Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Μπροστά μου είναι, όντως. Αλλά το θέμα είναι εσύ τι βλέπεις.? Στη φωτό δεν βλέπω θάλασσα, εκτός κι αν εννοείς ότι υπάρχει πέρα στο βάθος. Ακόμα κι αν υπάρχει, δεν φαίνεται στη φωτό φίλος, εξού και η ερώτηση για  παραλιακό μαγαζί.
Δεν κατσαμε σε παραλιακό. Την αλλη φορα θα σε βγαλω και το νερο

Δεν κατσαμε σε παραλιακό. Την αλλη φορα θα σε βγαλω και το νερο
Μην ξεχάσεις... image.gif

dim μου εχεις προκαλεσει PTSD λεμε, εχω μερικες μερες τωρα που θελω να κατεβω κεντρο για κανα καφε και δεν την παλευω να κουνηθω απο την Καλαμαρια λογω ζεστης...

dim μου εχεις προκαλεσει PTSD λεμε, εχω μερικες μερες τωρα που θελω να κατεβω κεντρο για κανα καφε και δεν την παλευω να κουνηθω απο την Καλαμαρια λογω ζεστης...
Αν και δεν ξερω τι εστι πιτιεσντι οποτε θες ριξε συρμα σπο πριν να βρεθούμε 

Μάιστα. Ωραίες pics ωρέ Dim. Μου θύμισες ότι έχω να κάτσω για καφέ στην παραλία καμιά 30ριά χρόνια.?

Καφέ μόνο σπίτι και σπάνια, στην παραλία μόνο αλκοόλ. Anyway, δυο pics που τράβηξα πριν μισή ώρα, τα παιδιά του ιστιοπλοϊκού βολτάρουν τριγύρω.

image.png

image.png

Μάιστα. Ωραίες pics ωρέ Dim. Μου θύμισες ότι έχω να κάτσω για καφέ στην παραλία καμιά 30ριά χρόνια.?

Καφέ μόνο σπίτι και σπάνια, στην παραλία μόνο αλκοόλ. Anyway, δυο pics που τράβηξα πριν μισή ώρα, τα παιδιά του ιστιοπλοϊκού βολτάρουν τριγύρω.

Προβολή συνημμένου 37394

Προβολή συνημμένου 37395
Τι παραλία ρε εσυ εχεις τη Χελεν

Τι παραλία ρε εσυ εχεις τη Χελεν
Και τι σχέση έχει η Helen ωρέ? Αυτή είναι υπεύθυνη για τον διατροφικό (μου) τομέα, δεν ασχολείται με καφέδες και ηδύποτα.?

Ουτε ενα φραπεδακι δε φκιαν'?
Φτιάχνω και μόνος μου, δεν χρειάζεται. Η Helen είναι για τα δύσκολα. Και μια και την ανέφερες, με πήρε τηλ. πριν κάνα μισάωρο και με ρώτησε αν θέλω να μου φτιάξει κάνα τυροπιτάρι. Ε, τι της λες τώρα με τέτοια ζέστη?? 

"Φυσικά και θέλω" της είπα...?

Φτιάχνω και μόνος μου, δεν χρειάζεται. Η Helen είναι για τα δύσκολα. Και μια και την ανέφερες, με πήρε τηλ. πριν κάνα μισάωρο και με ρώτησε αν θέλω να μου φτιάξει κάνα τυροπιτάρι. Ε, τι της λες τώρα με τέτοια ζέστη?? 

"Φυσικά και θέλω" της είπα...?
Χωρις σπανάκι?

Χωρις σπανάκι?
Ωπ, sorry, ξέχασα ότι μιλάω με Θεσσαλονικιό.?
Το τυροπιτάρι φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε DIM ΔΕΝ έχει σπανάκι μέσα, άσχετα του τι μπορεί να πιστεύετε/φτιάχνετε στα περίεργα μέρη σου. Η σπανακοτυρόπιτα έχει σπανάκι. Η σπανακόπιτα σκέτο θα έλεγα, μια και δεν νοείται σπανακόπιτα άνευ τυριού για τον μέσο νοήμονα και με σώας τα φρένας άνθρωπο.☝️ 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back