- Πόντοι
- 398
Αυτό πάρτο ως δεδομένο....Εδώ διάφοροι γιατροί λένε πως τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν και θα αλλοιώσουν το DNA, στους μουσικούς θα κολλήσουμε ?
Αυτό πάρτο ως δεδομένο....Εδώ διάφοροι γιατροί λένε πως τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν και θα αλλοιώσουν το DNA, στους μουσικούς θα κολλήσουμε ?
Τι ψάχνεις φίλε μου. Τη σήμερον ημέρα για να πουλήσει κάποιος και να πιάσει πελάτες ή views ή likes δεν ξέρεις τι είναι ικανός να πει και να κάνει?Αυτό πάρτο ως δεδομένο....
Στο πικάπ σίγουρα καθώς η ταχύτητα αλλάζει το τονικό ύψος.Καλά τώρα είναι πσηφιακά, παλιότερα όμως ξέραμε αν το πικάπ ή το κασσετόφωνο έφερνε τισ σωστές στροφές για να έβγαιναν τα 440? Όλα στο περίπου δεν ήταν?
Σε 431,97 είναι ακόμα καλύτερα. Trust me ?Στο πικάπ σίγουρα καθώς η ταχύτητα αλλάζει το τονικό ύψος.
Εντάξει με πείσατε.
Τα επόμενα άσματα θα είναι σε 432.
Ευχαριστώ.
Να ξέρεις πως όπως το εμβόλιο κάνει τους εμβολιαμένους να μισούν τους ανεμβολίαστους όπως είπε ένας γιατρός στον ευαγγελάτο, έτσι και όσοι ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να γράψουν μουσική στα 432 hz γίνονται μισητοι από τους άλλους μουσικούς.Είχα ζητήσει να κρατηθεί η συζήτηση σε σοβαρό επίπεδο αλλά αφού το ρίξατε έξω ορίστε και οι αποδείξεις.
https://youtu.be/rTJVWCUpJEI
Λογικό μου φαίνεται.Να ξέρεις πως όπως το εμβόλιο κάνει τους εμβολιαμένους να μισούν τους ανεμβολίαστους όπως είπε ένας γιατρός στον ευαγγελάτο, έτσι και όσοι ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να γράψουν μουσική στα 432 hz γίνονται μισητοι από τους άλλους μουσικούς.
Τα μυστικά του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έχουν το ΤΙΜΗΜΑ τους.
Να το ξέρεις.
εγώ τα λέω χρόνια αυτά αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση.Λογικό μου φαίνεται.
Δεν υπάρχει χειρότερη αιτία μίσους από την ποταπή επιθυμία να βλέπεις τον άλλο να υποκύπτει σε αυτό που σε συνθλίβει.Α.Κ.
Τα 50 σου και άλλα 200.Τα άλλα 50 που έβαλα, τα βάζεις ή πας πάσο?
έχω ΜΕΓΑΧΕΡΤΖ ΡΟΥΑΓΙΑΛ.Τα βλέπω.
Τι έχεις ρε αλιήτη?
έχω ΜΕΓΑΧΕΡΤΖ ΡΟΥΑΓΙΑΛ.
Σας τα μάζεψα πάλι?