- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Ευτυχως που δεν εχουμε και πολλες θηλυκες στο φορουμ. Θα μας κραζαν σιγουρα για τις μουσικες επιλογες μας!
Να κάνω tutorial? Masterclass?Εγώ θέλω βίντεο που να δείχνεις σ' εμάς του αδαείς πότε να βάζεις τι (από μουσικής απόψεως πάντα).
δωσε μας τα φωτα σου δασκαλεΝα κάνω tutorial? Masterclass?
Ευτυχως που δεν εχουμε και πολλες θηλυκες στο φορουμ. Θα μας κραζαν σιγουρα για τις μουσικες επιλογες μας!
Aφήστε τη να μιλάει και δώστε της προσοχή.δωσε μας τα φωτα σου δασκαλε
αυτα τα 20χρονα ολο rnb κ hip hop ειναι ημουνα με 1 προχθες κ νιωθω σαν τον 50cent τωρα ??
Εκεί ήρθε η ώρα να βάλετε τη μουσική.
Για ελεύθερους με σχέση μιας εβδομάδας, ενός μηνός, ενός χρόνου...;Όταν είστε με το έτερον ήμισυ τι μουσική βάζετε κατα την πράξη (πριν & μετά) ελληνιστί.
Τώρα θα ξαπλάρω φιλε γιατι το πρωί έχω κρίσιμη μέρα και άμα δεν τα πάω καλά θα μου κάνουν εμένα στάσεις. χαχαχαχαχαχαχαΝαι ρε μάστορα, αλλά τι μουσική?
Πες μας ανά περίπτωση γυναίκας και στάσης.
Για ελεύθερους με σχέση μιας εβδομάδας, ενός μηνός, ενός χρόνου...;
Για παντρεμένους ενός μηνός, ενός χρόνου, είκοσι+ χρόνων...;
Όλα είναι σχετικά!
στο καλυτερο μας εκοψες..σαν σοφτ πορν ενα πραμα..Τώρα θα ξαπλάρω φιλε γιατι το πρωί έχω κρίσιμη μέρα και άμα δεν τα πάω καλά θα μου κάνουν εμένα στάσεις. χαχαχαχαχαχαχα
Άλλη μέρα.
αν είσαι παντρεμένος 20 χρόνια δεν βάζεις μουσική βάζεις πλυντήριο φίλος...??Για ελεύθερους με σχέση μιας εβδομάδας, ενός μηνός, ενός χρόνου...;
Για παντρεμένους ενός μηνός, ενός χρόνου, είκοσι+ χρόνων...;
Όλα είναι σχετικά!