Πήρα boss sd-1waza, είχε το απλό μέσα

Paris K

Μέλος
Πόντοι
58
Μου φαίνεται απίστευτο, αγόρασα πριν λίγες ώρες απο μαγαζί της Αθήνας το boss sd-1 waza , φιλικός ο μαγαζάτωρας , δεν μου έκοψε να ανοιξω το κουτί μπροστά του, δεν το σκέφτηκα καν τετοιο ενδεχόμενο.
Γύρισα σπίτι το ανοίγω και μέσα έχει το απλό sd-1, ουτε waza γράφει, made in malaysia, ούτε custom διακόπτη ούτε τίποτα. Επειδη έχει κλείσει για βράδι, έστειλα mail αλλά μου φαίνεται αδιανόητο τέτοιο "λάθος". Τα boss κουτιά δεν έρχονται σφραγισμένα, και την αποδειξη την είχε βάλει μέσα ο ίδιος.
Επειδή δεν ξέρω τι θα απαντήσει αυριο, δεν θα κατονομάσω το κατάστημα, αλλά δεν είναι το λιγότερο ύποπτο απο μεριάς του; Και σκέφτομαι μην μου απαντήσει πως εγώ ήρθα σπίτι και έβαλα ενα από μεσα και το γυρνάω. Τι θα συμβουλεύατε;

Καλησπερα φιλε, λογικα το κουτι θα εχει αυτοκολλητο με serial number, συγκρινε το με αυτο του πεταλιου.
Εφοσον ειναι διαφορετικο, εξηγησε του το προβλημα και δεν νομιζω να αρνηθει να στο αντικαταστησει.

Καλησπερα φιλε, λογικα το κουτι θα εχει αυτοκολλητο με serial number, συγκρινε το με αυτο του πεταλιου.
Εφοσον ειναι διαφορετικο, εξηγησε του το προβλημα και δεν νομιζω να αρνηθει να στο αντικαταστησει.
διαφορετικά ειναι βέβαια, εδω το πετάλι ειναι διαφορετικό..στανταρ ειναι απάτη, αγόρασα 160 ευρω πετάλι και πήρα το κουτι με πετάλι των 60 μέσα.. το θέμα ειναι ποιος την έκανε, εν γνωση το;, η αποθήκη;, δεν ξέρω αλλά το βρίσκω απίστευτο και χαζό , ουτε σε μεταχειρισμένο δεν μου εχει τύχει

Εννοείται ότι αύριο το πας πίσω.
βεβαια και εστειλα και mail. θα δω τι γινει αυριο. Αν δεν το εκανα κατανοητο, το κουτι και τα χαρτιά μέσα ειναι waza, το πετάλι κάποιος έβαλε το φτηνό στη θέση του

Συγνωμη, καινουργιο η μεταχειρισμενο?

Συγνωμη, καινουργιο η μεταχειρισμενο?
καινουριο, σε καταστημα. Μόλις γύρισα, μου το άλλαξαν πάντως και μου δωσανε και δωρακι χορδες. Ηθικό δίδαγμα , να ανοιγουμε το κουτι μέσα στο κατάστημα

Εντάξει δε νομίζω ότι είναι απάτη, σε μαγαζί ειδικά ποιός να κάνει κάτι τέτοιο για 100 ευρώ; Στείλε όμως έναν φίλο σου να αγοράσει ένα waza κι αν προσπαθήσουν να του πασάρουν το απλό, βγες και πες μας και το κατάστημα να φυλαγόμαστε.

Εντάξει δε νομίζω ότι είναι απάτη, σε μαγαζί ειδικά ποιός να κάνει κάτι τέτοιο για 100 ευρώ; Στείλε όμως έναν φίλο σου να αγοράσει ένα waza κι αν προσπαθήσουν να του πασάρουν το απλό, βγες και πες μας και το κατάστημα να φυλαγόμαστε.
Eκ των υστέρων δεν ήταν, και η συμπεριφορά και αντιμετώπιση ήταν τελικά πολύ καλή. Απλά χτες διαβαζα τι μπορούσα να κάνω, τι ισχύει αν με κατηγορούσαν εμένα και εβλεπα πως δεν ειναι τόσο ευκολο να βρεις το δίκιο σου χωρίς μάρτυρα. Στο υποθετικό σενάριο πολλά παίζουν, στο πραγματικό όμως, το waza ήταν σε κουτί απλού είπαν εκεί, οπότε δουλεύει και ανάποδα, αν ενδιαφέρεται κανείς να δοκιμάσει την τύχη του!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back