Laney AOR pro tube lead series

Andi

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας: Πριν κάτι μήνες εκλάπη ένας Laney AOR pro tube lead series 50 που είχα μεταξύ άλλων και έκτοτε προσπαθώ να ξαναβρώ το εν λόγω κεφάλι, καθώς μετά από δεκαετίες είχα κατασταλάξει στον συγκεκριμένο ενισχυτή. Αν κάποιος δίνει κάποιον ανεξάρτητου κατάστασης λυχνιών/caps ή γνωρίζει κάποιον που να δίνει κατά προτίμηση 30 ή 50 watt κεφάλι, θα ήμουν ευγνώμων να δεχθώ σχετική καθοδήγηση.

Ευχαριστώ πολύ

Να ρωτήσω πως/που εκλάπη;

Αν ο κλέφτης είναι αρκετά βλάκας, μπορεί να τον βάλει στις αγγελίες. Οπότε μπορείς να τσεκάρεις μια στο τόσο.

Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας: Πριν κάτι μήνες εκλάπη ένας Laney AOR pro tube lead series 50 που είχα μεταξύ άλλων και έκτοτε προσπαθώ να ξαναβρώ το εν λόγω κεφάλι, καθώς μετά από δεκαετίες είχα κατασταλάξει στον συγκεκριμένο ενισχυτή. Αν κάποιος δίνει κάποιον ανεξάρτητου κατάστασης λυχνιών/caps ή γνωρίζει κάποιον που να δίνει κατά προτίμηση 30 ή 50 watt κεφάλι, θα ήμουν ευγνώμων να δεχθώ σχετική καθοδήγηση.

Ευχαριστώ πολύ
Όλοι μας δυστυχώς έχουμε κάποιο φίλο/γνωστό που έχει χάσει κάτι από κλοπή. Εδώ στο φόρουμ υπήρχε ένα αρκετά μακροσκελές θέμα με κλεμμένα μουσικά όργανα από τα οποία αμφιβάλλω αν βρέθηκε ποτέ τίποτα.

Σε μια συζήτηση που είχα κάποια στιγμή με τον αστυνομικό διοικητή του τοπικού μου τμήματος, μου είπε ότι απ όσο ξέρει, τα μουσικά όργανα που κλέβονται εδώ, διοχετεύονται κατευθείαν εκτός Ελλάδας και πωλούνται στα υπαίθρια παζάρια των Βαλκανίων. Εκεί υπάρχουν ενδιάμεσοι αγοραστές οι οποίοι αγοράζουν και στη συνέχεια τα πουλάνε αλλού.

Επειδή από ενδιαφέρον στα παλιά αντικείμενα γενικά παρακολουθώ ιντερνετικά και τα ελληνικά αλλά και τα βουλγαρικά παλιατζίδικα, ποτέ δεν κατάφερα να εντοπίσω όργανο που κλάπηκε εδώ και το είδα στο φόρουμ ή στο facebook. Η φαση πάει offline, απο κοντά και με συγκεκριμένους πελάτες.

Ναι, είμαι σίγουρος ότι ο ενισχυτής βρίσκεται μήνες τώρα εκτός Ελλάδας. Έχω προσανατολιστεί στο να βρω πάλι τον Laney AOR, και όχι να ψάξω τον κλεμμένο μου. Αν πραγματικά κάποιος γνωρίζει κάποιον που δίνει (ανεξάρτητα από series, watts, κατάσταση, head/combo) κάποιον AOR εντός Ελλάδας ας μου πει παρακαλώ.

• Like
Reactions: Shelter

Trending...

Νέα θέματα