- Πόντοι
- 198
Φαγητάρα πρώην Βαρτάνη μου.
Μέχρι και την κατσαρόλα μπορεί να δαγκάσω άμα έχουμε τέτοιο φαγί.
Να σου πω οτι η κατσαρολα θα ηταν καλυτερη ( για μενα)
Φαγητάρα πρώην Βαρτάνη μου.
Μέχρι και την κατσαρόλα μπορεί να δαγκάσω άμα έχουμε τέτοιο φαγί.
Κάτσε για να καταλάβω, εννοείς παγωτό με σύκα μέσα ή με γεύση σύκου?Τωρα το βγαζει η ΚΡΙΚΡΙ αλλα που να συγκριθουν με τα αναλογικα παγωτα των 80ζ
Σε παγωτο ΑΓΝΟ τα θυμαται κανεις?
Γιατί? Πρώτη φορά το ακούω αυτό?
ΠωωωωωωωωωΠεντάκιλο παίρναμε.
Γιατί τα σύκα είναι ένα ανάποδο λουλούδι στην πραγματικότητα.
Ένα λουλούδι από έξω προς τα μέσα δηλαδή.
Και για να γονιμοποιηθεί, χρειάζεται ένα μικρό έντομο, που μπαίνει μέσα στο λουλούδι, και μένει για πάντα μέσα (ακόμα και όταν το τρώμε, υπάρχει εκεί ένα πρώην έντομο, που έχει γίνει πια μέρος του σύκου), γίνεται μέρος του λουλουδιού.
Γι' αυτό οι vegan θεωρούν ότι το σύκο δεν είναι αποκλειστικά φυτικό, υπάρχει ζωϊκό dna εκεί μέσα λένε.
Κάτσε για να καταλάβω, εννοείς παγωτό με σύκα μέσα ή με γεύση σύκου?
Δεν το θυμάμαι. Μάλλον δεν θα το είχα φάει κιόλας, γιατί δεν είμαι φαν των σύκων.Στην ουσία ήταν παγωτό βανίλια με γλυκό κουταλιού σύκο και σιρόπι σύκο, αλλά μέσα.
Και η βανίλια δηλαδή είχε μια γεύση σύκου.
Δεν το θυμάμαι. Μάλλον δεν θα το είχα φάει κιόλας, γιατί δεν είμαι φαν των σύκων.
Έλα ρε Βρασίδα, έλα...? Τι μας κάνεις βραδιάτικα....Το παγωτό είναι καϊμάκι (μαστίχα μπεηζντ) από τον Παυλίδη στην Κατεχάκη.
Το γλυκό είναι χειροποίητο βύσσινο που φτιάχτηκε χτες κ ήδη κοντεύει να τελεψει?
Προβολή συνημμένου 36859
@vrasidas27 Ορίστε, δες τι με ανάγκασες να κάνω...?
Αυτά καλό είναι να γίνονται
Ρε φίλε ναι. Ότι πιο γιαγιαδίστικο υπήρχε μετά το παγωτό καϊμάκι. Σου έλεγε η γιαγιά έχω παγωτό, χαιρόσουν, άνοιγε κατάψυξη και ήταν τέτοιο. Έμενες με ...τη χαρά στο χέρι. Αφήνω δε τη παραδιπλανή συσκευασία παγωτού που είχε μέσα ντολμαδάκια και γεμιστά από προχθέςΣε παγωτο ΑΓΝΟ τα θυμαται κανεις?
Αυτά καλό είναι να γίνονται
Αφήνω δε τη παραδιπλανή συσκευασία παγωτού που είχε μέσα ντολμαδάκια και γεμιστά από προχθές
Η γιαγιά ήταν μπροστά λέμε .Ρε φίλε ναι. Ότι πιο γιαγιαδίστικο υπήρχε μετά το παγωτό καϊμάκι. Σου έλεγε η γιαγιά έχω παγωτό, χαιρόσουν, άνοιγε κατάψυξη και ήταν τέτοιο. Έμενες με ...τη χαρά στο χέρι. Αφήνω δε τη παραδιπλανή συσκευασία παγωτού που είχε μέσα ντολμαδάκια και γεμιστά από προχθές
Το πρώτο κ το τελευταίο πολύ δυνατά. Τα παίρνω ακόμη όταν τα βρίσκω .Εγώ επειδής ήμουν θύμα της διαφημίσεως, έπαιρνα τα εξής
Προβολή συνημμένου 36861
Προβολή συνημμένου 36862
Προβολή συνημμένου 36863
Ποια 80s, δεν τα πρόλαβα δυστυχώς, το 1989 είμαι.Το δεύτερο τι είναι? Δεν το πρόλαβα. Ήταν ΑΦΤΟ τέλη εητιζ αρχές ναιντιζ? Η μιλάμε για πιο μετά?
Ναι υπάρχουν. Τώρα τι μάρκα τα κυκλοφορεί θα σε γελάσω.Ποια 80s, δεν τα πρόλαβα δυστυχώς, το 1989 είμαι.
Solero της Algida, πότε να ήταν αυτό, λογικά 1997-1999. Μια βλακεία και μισή. Απλά είχε καλή διαφήμιση.
Άντε ρε τα άλλα υπάρχουν ακόμα? Εγώ παίρνω μόνο παγωτό Παπασπύρου που έλεγε και ο σχωρεμένος ο Αλέφας ?