Γίνεται αν υπάρχουν υποψίες για παράνομη οικονομική δραστηριότητα.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Η ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΣ
Αυτό αφορά τράπεζες και άλλα financial institutions.
Άλλο πράγμα τα crypto exchanges.
....δεν εννοείς τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία , ε??Ναι αλλά για να πάρει το fiat....
Ναι αλλά για να πάρει το fiat και ειδικά για να έχει και Visa θα περάσει από τράπεζα ο υπερήφανος φοροκλεΦτης...και τσαααααακ θα κλείσει η φοροδαΝγκανα
Όσο για το εκπαιδευτικό σύστημα να σου πω μόνο ότι έκανα ιδιαίτερα στην Τρίτη Δημοτικού στην κόρη μου γιατί πολύ απλά η δασκάλα που είχαν στην Τρίτη και την Τετάρτη, δεν έκανε μάθημα και δεν
:classic_biggrin: :classic_biggrin:
Εντάξει, αν τα κάνεις fiat, υπάρχουν τρόποι να μην περάσουν μέσα από τράπεζα.
Αν ισχύει, να κλείσει το θέμα και να βρούμε από κοινού μια ημερομηνία που θα δώσει πάρτυ ο Trolley, καθώς και το κατάλληλο μέρος (σπίτι, cafe, μπιτσόμπαρο κτλ). Κανονίστε μόνο να υπάρχουν και τα βασικά ποτά, εγώ μπύρα δεν πίνω.Νομίζω ότι ο SOLEGA έχει αποφασίσει να μην επιστρέψει μετά από όσα διάβασε. .
Corrected.18 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΝΟΥΝΜΟΟG ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 10-38
Τετοιες αποψεις παντως ακουμε σε καθε παρομοια φαση. Και γιατι να μην κατεβασω σπασμενα αφου οι εταιριες μας κλεβουν, και γιατι να μην παρκαρω παρανομα αφού οι τροχομπατσοι λουφαζουν, και γιατι να μην κλεψω φορους αφου οι βουλευτες βολευονται.
Στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια ηλιθια κοσμοθεωρια, που ομως επιτρεπει στον κατοχο της να κοιμαται ησυχος τα βραδια. Αντι να σκεφτεται τον εργαζομενο της εταιριας που θα απολυθει, τον αναπηρο που δεν μπορει να περασει απεναντι το δρομο, και την εγγυο κοπελα που θα πεθανει επειδη δεν υπαρχει ασθενοφορο, φαντασιωνεται μεγαλοεταιριες, τροχομπατσους και βουλευτες και κοιμαται σαν πουλακι.
11 ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΑΛΛΟ ΘΗΡΙΟΝ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ αλλά μόνο diesel δια τα Fiat Punto