- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Το Εverest είναι σαφώς ανώτερο.ΛΑΘΟΣ.
Έχουμε φάει τα σκώτια μας να τσακωνόμαστε για όλα αυτά.
Και για άλλα τόσα.
Τώρα πάμε για Γρηγόρης εναντίον Έβερεστ ασούμε.
Από που το τρώτε δηλαδής.
Το Εverest είναι σαφώς ανώτερο.ΛΑΘΟΣ.
Έχουμε φάει τα σκώτια μας να τσακωνόμαστε για όλα αυτά.
Και για άλλα τόσα.
Τώρα πάμε για Γρηγόρης εναντίον Έβερεστ ασούμε.
Από που το τρώτε δηλαδής.
Αν ψάξεις ''AMDάδες'' στο φόρουμ σου βγάζει αυτή την ανάρτηση:Οι ιντελάκηδες με τους εϊμντάκηδες,
Έγω γίνει φουλ AMD, ακόμα είμαι.Αν ψάξεις ''AMDάδες'' στο φόρουμ σου βγάζει αυτή την ανάρτηση:
https://www.noiz.gr/forums/topic/59274-custom-χαρακτηρισμός-κάτω-από-το-account-name/page/2/#comment-909942
Χρόνια προσφοράς στο φόρουμ
εγώ θα ήθελα καινούργιο λάπτοπ αλλά δεν έχω λεφτά τώρα να πάρω.Και εμένα το καινούριο μου λάπτοπ AMD είναι, εντελώς τυχαίο γεγονός
Να σου δωκω ένα παλιό που έχω ρε cosεγώ θα ήθελα καινούργιο λάπτοπ αλλά δεν έχω λεφτά τώρα να πάρω.
Τι να κάνω.
είναι intel δεκαετίας πια, και τρεχει Puppy Linux!πόσο παλιο? Γιατί παλιό έχω?
άστο, ευχαριστώ αλλά έχω καλύτερο?είναι intel δεκαετίας πια, και τρεχει Puppy Linux!
λείπει και ένα κουμπί το ''ω'' ή ''v'' ... προσπάθησα να το καθαρίσω από κάτω σε κάποια φάση, μέγα λάθος
Μου τη βάρεσε και γράφω μουσική τώρα με τα VST μου και τo V-Synth μου, αυτό που γράφω τώρα δεν βγαίνει με το Montage,, ήδη έχει τουλάχιστο 3 ήχους που το Montage με καμία "μηχανή σύνθεσης" που έχει πάνω δεν μπορεί να τους αναπαράγει. Αν το τελειώσω θα το ανεβάσω στο Noiz, θα υποδείξω τους ήχους και άμα ένας που έχει το Montage τους αναπαράγει ακριβώς με το ίδιο παίξιμο και ηχόχρωμα κατά τη διάρκειά του, θα του δώσω 1000 ευρώ μετρητά χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ?Παρε το montage, δε θα χρειαζεσαι λαπτοπ (ουτε ΝΙ kontrol)?
Το είδα αποσπασματικά . Φαίνεται πως έχουν εστιάσει την προσοχή τους αποκλειστικά σε αυτόν τον τομέα, intergration με το komplete πιο συγκεκριμενα, αντε και και με vst . Σε αυτόν τον τομέα πιθανό να πετάει. Το jog wheel φαίνεται πολύ βολικό και ξεχωριστό. Όπως είχα αναφέρει κ γω, ο παρουσιαστής λέει κάποια πραγματάκια περι περιορισμού των physical controllers, αναφέρει πως θα περίμενε να δει τα pads του machine εκει επάνω, θα ήταν πολύ βολικό , ή κάποια faders. Σε αυτην την τιμή πιστεύω ειναι λογικό να τα περιμένει κανείς. Ξεχώρισα όμως που λέει πως το mk2 έχει integration και για το maschine... τι εννοεί ο ποιητής ; Το mk3 δε θα έχει; Αφήνει και κάποιες αιχμές οτι τα plugins του ableton δεν είναι integrated (ακόμα τουλάχιστον). Αφού το έχουν προσανατολίσει προς αυτό το κομμάτι, πιστεύω δεν πρεπει να τους ξεφύγει τίποτα... Αφήνει και μία άλλη αιχμή, πως το software integration του mk2 είναι και αυτό αρκετά ικανοποιητικό.όσο αφορά το integration με το software
νομίζω πως o έλεγχος του maschine software θα είναι δεδομένος.Το είδα αποσπασματικά . Φαίνεται πως έχουν εστιάσει την προσοχή τους αποκλειστικά σε αυτόν τον τομέα, intergration με το komplete πιο συγκεκριμενα, αντε και και με vst . Σε αυτόν τον τομέα πιθανό να πετάει. Το jog wheel φαίνεται πολύ βολικό και ξεχωριστό. Όπως είχα αναφέρει κ γω, ο παρουσιαστής λέει κάποια πραγματάκια περι περιορισμού των physical controllers, αναφέρει πως θα περίμενε να δει τα pads του machine εκει επάνω, θα ήταν πολύ βολικό , ή κάποια faders. Σε αυτην την τιμή πιστεύω ειναι λογικό να τα περιμένει κανείς. Ξεχώρισα όμως που λέει πως το mk2 έχει integration και για το maschine... τι εννοεί ο ποιητής ; Το mk3 δε θα έχει; Αφήνει και κάποιες αιχμές οτι τα plugins του ableton δεν είναι integrated (ακόμα τουλάχιστον). Αφού το έχουν προσανατολίσει προς αυτό το κομμάτι, πιστεύω δεν πρεπει να τους ξεφύγει τίποτα... Αφήνει και μία άλλη αιχμή, πως το software integration του mk2 είναι και αυτό αρκετά ικανοποιητικό.
Θα έλεγα να το ξεκοκαλίσεις πρωτού το αγοράσεις φίλτατε ?
Όλοι οι ερασιτέχνες όχι μονο λιμπίζονται αλλα και διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό για τα χόμπι τους. Και αθλήματα που έκανα, επαγγελματικό εξοπλισμό έπαιρνα και εγώ και όλοι το θέλω πάρτο μου ?Πολλοί έχουν παίξει φίλε cos , λογικό μου φαίνεται, μπορεί να τα λιμπιζόμαστε εμείς που είμαστε ερασιτέχνες αλλά προορίσονται κυρίως για επαγγελματίες