Γιάννης Δρόλαπας-Νέο βιβλίο

To πήρε κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν ξέρω για το περιεχόμενο αλλά γιατί τόση προχειρότητα στην σχεδίαση του εξωφύλλου; σαν να έγινε με paintbrush σε windows 3.1 από μαθητή δημοτικού... σόρυ αλλά προσωπικά το θεωρώ προσβολή στην ιστορία αυτού του ανθρώπου...?

ΥΓ. και μην μου πει κανένας ότι είναι οικονομικό θέμα... είμαι σίγουρος ότι αυτό θα βρίσκονταν αρκετοί να το φτιάξουν ανιδιοτελώς... 

δεν ξέρω για το περιεχόμενο αλλά γιατί τόση προχειρότητα στην σχεδίαση του εξωφύλλου; σαν να έγινε με paintbrush σε windows 3.1

Θα έλεγα ότι είναι είτε εσκεμμένη, είτε μη, μίμηση της αισθητικής των μουσικών, διδακτικών βιβλίων που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα τις περασμένες δεκαετίες. Ακόμη και η γραμματοσειρά, μου φέρνει αναμνήσεις.

Θα έλεγα ότι είναι είτε εσκεμμένη, είτε μη, μίμηση της αισθητικής των μουσικών, διδακτικών βιβλίων που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα τις περασμένες δεκαετίες. Ακόμη και η γραμματοσειρά, μου φέρνει αναμνήσεις.

μακάρι  Σπύρο μου να είναι έτσι αλλά παραμένω δύσπιστος καθότι ακόμα και τα fanzines άλλων δύσκολων εποχών που έρχονται στο μυαλό μου, είχαν μια αν μη τι άλλο άξια λόγου ιδιαίτερη αισθητική....

fanzine-inexarchia-merlins_0.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back