Ερωτηση χαζη που θα ακολουθησει ενα υποθετικο σεναριο ακομα πιο χαζο. Εκτος πραγματικοτητας ολα. Οποιος θελει να παιξει ομως, ας απαντησει στην ερωτηση που πηγαζει απο το σεναριο οπως ειναι. Μη μου κανει αλλαγες?
Αυριο εμφανιζονται εξωγηινοι. Κ ειναι πολυ περιεργοι τυποι. Ακομα πιο περιεργο ειναι πως ειναι πολυ παρομοια μ'εμας οντα, που προερχονται απο εναν ακομα πιο παρομοιο με το δικο μας πλανητη κ ειχαν φτιαξει εναν πανομοιοτυπο μ'εμας πολιτισμο. Περασαν ιδια με εμας σταδια πολιτισμικα. Ειχαν τα ιδια προβληματα με εμας αλλα ηταν χιλιαδες χρονια μπροστα. Μολις δειλα δειλα αρχισαν οι πρωτες κοντινες αποικιες εγινε το κακο. Ολες οι αποικιες included o homeplanet πανε. Οι μονοι που επιβιωσαν ηταν μια πολυ απομακρυσμενη επιστημονικη κοινοτητα περιορισμενη σε αριθμο. Μελετησαν τα λάθη τους, βρηκαν τι φταιει, στησαν μια νεα κοινωνια ουτοπικη, με απιστευτες τεχνολογικες ικανοτητες κ ακομα μεγαλυτερο πνευματικο επιπεδο. Αλλα δεν αρχισαν αποικιες παλι. Ταξιδευαν απο το ενα ηλιακο συστημα στο αλλο κ οπου υπηρχε πολιτισμος χαμηλοτερου επιπεδου, μετα την επαφη, του λυναν με τις γνωσεις του ολα τα προβληματα.
Καποια στιγμη φτασαν κ σ'εμας. Λυσαν ολα μας τα βασικα θεματα λοιπον. Νο μορ μονεηζ, καπιταλιστικες κοινωνιες. Η λυση που βρηκαν για να λειτουργησει αυτο, ηταν τοσο μακρυνη απο τα μονοπατια που εξερευνουσαμε εμεις. Λυσαν τα κοινωνικα μας θεματα. Θεματα υγειας, εκπαιδευσης, ενεργειας... ΟΟΟΛΑ.
Το τελευταιο που κανανε? Μας φανερωσαν πως οι καλλιτεχνες, πιο συγκεκριμενα οι μουσικοι κ ακομα πιο συγκεκριμενα οι κιθαριστες ειναι ανωτερα οντα. Ειναι η σωτηρια οχι μονο του δικου μας πολιτισμου. Του συμπαντος ολακερου. Κ ετσι ειπαν: "Μαγκες μπειτε στο aliensloveguitars.uni κ πειτε μας τις 3 κιθαρες που θελετε να κλωνοποιησουμε κ θα σας τις κβαντομεταφερουμε ευθυς αμεσως στην κρεβατοκαμαρα σας. Αρκει να ειναι φτιαγμενες τα 5 τελευταια χρονια γιατι πιο πριν δεν μπορουμε ακομα (μη μου διαλεγετε βιντατζιες), κ δευτερον να μην ανηκουν σε καποιον γνωστο κιθαριστα γιατι θα μουτρωσει κ δε θα παιζει καλα (ενταξει σας λυσαμε ολα τα προβληματα αλλα το ψωνιο του μουσικου δε λυνεται ρε παιδι μου)"
Ε θελω να δω ποιος θα ζηταγε χαρλευ μπεντον, σκουαηαρ ή καποια που παιζει καλα για 500 ευρω.
Κ μη μου πειτε φυσικα την πιο ακριβη για να την πουλησω. Δεν υπαρχουν λεφτα λεμε. Τα κατηργησαν χτες. Με μαεστρικο τροπο στο σεναριο μου εβγαλα κ τις βιντατζ επιλογες οπως κ τις διασημες κιθαρες για να μην πει καποιος πως τις διαλεξε για ιστορικους λογους μονο κ πως δε σημαινει κατι αλλο αυτη η επιλογη