- Πόντοι
- 2,878
Και μπράβο τους... Αλλά γιατί μας "ενοχλεί";Γνωστά αυτά...οι άλλοι 2 όμως έτρωγαν από τα έτοιμα!!!!
Και ο Glover έβγαλε κάτι δικά του και έκανε και μια καριέρα ως παραγωγός.
Και μπράβο τους... Αλλά γιατί μας "ενοχλεί";Γνωστά αυτά...οι άλλοι 2 όμως έτρωγαν από τα έτοιμα!!!!
o Glover ήταν η ήρεμη δύναμη. Αυτός που τους ένωνε ή ακόμα περισσότερο έφευγε αν έβλεπε ότι θα ήταν για το καλό του γκρουπ.Και μπράβο τους... Αλλά γιατί μας "ενοχλεί";
Και ο Glover έβγαλε κάτι δικά του και έκανε και μια καριέρα ως παραγωγός.
Traveling Wilburys....?Δεν ξέρω πάντως -και θα ήταν ενδιαφέρον θέμα- πόσα groups είχαν στελέχη που όλοι να έχουν σημαντικές καριέρες.
Να ακούσω από τον Waters το "Money" σε country version και τι στον κόσμο....Πέραν από το φαιδρό του θέματος, το να επανηχογραφήσεις έναν ιστορικό δίσκο όπου ερμηνείες, παιξίματα, ήχος και παραγωγή είναι μνημειώδη, είναι πραγματική συνταγή της αποτυχίας απ' όπου κι αν το δει κανείς.
Άρα λοιπόν- σύμφωνα με αυτό- το ορθό είναι ότι θα διασκευάσει το δίσκο και όσοι πιστοί προσέλθετε...Saunders, who claims he is only one of “handful” of people who have listened to the solo album “from start-to-finish,” described parts of the re-recording as “very good.” In particular, Saunders touts “Time” as “terrific with his old man’s timbre” and the “Money” as a “country-tinged” cut reminiscent of “late Johnny Cash.”
Ο οποίος κάνει "μπαμ" από την πρώτη νότα που παίζει στο δίσκο. Μοναδικός και αναντικατάστατος.να κουβαλήσει ακόμη και τον Beck
Ναι, αυτό λέμε.Βέβαια, εκεί μέσα εκτός του Beck, έκανε παρέλαση η "αφρόκρεμα".
Το "Amused To Death" είναι καλύτερος δίσκος από οποιονδήποτε δίσκο των Pink Floyd.
Και εγώ ήμουν εκεί, μην ανησυχείς....αλήθεια εκτός από τον Μεθενίτη, το Νέστωρα και την αρχοντιά μου....όλοι οι άλλοι είμασταν με πάνες τότε?
Πάντως στο Wall του Waters στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο ήχος ήταν εξωσωματική εμπειρία. Ασύλληπτος..αλλά ο καθοριστικός ήχος των Floyd έρχεται από τον Gilmour
Εκεί, έστειλα... τη γυναίκα μου... καθότι βαριόμουν να πάω. Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, της λέω "θες το βράδυ να πας εκεί; θα πάθεις μεγάλη πλάκα" και μου λέει "ναι" (χωρίς να ξέρει απολύτως οτιδήποτε για το θέμα).Πάντως στο Wall του Waters στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο ήχος ήταν εξωσωματική εμπειρία. Ασύλληπτος.
?Και εγώ ήμουν εκεί, μην ανησυχείς.
Ο Beck πάντα είχε ένα "άλλο" ήχο και άλλη λογική (όπως έδειξε και η μετέπειτα πορεία του). Δεν νομίζω όμως ότι θα ήταν "Floyd). Kαλά...υποθέσεις κάνουμε τώρα....Όσο για τον "ήχο των Pink Floyd" έτσι νόμιζα και εγώ, μέχρι το Amused To Death. Μετά λυπόμουν που δεν είχε καλέσει τον Beck νωρίτερα.
?
Ο Beck πάντα είχε ένα "άλλο" ήχο και άλλη λογική (όπως έδειξε και η μετέπειτα πορεία του). Δεν νομίζω όμως ότι θα ήταν "Floyd). Kαλά...υποθέσεις κάνουμε τώρα....
Αρκετοί το έχουν κάνει. Είτε live είτε στουντιακά.Ποιος θα το έκανε δηλαδή, ο Νταλάρας;
Εγώ πάλι, καθότι δεν είχα ενθουσιαστεί και ιδιαίτερα από το dark side of the moon στη Μαλακάσα- ήχος κάτω του μετρίου και ταλαιπωρία μεγαδιαστάσεων, καθώς κοντέψαμε να παρκάρουμε στη...Θήβα- δεν ήμουν και πολύ ψημένος να πάω.καθότι βαριόμουν να πάω
Εννοείς ότι θα το κάνει "ίδιο";Κάνοντας το ίδιος, όμως το απαξιώνει.
Και αυτό ένα ταλέντο είναι. Εγώ δεν το έχω, οπότε ζηλεύω όποιον το έχει.Νομίζω ότι τον... "υποδυόταν" ο Snowy White- στο 101% όμως.