- Πόντοι
- 18
9 ώρες πριν, JimmyPap είπε
Καταρχάς τέλε με διπλό στο bridge δεν είναι τέλε. Όλος ο ήχος της τέλε είναι ο μονός στη γέφυρα. Αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν τέτοια πράγματα ?
Ότι πιο σωστό έχει ακουστεί Jimmy Pap ?
9 ώρες πριν, JimmyPap είπε
Καταρχάς τέλε με διπλό στο bridge δεν είναι τέλε. Όλος ο ήχος της τέλε είναι ο μονός στη γέφυρα. Αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν τέτοια πράγματα ?
Για μενα που αγαπαω tele και Lp νομιζω η καλυτερη λυση ειναι αυτη.Παντα κατι με χαλαγε να την αποδεχτω ως pure tele (μπορει ο διπλος στο νεκ, μπορει τα 4 pots, δεν ξερω) παντα την εβλεπα σαν υβριδιο
Προβολή συνημμένου 28828
όσο είχα μία μια χαρά ήμουν. Από την ώρα που απέκτησα τη δεύτερη και μάλιστα συμβατικιά μου έχουν προσάψει όλες τις κατηγόριες του πλανήτου
Απόλυτα αξιώματα δεν υπάρχουν.Καταρχάς τέλε με διπλό στο bridge δεν είναι τέλε. Όλος ο ήχος της τέλε είναι ο μονός στη γέφυρα.
19 λεπτά πριν, Nestoras είπε
με ενδιαφέροντα απλώς και όχι παραδοσιακό ήχο στην κάτω θέση.
Παντα κατι με χαλαγε να την αποδεχτω ως pure tele (μπορει ο διπλος στο νεκ, μπορει τα 4 pots, δεν ξερω) παντα την εβλεπα σαν υβριδιο
Και αν θυμάσαι πρόσφατα σου είχα πει ότι βάζοντας OD στον bridge μου έβγαλα επιτέλους βρωμιά πάνω από το μιξ όπως την ήθελα. Κάτι που δεν το είχα κάνει ποτε.
οι Snow Patrol αλλά και ο κιθαρίστας του Aviv Geffen παίζανε με deluxe....
η αναβίωση της deluxe craze έγινε χάρη στους εναλλακτικούς
Κανει πολλα περισσοτερα απο μια απλα τελε.
3 ώρες πριν, Tamtam είπε
Απόλυτα αξιώματα δεν υπάρχουν.
Μια χαρά ακούγεται η τέλε και με μινι humbuckers.
Δεν πρέπει να έχω διαβάσει κάτι χειρότερο ποτέ για μουσική. Και ναι είναι και off topic...δεν εχω καμια σχεση με κιθαρες αλλα διαβαζοντας και ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα αυτο δεν ξερω αν ειναι οφ τοπικ αλλα ειναι αρκετα ενδιαφερον https://www.ogdoo.gr/erevna/thema/oi-46-kalyteroi-kitharistes-olon-ton-epoxon