off topic, αλλά όταν βλέπω chorus σε πεταλιέρα, εκτιμώ αφάνταστα τον ιδιοκτήτη της.....
Εύγε!
Α ρε ρουφιάνα κρίση που μας κατάντησες...Ήθελα να 'ξερα πόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να καταλάβω ότι το Bossάκι είναι το καλύτερο pre-booster od για διπλοπηνιακές κιθάρες.
Προβολή συνημμένου 32980
Α ρε ρουφιάνα κρίση που μας κατάντησες...
Μου σπαράζει η καρδιά να βλέπω τον sir με επτά πεταλάκια.
Που είναι τα ωραία χρόνια με την πεταλιέρα- αεροπλανοφόρο, που έπιανε ίσα με τέσσερα τετραγωνικά ?
Θα είχε ενδιαφέρον να μας το διευκρινίσει. Ίσως βέβαια να προέβη στο slim down για λόγους mobility, αλλά στο παρελθόν δεν μας είχε συνηθίσει έτσι... μινιμαλιστικά.Έχει διαφορετικό pedalboard για κάθε κιθάρα. ?
Μισή αλήθεια. Άλλη μια για μονοπηνιακές.Έχει διαφορετικό pedalboard για κάθε κιθάρα. ?
Λες να πάει στην Νοιζομάζωξη με κάτι τέτοιο....Έχει διαφορετικό pedalboard για κάθε κιθάρα. ?
Το γήρας ...Θα είχε ενδιαφέρον να μας το διευκρινίσει. Ίσως βέβαια να προέβη στο slim down για λόγους mobility, αλλά στο παρελθόν δεν μας είχε συνηθίσει έτσι... μινιμαλιστικά.
Ρουφιάνα κρίση που μας κατάντησες...Μισή αλήθεια. Άλλη μια για μονοπηνιακές.
Ε, δεν νομίζω...Λες να πάει στην Νοιζομάζωξη με κάτι τέτοιο....
Περίπου ίδια +1.Ρουφιάνα κρίση που μας κατάντησες...
Μόνο δύο πεταλιέρες ? Η άλλη είναι στις διαστάσεις που όλοι αγαπήσαμε (στο παρελθόν) ή... γερούνδια; ?
Ε, δεν νομίζω...
Το "αεροπλανοφόρο" ήταν το προσωνύμιο της πεταλιέρας του sir στα τότε, για τους ευνόητους λόγους.
Ο @Terry RoscoeBeck5 μου το είχε φέρει.off topic, αλλά όταν βλέπω chorus σε πεταλιέρα, εκτιμώ αφάνταστα τον ιδιοκτήτη της.....
Εύγε!
Ήθελα να 'ξερα πόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να καταλάβω ότι το Bossάκι είναι το καλύτερο pre-booster od για διπλοπηνιακές κιθάρες.
Περιμένω επ' αυτού την τοποθέτηση του αξιότιμου κυρίου Φιούζιον.είναι όπως οι telecaster στις κιθάρες δηλαδή all that you really need
all that you really need
Περιμένω επ' αυτού την τοποθέτηση του αξιότιμου κυρίου Φιούζιον.
Και η boss δε δίδει παραπάνω σε πολλές κατηγορίες εφέ.
Τώρα που το έβγαλε και σε waza.distortion σκοτώνει..
Οπότε τι μένει?