Το 1995 μου χάρισε ένας καθηγητής μου απο το λύκειο μια noname ακουστική που ήταν υπο διάλυση κι ύστερα απο 1 χρόνο που διαλύθηκε, πήρα με δώρο λεφτά απο τον παππού μου, μια Fender Stratocaster American Standard 1996 απο τον Καγμακη, στην εξωφρενική τιμή των 270.000 δραχμών. Τρείς μήνες αργότερα, τη ΧΑΡΙΣΑ στον Δημήτρη Αρναούτη, με τη συμφωνία οτι όποτε θα χρειάζομαι σόλο κιθάρα σε κομμάτι μου, θα παίζει αυτός, δωρεάν και δια βίου. Η συμφωνία ισχύει ακόμα, η κιθάρα υπάρχει ακόμα, and this is how δεν έγινα ποτέ κιθαρίστας..
στην εξωφρενική τιμή των 270.000 δραχμών.
Συγχαρητήρια στιν Εθνάρχη της Συμφοράς ?και ομως δεν ηταν εξωφρενικη τουλαχιστον με βαση την ισοτιμια της δραχμης με την ΕCU & το USD (Ο @cos_dr να δει την επιδραση του Τσοβολα δωστα ολα απο το 1980 & μετα περΙκαλω για να δει πΓιοι μας χρεοκοΠηΣαν ?) και τον πληθωρισμο ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ απο οτι την εχει τωρα ο Θωμας την πηρες ? (btw ο βασικος μισθος το 1996 ηταν 130.000 δρχ οποτε oi 2 βασικοι εγιναν 3 για να παρεις am std )
Προβολή συνημμένου 29638
Προβολή συνημμένου 29641Προβολή συνημμένου 29640
Προβολή συνημμένου 29639
Συγχαρητήρια στιν Εθνάρχη της Συμφοράς ?
Άρα λες να έπαιξε ρόλο το οτι ο Βαγγέλης ο Καγμάκης γνώριζε προσωπικά τον πατέρα μου; Όταν ήταν νέοι έπαιζαν μαζί βόλλεϋ στον Πανιώνιο, αλλά δε πίστεψα ποτέ οτι αυτή η γνωριμία είχε παίξει ρόλο. Τώρα το επανεκτιμώ αλλιώς..τζαμπα στην ειχε δωΚει ?
το στοιχείο ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.@Πάνος Χελιδόνης
νεο ντοκουμεντο
https://xhefriguitars.com/PlusDXjpegs/New Strat Plus DX Page/PDFs/1996 January Price List.pdf
$929 εκανε στις ΗΠΑ οποτε με φορους και δασμους εκεινης της εποχης (χειροτερους απο τωρα) ενα 30% πηγαινε $1207 δηλ. ΔΡΧ 290.000 .....τζαμπα στην ειχε δωΚει ? (ενταξει δεν την εκανε εισαγωγη σε MSRP αλλα και 30% κατω να
οντως σε 15 χρονια 700% υποτιμηση 25% μεσοσταθμικο ετησιο πληθωρισμο & 320% αυξηση του δημοσιου χρεους δεν ειναι και ευκολο να το πετυχεις....ακομα και ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ θα σε ζηλεψει ??
πΓιος Ερντογκαν....ο ΜΑΔΟΥΡΟ καλυτερα θα τα καταφερνε ?
γατακι...ε γατακι...ο....νεοφιλελευθερισμος σε πειρακΣε (καλα οχι οτι περιμενω να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τα νουμερα...ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ διαβαζεις στο κατω κατω της γραφης οποτε η κατανοηση αριθμων και στοιχειων δεν ειναι και το φορτε σου ? )
αχαχαχαχαχα
Άρα λες να έπαιξε ρόλο το οτι ο Βαγγέλης ο Καγμάκης γνώριζε προσωπικά τον πατέρα μου; Όταν ήταν νέοι έπαιζαν μαζί βόλλεϋ στον Πανιώνιο, αλλά δε πίστεψα ποτέ οτι αυτή η γνωριμία είχε παίξει ρόλο. Τώρα το επανεκτιμώ αλλιώς..
Δεν πείθουν αυτά τον λαό.Γενικα οταν μεγαλωνουμε συνηθως....ωριμαζουμε ( @cos_dr δεν μιλαω για εσενα ? ) και εξεταζοντας προσεκτικα τα αδιαμφισβήτητα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( @cos_dr δεν μιλαω για εσενα ?? ) και τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ ( @cos_dr δεν μιλαω για εσενα ??? ) ερχομαστε καποια στιγμη σε επαφη με την πραγματικη πραγματικοτητα ( @cos_dr δεν μιλαω για εσενα ??? )
Τωρα αν τα παραπανω μας δυσκοΛεβουν γινομαστε...σοσιαλΗστΑΙ και ο μηνας εχει 9 ( @cos_dr μιλαω για εσενα ??? )
Ο λαός ποτέ δεν φταίει.
οι λέσχες φταίνε. Στις λέσχες πλούσιοι ανήκουν και πάνε, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κεφαλαιούχοι.Εννοείται.
Πάντα οι ΑΛΛΟΙ φταίνε.
Ξέρεις αφτουνοι οι μπιλντερμπεργκ.
Μερικές φορές και τα νεφελιμ.
οι λέσχες φταίνε.
Τώρα είδα τι θέμα συζητείται.εξ ού και λαίσχες...
με βοήθησε ο @gkourmoul1 να την ψιλοσετάρω και να της βάλω το tremolo μέσω βιντεοκλήσης