Fender AO 70s Telecaster Custom

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
 Αναμένω..... 

image.png

The deciding factor....ατΕιμο κιουνεφε μας ξεπαραδιασες :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν εχω παιξει ποτε με καποιον οριτζιναλ τετοιο neck μαγνητη σε τελε κ εχω περιεργεια πως μπορει να ακουγεται πχ σε σχεση με εναν paf.

Δεν εχω παιξει ποτε με καποιον οριτζιναλ τετοιο neck μαγνητη σε τελε κ εχω περιεργεια πως μπορει να ακουγεται πχ σε σχεση με εναν paf.

Δες το βίντεο.

Υπολόγισε ένα 30% περισσότερα πρίμα και 25% λιγότερο μεσαία και πολύ πιο μαζεμένα μπάσα.

Μαγικός μαγνήτης.

πες μου ότι υπέκυψες?

Εσύ τι λες;

26 ηταν η 55η επετιος της υπαρκΣης μου στον πλανητη ΓΗ  ?
Χρόνια πολλά τότε. ?

Αλλά εγώ δεν κατάλαβα, πήρες όλη την κιθάρα ή μόνο τον μαγνήτη? ?

Ψάχνω χαρτομάντηλα να σκουπίζω τα σάλια μου από το πληκτρολόγιο.

Ελπίζω να μην έφυγε η κόκκινη...

Ελπίζω να μην έφυγε η κόκκινη...

Οχι ρε are U crazy?

η ΜΠΛΕ που ολοι μισουσανταΣανε εφυγε (τι εφυγε δηλ. στην ευρυτερη οικογενεια πηγε, θα βλεπομαστε ? )

Στείλε μου τη να στη σετάρω! Free of charge.

μαλλον λαθος κιθαρα λες,μαλλον για την (στρατ) μιλουσες γιατι αν εχουν τετοιο ηχο τα μπαΝτζα να το γυρισουμε ολοι στον μπαντΖΟ  ?

H 5η έτριζε υπερβολικά στην θεση bridge, απ' ότι θυμαμαι. Σίγουρα όχι η 6η.

Όπως και να 'χει, στειλε τη να σου ρυθμίσω το truss rod...

στειλε τη να σου ρυθμίσω το truss rod...

Τρελλος παππας σε βάφτισε....αν δεν τριζει λιγο στην low  Ε η τελε ΔΕΝ ειναι τελε ?

(ασε που ακουσα τα κλιΠσ και δεν ακουω καποιο τριξιμο)

Το ΣΩΣΤΟ, το twangy,το παραδΩσιακο , το βλαχοαμερικανικο tele setup ειναι 0 (ή και ελαφρως  θετικο) relief & medium low action ειδικα στην low E που πρεπει να "σκαει" λιγο πανω στα ταστα για το σωστο ,το βαρβατο,το αΝτρικο το twang... ?

Τωρα αν θες να παιζΣ του Αιγαιου τα μπλουΖσ βανσ relief (και παει ο twangy  ηχος περιπατο αλλα για ACDC ειναι ταμαμ  ?)  

Κι οτι εψαχνα αλλου τυπου humbucker για την τελε μου να την ταιριαζω σε ρυθμισεις με τον single bridge. Τωρα ειναι ολα ωραια μονα τους αλλα δε μου συνδυαζονται οπως θελω. Ακριβος βεβαια ο cunife.

Outout ξερουμε;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back