Εγω μπορώ να αντλήσω παραδείγματα απο την προσωπική μου ζωή και μόνον.
Ουτε στατιστικές με ενδιαφέρουν, ούτε ότι ναι μπορεί να υπαρχουν και πολλοί ηλίθιοι αντρες.
Πες ότι θες να βάψεις την πρόσοψη από το σπίτι σου.
Τηλεφωνείς τον αντρα μπογιατζη και του λες ΒΑΨΤΟ και πόσα θες να τελειώνουμε. ΟΚ Αφεντικό λέει.
Και μετά διαπιστώνεις ότι πρέπει να βγάλεις άδεια για τη σκαλωσιά απο την πολεοδομία (με υπαλλήλους 80% γυναικες) , να δηλωσεις ξεχασμένα τετραγωνικά στον δήμο (με υπαλλήλους 80% γυναίκες) και να πληρωσεις το προστιμο στην εφορία (με υπαλλήλους 80% γυναίκες) και αν κανεις κατι "λάθος" θα σε δικασει κατα 99% ....γυναίκα.
Μαντέψτε ποιος μου κάνει τη ζωή δύσκολη (και όλα αυτά με μια συμπεριφορά δική μου...¨ναι μαλιστα".....γιατι ξερω ότι αν πω τιποτα, δεν θα γινει η δουλεια μου ΠΟΤΕ) ..σε εναν κόσμο πλασμένο ......για αντρες.
Υ.Γ . Μην βιαστεί κάποιος να πει "ναι, αλλα όλους αυτούς τους νόμους τους ψήφισαν άντρες".
Το θέμα ειναι ΠΟΙΟΣ (ποιά) καλείται να ερμηνεύσει και να εφαρμόσει αυτούς τους νόμους.....αν θέλει να καταλάβει και τον σκοπο του νόμου, ή αν απλά κρύβεται ΜΟΝΟ πίσω από , ναι μια πολυνομία, απλά και μόνο να μην κάνει μια ενέργεια.....μιας και οπως και να έχει ο μισθός θα πέσει........και θα τον φάει στα ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ενυγουευ και ποιος τον μαμει τον άλλον.
ΥΓ2. Υστερα από 23 χρόνια Δικηγορίας μπορώ να πω ανετα ότι γυναικες σε θέση εξουσίας (και είναι ο κανόνας στην Ελλάδα-Δεν μιλαω για υπουργιλικια, αυτοι αλλωστε διακοσμητικοι είναι), αλλά σε θέσεις που ερχονται σε επαφη με κόσμο ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ....και πείτε με σεξιστή...δεκάρα δεν δίνω ?
ΥΓ3....Ούτε φυσικά να πάει η κουβέντα στο "Δημόσιο" θέλω , αλλά εκ των πραγμάτων στην Ελλάδα φορέας εξουσίας ΕΙΝΑΙ το Δημόσιο. Τι εξουσία να μου πουλήσει μια που πουλάει κουφώματα ας πουμε, αν πεί και κάτι παραπάνω.....ή καμία λαλακία....παώ και τα παίρνω απο αλλου.