- Πόντοι
- 1,643
Δεν ξέρω, αλλά είχαν βινύλια
ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά...?
Δεν ξέρω, αλλά είχαν βινύλια
Αυτα ειναι σελακο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά...?
όντως λιτό σχέδιοΠάντως είδα μόλις , όλη τη σειρά OBEGRANSAD....και είναι ωραία.
Και στα έπιπλα τα σχετίζοντα με το audio.
Γενικά οι Σουηδοί είναι minimal.....(ξεπατικώνουν τον Franco Albini )
Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος;ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά...?
Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος;
Αυτα ειναι σελακ
Σόρυ, το είχα δει αλλά δεν το είχα κατανοήσει.σελακ
Το επανέφερα (το βινύλιο) στη ζωή μου, το 2018, από μεράκι, με αγορά νέου πικάπ κλπ. Έχω κρατήσει καμιά 50αριά βινύλια (από την κάποτε μεγάλη βινυλιοδισκοθήκη που είχα) και τα τελευταία χρόνια αγοράζω κανά καλό box set (κυρίως κλασσικής μουσικής) αν και όταν το πετυχαίνω. Επίσης, εξακολουθώ να έχω ΤΟ Technics (όλοι ξέρουμε ποιο, ελπίζω).
Δεν ξέρω για τον Τρόλλευ...αλλά εμένα το πικαπ μου τελείωσε το 1984!!! Έχω (κάπου) ένα που μου χάρισε ο Τάκης Γιανούτσος που δεν το έβαλα να παίξει ποτέ.
Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος;
παραμένουν κούκλες οι πτ@νες όμως...
Παίζει ρόλο το κσύλο στον ήχο?
Έχει και από πέτρες βλέπω.
Στην περίπτωσή μου, μιλάμε για κάτι που έγινε λόγω πυρηνιαίας (?) πεποίθησης ζωής ότι τα πάντα πρέπει κατά καιρούς να αλλάζουν και να ανανεώνονται. Εκείνη την περίοδο, επί της ουσίας άλλαξα επάγγελμα, μάριταλ στάτους, φίλους, όχημα μετακίνησης και έπιπλα.Λόγω χώρου έγινε κυρίως αυτό;