- Πόντοι
- 2,148
αν μιμείται κάποιον θεωρητικά αυτός είναι ο Vince Guaraldi
Οχι. Το 'χουν ξεφτυλίσει.Με εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube.
Μονο σε μενα συμβαινει;?
"uBlock Origin" leme. Του κοτσάρεις και 1-2 φίλτρα και δεν βλέπεις μέσα στο βίντεο ούτε παράθυρο. Έχω ηρεμήσει από τότε που το έβαλα.?Με εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube.
Μονο σε μενα συμβαινει;?
εμένα με απειλεί ότι θα δω άλλα 3 βίντεο και μετά τέλοςΜε εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube.
Μονο σε μενα συμβαινει;?
"uBlock Origin" leme. Του κοτσάρεις και 1-2 φίλτρα και δεν βλέπεις μέσα στο βίντεο ούτε παράθυρο. Έχω ηρεμήσει από τότε που το έβαλα.?
Πως γίνεται αυτό ρε φίλος?? Εγώ το χρησιμοποιώ πάνω από 3 χρόνια τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το είχα εγκαταστήσει αν θυμάμαι μόνο και μόνο για να μπλοκάρω τις διαφημίσεις ανάμεσα στα βίντεο και κυρίως τα διάφορα παράθυρα που έβαζαν στο τέλος του βίντεο, κάλυπταν τα πάντα και έσπαζαν μέζεα. Του πέρασα ένα φίλτρο σε text και έκτοτε ηρέμησα, 0 διαφημίσεις ανάμεσα στα βίντεο, 0 ενοχλητικά παράθυρα.Το εβαλα και εγιναν χειροτερα τα πραγματα.
Μου βγαζει φραγη τελειως, αν δεν το κλεισω.
Για μίλα με τον @NestorasΔυστυχως, ετσι ειναι. Φραγη τελειως.
Εσβησα ιστορικο, μπας και γινει τιποτα, τζιφος.
Τι να πω, δεν ξέρω. Μήπως θα έπρεπε να κοτσάρεις κι εσύ τα φίλτρα που έχω προσθέσει στ uBlock?? Το τρέχω στο Vivaldi browser btw, μήπως, λέω μήπως, έχει να κάνει κάτι και με τον browser σου??
Για μίλα με τον @Nestoras
Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα πριν μια βδομάδα. Είχα κάνει και σχετική ανάρτηση. ύστερα απο αρκετό ψάξιμο με τον Νέστωρ περί καθαρίσματος μπισκοτάκια, clear cache κλπ, απεδείχθει οτι το ίδιο το ΥΤ ξεκινάει καμπάνια εναντίον των ad blockers. Ο Νέστωρ έχει σχετική ανάρτηση στο προφίλ του, σημερινή.για βοηθα λιγο
Γνωστό αυτό. Το να δουλεύει όμως το uBlock σε μένα και όχι στον διπλανό μου είναι ένα θέμα που θέλει ψάξιμο.το ΥΤ ξεκινάει καμπάνια εναντίον των ad blockers.