Fender AO 70s Telecaster Custom

Outout ξερουμε;

Καταρχην οσοι μετρανε το outpout με DC Resistance  δεν ξερουν που παταν και που πηγαινουν...?

http://www.billlawrence.com/Pages/Pickupology/output_sonic_evaluation.htm 

εχει παντως DC Resistance  Neck 10.1K - 10.7K..δεν λεει τιποτα ομως αυτο....εχει χαμηλο outpout δραματικα χαμηλοτερο απο εναν PAF & το πολυ λιγοτερα μεσαια των καθαριζουν ακομα περισσοτερο...ειναι πολυ unique μαγνητης

Να κοιταξεις τα αυτια σου....

ασε που ακουσα τα κλιΠσ και δεν ακουω καποιο τριξιμο

Το 'χεις συνηθισει μαλλον. Και ειναι και παρα πολυ εντονο. Σιγουρα δεν ηταν banjo? ?

Να κοιταξεις τα αυτια σου....

Το 'χεις συνηθισει μαλλον. Και ειναι και παρα πολυ εντονο. Σιγουρα δεν ηταν banjo? ?

αν δεν μου πεις ΑΚΡΙΒΩΣ σε πΓιο λεπτο και δευτερολεπτο το ακους δεν ξερω...η κοκκινη παιζει στο 2.49 αν θες να το ακουσεις πΓιο προσεκτικα (εγω με ακουστικα δεν ακουω τιποτα παρα pure classic country twang με το "απαραιτητο τριξιμο"  το οποιο φυσικα μεσα στο κομματι και στην μιξη εξαφανιζεται και μενει μονο το σκασιμο,το compression  και το bite που δινει αυτο το set up )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εχει παντως DC Resistance  Neck 10.1K - 10.7K..δεν λεει τιποτα ομως αυτο....εχει χαμηλο outpout δραματικα χαμηλοτερο απο εναν PAF & το πολυ λιγοτερα μεσαια των καθαριζουν ακομα περισσοτερο...ειναι πολυ unique
Παντως ακουγεται ωραια στα κλιπς. 

Παντως ακουγεται ωραια στα κλιπς. 

σκοτωνει και ασε τον @dimsonic να μιλαει για μαϊμουδες με βουλα ?

https://shop.fender.com/en-GR/accessories/pickups/cunife-wide-range-humbucker/0992297001.html?rl=en_US

για την κατασκευη του χρησιμοποιουνται τα ιδια υλικα,molds,frames κτλ που υπηρχαν στο εργοστασιο της Fender απο το 72 που αρχισε να φτιαχνεται αυτος ο μαγνητες (τα εχουν μεταφερει αι Κεραταδαι)  και μη μου αρχισει κανεις τα "ο Leo Fender ομως δεν εχει τωρα τη Fender" γιατι και τοτενες δεν την ειχε ,in fact δεν του επιτρεπονταν ουτε η εισοδος στο εργοστασιο ? 

τον ξερω τον μαγνητη ευτυχως καλα (ειχα παλια 3 Fender με τετοιους μαγνητες) οποτε την μαϊμουδια θα την εντοπισω αμεσως (οπως την εντοπισα στα παλαιοτερα ψευτοreissue που χρησιμοποιουσε η Fender)...

όταν έρθει θα κλιψάρουμε παρέα. Τουλάχιστον τους νεκ

τζαμπα κοπο θα καμουμε,αλλιως παιζω εγω,αλλιως εσυ ,αλλο ενισχυτη εγω ,αλλο εσυ...ασε που εσυ θα εχεις τιποτα χορΔαι 3 ημερων....?

αλλα εγω δεν την πηρα μονο για αυτο...απο οτι φαινεται εχει ολα τα καλα της περιοδου CBS (εξυπνη σχεδιαση,προωτοποριακες ιδεες οπως το 3 bolt & headstock TR adjustment,ROUND LAM rw fretboard,καλα αυτο υπηρχε απο 63 αλλα το λατρευω) χωρις τα κακα (αθλια ποιοτητα κατασκευης ,100 κιλα βαρος,2 ποντους πλαστικο φινιριΖμα) μαζι με καποιες  "βελτιωσεις" (nitro finish,  jumbo frets)...το 9αρι  radius δεν το θεωρω βελτιωση μια και ειναι θεμα γουστου,προσωπικα θα προυτιμουσα να ειχε 7αρι radius αλλα δεν σκαω κι ολας μια και η διαφορα ειναι αστεια στην πραγματικη ζωη..

ειδομεν....στο review που θα ακολουθησει... 

@dimsonic ελα βρηκα συγκριτικο  κοπι πΑΣΤΕ (για να θυμομαστε και το ηρωικο παρελθον ?) τους ακουΓω εγω με ακουστικα ..(βεβαια το κακο με τους vintage WR ειναι οτι ειναι all over the place  δεν εχουν σταθερη εξοδο και winding οπως ηταν τοτενες ολοι οι μαγνητες οποτε υπαρχουν και dogs.... σε αντιθεση με τους νεους που ειναι fix)  

Περιμενω κλιπακι sf με ακορντακια για τον cunife αν βρεις χρονο. Μονο ετσι καταλαβαινω δυστηχως τι μου κανει. Παντως ειναι σοβαρα στα υποψην. Φαινεται στο yt οντως καθαρος αρκετα

Αν και προς το παρον αγωνιω να ερθει η 335 με τους tv jones που συζητουσαμε στο δικο μου παλιοτερο θρεντ.

κιουνεφε καλός για μεταλ άραγες ;;

άντε καλώς να έρθει , με γεια και καλόπαικτη ?

εριμενω κλιπακι sf με ακορντακια για τον cunife αν βρεις χρονο. Μονο ετσι καταλαβαινω δυστηχως τι μου κανει. Παντως ειναι σοβαρα στα υποψην. Φαινεται στο yt οντως καθαρος αρκετα

Αν και προς το παρον αγωνιω να ερθει η 335 με τους tv jones που συζητουσαμε στο δικο μου παλιοτερο θρεντ.

ακου τα παραπανω βιντεΑ που ποσταρα,καλυτερη πληροφορια θα παρεις απο το να παιζω εγω,ειδικα στο πρωτο πρωτο η παρουσιαση ειναι εκπληκτικη ειδικα στα καθαρα.

θα δε δωΚω ενα χιΝΤ : εφυγαν ΔΥΟ για να ερθει ΜΙΑ ?
Και να πω ότι δεν τα ‘λεγα ο κΙαρατΑς. 
Το προηγούμενο thread για αυτό ήταν, για να βοηθήκομε ποια να ξεφορτωθεί 

τωρα ειδα οτι εχει 2 volume 2 tones. δελεαστικοτατο..... αν και συ sf εχεις πει οτι δεν τα χρειαζεσαι αυτα?

τζαμπα κοπο θα καμουμε,αλλιως παιζω εγω,αλλιως εσυ ,αλλο ενισχυτη εγω ,αλλο εσυ...ασε που εσυ θα εχεις τιποτα χορΔαι 3 ημερων....?

άντε ρε....για χάρη σου θα ανοίξω....ένα καινούργιο σετ και θα είναι 3 λεπτών, μην πω 3 δευτερολέπτων

άντε ρε....για χάρη σου θα ανοίξω....ένα καινούργιο σετ και θα είναι 3 λεπτών, μην πω 3 δευτερολέπτων

Άπαξ και ανοιχτεί το σέτ έχει χάσει αμέσως αμέσως το μισό της διάρκειας ζωής των 10 ωρών....

Άπαξ και ανοιχτεί το σέτ έχει χάσει αμέσως αμέσως το μισό της διάρκειας ζωής των 10 ωρών....
τι διάολο , φυσικός χυμός είναι ;; Θα φύγουν οι βιταμίνες ;?

Μεγειές και χρόνια πολλά Νίκο.

Καλόπαιχτη.

Ποια άλλη ξεφορτώθηκες εκτός από την μπλέ?

Καταρχην οσοι μετρανε το outpout με DC Resistance  δεν ξερουν που παταν και που πηγαινουν...?
Νομίζω όμως ότι λέει κάτι για το πως "διαχειρίζεται" - δεν ξέρω αν είναι η πλέον κατάλληλη λέξη - το διστόρσιον.

τωρα ειδα οτι εχει 2 volume 2 tones. δελεαστικοτατο..... αν και συ sf εχεις πει οτι δεν τα χρειαζεσαι αυτα?

Γιατί σου είπε κανείς ότι θα τα χρησιμοποιώ ?

Αν δεν ήταν συλλεκτική (κατά την προσφιλή της παράδοση η Φεντερ σίγουρα σε κάνα χρόνο θα την καταργήσει) θα έβαζα no load σε όλα. Αλλά εντάξει 1Meg pots έχει θα περνάν κάργα τα πρίμα. 

:)

Νομίζω όμως ότι λέει κάτι για το πως "διαχειρίζεται" - δεν ξέρω αν είναι η πλέον κατάλληλη λέξη - το διστόρσιον.

Για το inductance λέγει που έχει να κάνει με τα πρίμα. 

Ένας τυπικός vintage humbucker έχει γύρω στα 8 Henries o WR έχει 5 ,ένας strat 3,όσο πιο χαμηλό νούμερο τόσο πιο πολλά πρίμα. 

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back