- Πόντοι
- 398
Εντάξει απλά το πιάνο σαν όργανο υπάρχει πάνω από 200 χρόνια και στο παρελθόν το στάνταρ κούρδισμα ήταν πολύ χαμηλότερα.
Σας ελέγχουν με διάφορους τρόπους οπότε δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση.Σίγουρα όταν τα λες αυτά για το παρελθόν, λαμβάνεις υπ' όψην παραμέτρους όπως το υλικό και τη ποικιλία των χορδών τον 17ο αιώνα που μπορεί να έπαιζαν ρόλο στο χαμηλότερο κούρδισμα π.χ.
ή λες να ήταν απλά μια απόφαση απο τους "απο πάνω" για να μας ελέγξουν.
Καμία άποψη για το θέμα έχεις;Μου θύμισες ένα γραπτό στις τουαλέτες της γεωπονικής:
Κάτω οι πάνω.
"Οι κάτω"
Κάτω οι κάτω.
"Οι πιο κάτω".
Λοιπόν το πρώτο είναι στα 440
Το δίπλα είναι στα 432
και το απο κάτω είναι mix.
Όταν το διάβασα σε ένα site για φτιαγμένους.... εεε συγνώμη ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ είχα πάθε πλάκα.Ω, ρε φίλε, άμα τα ενώσεις δηλαδή, ακούς και φωνή ασούμε.
Η μυστική γνώση.
Μεγαλύτερη πλάκα έπαθα όμως όταν έμαθα ποιανού είναι αυτή η φωνή....................................
Του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ βρε.Του Διακογιάννη?
Εδώ διάφοροι γιατροί λένε πως τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν και θα αλλοιώσουν το DNA, στους μουσικούς θα κολλήσουμε ?και διάφοροι μουσικοί λένε ότι ακούγεται πιο ευχάριστα τα όργανα όταν είναι στα 432.
Γι'αυτό ρωτάω μόνο για εμπειρική γνώση.
Ασ' τους αυτούς. Είναι μουσικοί.Στα σχόλια σε όλα αυτά τα βίντεο που έχω δει όλοι οι ακροατές αλλά και διάφοροι μουσικοί λένε ότι ακούγεται πιο ευχάριστα τα όργανα όταν είναι στα 432.
Γι'αυτό ρωτάω μόνο για εμπειρική γνώση.
Αυτό πάρτο ως δεδομένο....Εδώ διάφοροι γιατροί λένε πως τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν και θα αλλοιώσουν το DNA, στους μουσικούς θα κολλήσουμε ?