440 vs 432 hz

Αυτό πάρτο ως δεδομένο....
Τι ψάχνεις φίλε μου. Τη σήμερον ημέρα για να πουλήσει κάποιος και να πιάσει πελάτες ή views ή likes δεν ξέρεις τι είναι ικανός να πει και να κάνει?

Με έχετε μπερδέψει.

"Από πάνω", γιατροί, τοκογλύφοι, μουσικοί, και αυτός ο σύμπας ο τραγουδισταράς.

Καλά τώρα είναι πσηφιακά, παλιότερα όμως ξέραμε αν το πικάπ ή το κασσετόφωνο έφερνε τισ σωστές στροφές για να έβγαιναν τα 440? Όλα στο περίπου δεν ήταν?
Στο πικάπ σίγουρα καθώς η ταχύτητα αλλάζει το τονικό ύψος.

Εντάξει με πείσατε.

Τα επόμενα άσματα θα είναι σε 432.

Ευχαριστώ.

Το ίδιο δεν ισχύει και με τους ντραμερ που παίζουν πιο γρήγορα το κομμάτι;

Στο πικάπ σίγουρα καθώς η ταχύτητα αλλάζει το τονικό ύψος.

Εντάξει με πείσατε.

Τα επόμενα άσματα θα είναι σε 432.

Ευχαριστώ.
Σε 431,97 είναι ακόμα καλύτερα. Trust me ?

Είχα ζητήσει να κρατηθεί η συζήτηση σε σοβαρό επίπεδο αλλά αφού το ρίξατε έξω ορίστε και οι αποδείξεις.

https://youtu.be/rTJVWCUpJEI
Να ξέρεις πως όπως το εμβόλιο κάνει τους εμβολιαμένους να μισούν τους ανεμβολίαστους όπως είπε ένας γιατρός στον ευαγγελάτο, έτσι και όσοι ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να γράψουν μουσική στα 432 hz γίνονται μισητοι από τους άλλους μουσικούς.

Τα μυστικά του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έχουν το ΤΙΜΗΜΑ τους.

Να το ξέρεις.

Να ξέρεις πως όπως το εμβόλιο κάνει τους εμβολιαμένους να μισούν τους ανεμβολίαστους όπως είπε ένας γιατρός στον ευαγγελάτο, έτσι και όσοι ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να γράψουν μουσική στα 432 hz γίνονται μισητοι από τους άλλους μουσικούς.

Τα μυστικά του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έχουν το ΤΙΜΗΜΑ τους.

Να το ξέρεις.
Λογικό μου φαίνεται.

Δεν υπάρχει χειρότερη αιτία μίσους από την ποταπή επιθυμία να βλέπεις τον άλλο να υποκύπτει σε αυτό που σε συνθλίβει.Α.Κ.

Λογικό μου φαίνεται.

Δεν υπάρχει χειρότερη αιτία μίσους από την ποταπή επιθυμία να βλέπεις τον άλλο να υποκύπτει σε αυτό που σε συνθλίβει.Α.Κ.
εγώ τα λέω χρόνια αυτά αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Έχουν υποκύψει όλοι στο κεφάλαιο και τις πολυεθνικές και τους πιστούς του ΘΗΡΙΟΥ που τα ελέγχουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back