- Πόντοι
- 8
χαχχαχ!!Στο επόμενο: Ο Στηβ Χάρης εξουδετερώνει τρομοκράτη με οδοντογλυφίδα, σώζει γατάκι από δέντρο, ανακαλύπτει το φάρμακο για την καράφλα. ?
χαχχαχ!!Στο επόμενο: Ο Στηβ Χάρης εξουδετερώνει τρομοκράτη με οδοντογλυφίδα, σώζει γατάκι από δέντρο, ανακαλύπτει το φάρμακο για την καράφλα. ?
Αυτό το πιστεύω.ανακαλύπτει το φάρμακο για την καράφλα.
Στο επόμενο: Ο Στηβ Χάρης σώζει γατάκι από δέντρο ....
τι να μας πει και αυτό το... γατάκι
Δηλαδή τζάμπα τους άκουγα μικρός........Κοιταξε οταν κανεις δεν ξερει τους Maiden θα πει οτι ειναι σατανιστες και οτι κανουν ναρκωτικα... Τιποτα απο τα δυο δεν ισχύει...
Όχι, καθότι είχαν και ρουόοοοκ συμπεριφορές. Για παράδειγμα, θυμάμαι "αρχαία" συνέντευξη Dickinson που είχε αναφέρει ότι τον είχαν διώξει από πανεπιστήμιο διότι είχε ουρήσει στο φαΐ του κοσμήτορα (ή κάποιου καθηγητή).Δηλαδή τζάμπα τους άκουγα μικρός........
Δηλαδή τζάμπα τους άκουγα μικρός
Σιγά το prank....τέτοια έκαμαν στο porky's το 2.Όχι, καθότι είχαν και ρουόοοοκ συμπεριφορές. Για παράδειγμα, θυμάμαι "αρχαία" συνέντευξη Dickinson που είχε αναφέρει ότι τον είχαν διώξει από πανεπιστήμιο διότι είχε ουρήσει στο φαΐ του κοσμήτορα (ή κάποιου καθηγητή).
Δεν ήταν και φρόνιμο αγόρι. Να τα λαίμαι και αφτά...
Αν δεν έχει σατανάδες και drugs...δεν
Εδώ και οι φλόϋντ έχουνε πει ότι δεν πήραν ποτέ ναρκωτικά.
Το θέμα είναι τι εννοούν όταν λένε "ναρκωτικά".
τι είπες βρεΤα 'πα εγώ, δεν τα 'πα?
τι είπες βρε
Κανονίστε να μπερδέψουμε πάλι τα νήματα, και να γράφουμε λάθος ποστ σε λίγο. :classic_tongue:
Η παιδική μου ηλικία. Μαλώναμε έφηβοι για το αν είναι καλύτεροι οι maiden ή οι metallica. Σαν παλιότερα Beatles ή Stones ή τώρα που λένε Ρονάλντο ή Μέσσι. Λες και απαγορεύεται να σου αρέσουν και οι δύοDickinson: “Πείραζα τους Metallica όταν είπα ότι είμαστε καλύτεροι… Αλλά είμαστε”
https://ironmaidenismyreligion.net/dickinson-πείραζα-τους-metallica-όταν-είπα-ότι-είμαστ/
???
Ολοι ωραιοι ειναι! Γουστα ειναι αυτα..! ?Η παιδική μου ηλικία. Μαλώναμε έφηβοι για το αν είναι καλύτεροι οι maiden ή οι metallica. Σαν παλιότερα Beatles ή Stones ή τώρα που λένε Ρονάλντο ή Μέσσι. Λες και απαγορεύεται να σου αρέσουν και οι δύο