την δικη μου εμπειρια και σε επαρχια με αυτες τις δοκιμες μονο το μανικι μπορεις να δεις αν σου καθεται στα χερια..την κιθαρα δεν την καταλαβαινεις ιδιατερα, κακοσεταρισμενη κλπ.....Αν εχεις καποιον Νακα κοντα σου, πηγαινε να δοκιμασεις
Το μπρατσο με ξενισε λιγο ( D shape)
23 λεπτά πριν, n4Sha είπε
Καλημερα ! Οχι, θελω μονους ! Ποιος ειπε οτι δεν επαιζε μεταλ ο BB King?
Δε ξερω πως λεγεται το ειδος που παιζει ο Koch
Εγώ νομίζω πως τα έχεις μπλέξει μέσα στο μυαλό σου και δεν ξέρεις τί θέλεις να κάνειςΛεω να ξεκινησω τα blues (Αυτος ο ατιμος ο GregKoch φταιει)
3 ώρες πριν, n4Sha είπε
Καλημερα ! Οχι, θελω μονους ! Ποιος ειπε οτι δεν επαιζε μεταλ ο BB King?
Mια χαρα παιζει μαλμστην απ οτι βλεπω στο βιντεοΜόνο στον ύπνο του θα μπορούσε να παίξει malmsteen.
Μόνο στον ύπνο του θα μπορούσε να παίξει malmsteen.
Με λιγη καλυτερη διαχειρηση μπορει να χωσει και μια λεσπολ μεσα γιατι ειναι αλλιως να παιζεις μπλουζ με λεσ πολ.Με 800 ευρώ, μπορείς να έχεις μία στρατ και μία τέλε
Ευκολότατα. Και πάλι μένουν ρέστα, αν ψωνίσεις σωστά... Άσε που ο Τομαν βγάζει μοντέλο λεσπολ και με coil split σε πολύ νορμάλ τιμή...Με λιγη καλυτερη διαχειρηση μπορει να χωσει και μια λεσπολ μεσα γιατι ειναι αλλιως να παιζεις μπλουζ με λεσ πολ.
Η τρολαρεις εμένα η δεν έχεις καταλάβει ότι το βίντεο είναι τρολιά.Mια χαρα παιζει μαλμστην απ οτι βλεπω στο βιντεο