δεν είναι το ίδιοΡε παιδιά, και το αυτοκίνητο όταν το βάζουμε μπροστά, θέλει μερικά λεπτά στο ρελαντί πριν ξεκινήσουμε (τον χειμώνα περισσότερα), να ζεσταθεί λίγο η μηχανή που πέφτει το λάδι.
Το κάνει πολύς κόσμος?
Κάποιος έχει κέφια σήμερα και νομίζω ότι ξέρω τον λόγο...
Ρε παιδιά, και το αυτοκίνητο όταν το βάζουμε μπροστά, θέλει μερικά λεπτά στο ρελαντί πριν ξεκινήσουμε (τον χειμώνα περισσότερα), να ζεσταθεί λίγο η μηχανή που πέφτει το λάδι.
Το κάνει πολύς κόσμος?
Νομίζω ότι το ιδανικότερο δεν είναι αυτό, αλλά να ξεκινάμε το όχημα μετά από μισό λεπτό, και να διατηρούμε χαμηλές στροφές μέχρι να πιάσει θερμοκρασία ο κινητήρας (κάνα 15λεπτο), ωστε τα λάδια να γίνουν τόσο ρευστά όσο χρειάζεται.
Άποψη μου είναι ότι 5 λεπτά δεν αρκούν για να ξεκινησεις να σκίζεις έναν κινητήρα
Εκτός και βάλεις διστόρσια μπροστά και παίζεις μόνο με το καθαρό κανάλι.
Με το ντιστορσιο μπροστα, σε καθαρό κανάλι, πιέζονται οι προενισχυτριες αραγε?
Εντάξει δεν απαγορεύεται, με προσοχή όμως πάντα η μετακίνηση....., αλλά καλό είναι να περιμένεις ένα δεκάλεπτο για να κρυώσουν οι λάμπες.Χαίρετε!
Κατά πόσο ισχύει το ότι ένας λαμπάτος ενισχυτής αμέσως μετά τη χρήση που είναι ζεστός ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να μετακινηθεί; Και για πόση ώρα;
Όσο για τα αυτοκίνητα βάζεις μπρος και φεύγεις.., απλώς στο πρώτο πεντάλεπτο δεν ανεβαίνεις πάνω από τις 3 με 3,5 χιλιάδες στροφές.
Πέντε σχεδόν λεπτά από το σπίτι μου έχω ανάβαση με φουρκέτες, μικρή μεν αλλά ανάβαση....Γιατί ρε γκαζοφονιά :classic_biggrin: , θα ξεκινήσεις και στο πεντάλεπτο θα χτυπήσεις κόφτη ασούμε? :classic_tongue:
Πέντε σχεδόν λεπτά από το σπίτι μου έχω ανάβαση με φουρκέτες, μικρή μεν αλλά ανάβαση....