Δηλαδή τι κάνουν? Βλέπουν ότι 1000 άτομα χρησιμοποιούν ublock και λένε "ας μπλοκάρουμε τους 354 για αρχή"?Το YouTube δεν αντιμετωπίζει όλους τους χρήστες το ίδιο, η εκστρατεία κατά των ad blockers είναι σε μικρή κλίμακα για να δούνε πως πάει, πείραμα λέει είναι
Έτσι έγινε και με εμένα πρίν μέρες. Με μπλοκάριζε και όλοι οι άλλοι κομπλέ. Γιαυτό αν δείς και την ανάρτηση του Νέστορα, λέει οτι δεν είμαι τρελός..Το να δουλεύει όμως το uBlock σε μένα και όχι στον διπλανό μου είναι ένα θέμα που θέλει ψάξιμο.
Δεν μπορούσα να μπω στο Noiz όταν άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Έπρεπε να κάνω restart στο router.Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα πριν μια βδομάδα. Είχα κάνει και σχετική ανάρτηση. ύστερα απο αρκετό ψάξιμο με τον Νέστωρ περί καθαρίσματος μπισκοτάκια, clear cache κλπ, απεδείχθει οτι το ίδιο το ΥΤ ξεκινάει καμπάνια εναντίον των ad blockers. Ο Νέστωρ έχει σχετική ανάρτηση στο προφίλ του, σημερινή.
ναι έτσι λένε, έχει να κάνει με το τι extensions χρησιμοποιείς, τι browser, την IP σου, το ιστορικό του λογαριασμού σου και άλλα, βλέπω και σε άλλα φόρουμ ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και κάποιοι άλλοι δεν έχουνΔηλαδή τι κάνουν? Βλέπουν ότι 1000 άτομα χρησιμοποιούν ublock και λένε "ας μπλοκάρουμε τους 354 για αρχή"?
Δεν μου κάθεται καλά...
Εγώ πρέπει να κάνω restart στο μυαλό μου. Τον @Freedom εννοούσα, όχι εσένα. Σόρυ παιδιά, έχω καεί λιγάκι..Έπρεπε να κάνω restart
Εγώ πρέπει να κάνω restart στο μυαλό μου. Τον @Freedom εννοούσα, όχι εσένα. Σόρυ παιδιά, έχω καεί λιγάκι..
6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Eloy - Poseidon's Creation (live, 1978)
H εισαγωγή με το Hammond να ουρλιάζει όλα τα λεφτά.? Εκτελεσάρα.?
Κάνε και κάνα subscribe στο κανάλι μου αν θες, εκεί είναι ανεβασμένο.? Όλο και κάτι θα βρεις να σ'αρέσει από αυτά που έχω ανεβάσει, έχει πολύ και πχιοτικό πράγμα, κάποια κομμάτια δεν θα τα ακούσεις αλλού.Να είσαι καλά Κατ.