- Πόντοι
- 2,148
Το μικρακι Μ32 (δεν υπαρχει μικροτερο s απο 49) που εχω και δουλεύω προσφατα εχει απίστευτη λειτουργικότητα με το software της ΝΙ
Είπαμε, δε θα το πάρω καινούργιο γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα. Ο συνδυασμός μου τώρα έτσι όπως θέλω να δουλεύω με βολεύει καλύτερα και το V-Synth μέχρι να τα φτύσει αποτελεί για εμένα ένα εξαιρετικό master keyboard με ποιοτικό και τρομερά ανταποκρίσιμο keybed και οι λειτουργίες του γι αυτό τον σκοπό με βολεύουν πολύ για να το συνδυάζω και με την εσωτερική του VA και sample engine που είναι ανεξάντλητη. Και με το novation zero μαζί για control surface.............Τι θα γίνει ρε συ? Θα το πάρεις ποτέ? Βάλ'το εκεί με δόσεις να τελειώνουμε, να ησυχάσεις εσύ να ησυχάσουμε κι εμείς...?
https://www.thomann.de/gr/thomann_studio_table_l_wood.htmΚι ένα σκρίνιο μη ξεχάσεις να πάρεις, κυκλοφορούν πολλά, καλά και σε λογικές τιμές.?
Προβολή συνημμένου 45822
Αφού τα ξέρεις τώρα. Μας πιάνει, όλο θέλουμε να αλλάξουμε κάτι να δούμε. Ακόμα και θέσεις. Ο πειραματισμός είναι στο αίμα μας και είμαστε ανικανοποίητοι εξού και η αυξημένη δημιουργικότητά μας. Θα το πάρω και αμα δεν μου κάμει θα το πουλήσω. Δεν είναι πρόβλημα αυτό.Μείνε σε αυτό που έχεις τότε και άσε τα πειράματα.Προβολή συνημμένου 45824
Την έχω δει SIGALAS απόψε!?Αφού σε βολεύει έτσι όπως είσαι τι τις θες τις αλλαγές?
Προφανώς, αφορά όσους έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν για να το γνωρίζουν γιατί είναι κατι χρήσιμο, για να μην ψάχνονται. Τρομερό hackδεν έχουμε S καρντιά μου
δεν δίνω τόσα φράγκα για κοντρολερ.Προφανώς, αφορά όσους έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν για να το γνωρίζουν γιατί είναι κατι χρήσιμο, για να μην ψάχνονται. Τρομερό hack
Ενδιαφέρον όπως;δεν δίνω τόσα φράγκα για κοντρολερ.
Βαζω λίγα ακόμα και πάω αλλού
κάτι στην κατηγορία του modxΕνδιαφέρον όπως;![]()
Καλά, δεν είναι για εσένα προσωπικά η πληροφορία.δεν δίνω τόσα φράγκα για κοντρολερ.
Βαζω λίγα ακόμα και πάω αλλού
Ναι κάτι θυμάμαι αλλά να το ξανά σκεφτείςκάτι στην κατηγορία του modx
εχω δηλώσει και άσχετος σημειωτέον