Έχεις ένα δίκιο, να τα λαίμαι αφτά, αλλά...Είσαι μικρός και άπειρος ακόμα και ΕΧΕΙΣ παρέες.
Ρε σεις, εδώ ο τεράστιος Lemmy είχε πει κάποτε ότι όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έμαθε κιθάρα για τις γκόμενες, λέει ψέμματα.
Μήπως ο Nekkon- εμμέσως πλην σαφώς- προετοιμάζεται για το... άλμα στο άγνωστο; Μήπως επιθυμεί να βαδίσει στα αχνάρια του Cigaret; Μήπως το aux in είναι απλά η πνευματική του προετοιμασία για αυτό που ακολουθήσει;
Σωστή η ρήση του "Τιτάνα", αλλά βεβαίως- βεβαίως δεν έχει εφαρμογή στο ακραία καλλιτεχνικό forum μας, καθότι, ως γνωστόν, όλοι εδώ μέσα εξ απαλών ονύχων ήμασταν... ταγμένοι στην τέχνη μας ?Ρε σεις, εδώ ο τεράστιος Lemmy είχε πει κάποτε ότι όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έμαθε κιθάρα για τις γκόμενες, λέει ψέμματα.
Δεν πειράζει καθόλου. Εδώ στο noiz δε γίνεται στοχευμένη λύση αποριών, γίνεται διάχυση γνώσεων. Δεν είμεθα απλά κιθαρίστες, είμεθα στοχαστές. Την άλλη φορά είχα ρωτήσει πόση ώρα θέλει ο λαμπάτος ενισχυτής για να κρυώσει και έμαθα πόσο καίει το αυτοκίνητό μου σε ανηφόρα. Τώρα ρώτησα για ένα aux in σε ενισχυτή και γίνονται καταθέσεις ψυχής. Πείτε τα όλα. Θέλουμε να μάθουμε. Πώς παντρεύτηκαν και οι υπόλοιποι; Από πού κλ@νουν οι γοργόνες; Είναι το thread του λαούΤο σκίσαμε το post ?
Τωρα που το λες, FENDER δεν εγραφε πανω, οποτε μπορει ναταν και ακκορντεονΕίσαι σίγουρος?
Εμένα ήρθε και με ζήτησε στο βενζινάδικο, κι έσκασε η μάνα μου που μου έλεγε "ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;"Πώς παντρεύτηκαν και οι υπόλοιποι;
Δεν μπορώ ούτε καν να το φανταστώ... ?Τωρα που το λες, FENDER δεν εγραφε πανω
Ο Lemmy έπαιζε Lemmy... με (ή στο) μπάσο ?
Μπράβο σου και ξανά μπράβο σου... Και φτύσε τον κόρφο σου που δεν πήρες καμιά κιθάρα να ξαμοληθείς στις παραλίες, να σε έβλεπαν πολλές και να γινόταν καμιά... διαδήλωση έξω από το βενζινάδικο ?Εμένα ήρθε και με ζήτησε στο βενζινάδικο, κι έσκασε η μάνα μου που μου έλεγε "ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;"
Εμένα ήρθε και με ζήτησε στο βενζινάδικο, κι έσκασε η μάνα μου που μου έλεγε "ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;"
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι ο άνθρωπος όσο γερνάει ομορφαίνει. Γιατί όταν η βενζίνη είχε ας πούμε 90 λεπτά το 2006, δε γύρναγε να με κοιτάξει καμία. Τώρα που έχει 1,90 γυναίκες και άντρες με γλυκοκοιτάζουν. Άρα; Φως φανάρι! 16 χρόνια μετά είμαι πολύ ομορφότερος.Μπράβο σου και ξανά μπράβο σου... Και φτύσε τον κόρφο σου που δεν πήρες καμιά κιθάρα να ξαμοληθείς στις παραλίες, να σε έβλεπαν πολλές και να γινόταν καμιά... διαδήλωση έξω από το βενζινάδικο ?
Εμ, δεν υπήρχε τότε Noiz, να θέσεις την ερώτηση «κλειδί» περί aux in... Μπορεί να είχες λάβει άλλες αποφάσεις. ?Μετά ... παντρευτήκαμε.
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι ο άνθρωπος όσο γερνάει ομορφαίνει. Γιατί όταν η βενζίνη είχε ας πούμε 90 λεπτά το 2006, δε γύρναγε να με κοιτάξει καμία. Τώρα που έχει 1,90 γυναίκες και άντρες με γλυκοκοιτάζουν. Άρα; Φως φανάρι! 16 χρόνια μετά είμαι πολύ ομορφότερος.