- Πόντοι
- 38
ωπα ? τι ειναι αυτο παλι ? τι κανει αυτο το μαραφετι που λες?Ksekourdistos είπε:αρη να υπολογιζεις και τα λεφτα για το hotplate γιατι με 100αρα κεφαλη και half stack δεν σε βλεπω να ανοιγεις πανω απο το 2 και ειναι κριμα.
ωπα ? τι ειναι αυτο παλι ? τι κανει αυτο το μαραφετι που λες?Ksekourdistos είπε:αρη να υπολογιζεις και τα λεφτα για το hotplate γιατι με 100αρα κεφαλη και half stack δεν σε βλεπω να ανοιγεις πανω απο το 2 και ειναι κριμα.
aris 17561 είπε:ωπα ? τι ειναι αυτο παλι ? τι κανει αυτο το μαραφετι που λες?
καλο και αυτο , αλλα οχι σαν πρωτη λυση... ποσο εχουν αυτα τα ηχεια χοντρικα ? με ενδιαφερει καπου να εχω την rp και να παιζω οποτε θελω χωριςε να βαζω και βγαζω καλλωδια αλλα εναν καλο ενυσχητη τον χρειαζομαι οπως και να εχει... παντως ευχαριστω αν εχεις καπιο λινκ στειλε μου να δω ενδεικτικα τιμες κτλ...pinhead είπε:Ισως να ειναι και χαζο για κάποιους αυτο που θα πω αλλα εχεις σκεφτει την αγορα αυτοενισχυομενων ηχειων τυπου reactor και να καρφωσεις εκει την rp500 να ξεμπερδευεις.Καρφι θα παιζεις παλι.
βασιλη θελω να ερθω οπωσδηποτε... αν θελεις στειλε μου με π.μ. το τηλ σου να κανονισουμε.. σε ευχαριστω πολυ...Aπο εμενα bugera 6262 και τελος. Τα κανει ολα και συμφερει.
Οποιος θελει ερχετε και σπιτι μου για δοκιμουλα.
;D
pinhead είπε:850 e για atomic reactor power cab
Αυτη που σου αρεσει πιο πολυ και παιζεις πιο συχνα.
και γω το g66 ειδα(δεν εχει και αλλο) αλλα εσυ μαλλον λες το wedge.To power cab εχει 850.Ksekourdistos είπε:στο g66 παντως που ειναι ο αντιπροσωπος εχει 899 , που βλεπεις εσυ τιμες?
αστον να τις πει ολες ! αστον που σου λεω ;D
aris 17561 είπε:bc rich deluxe ( 81-85 ) korea
schecter (jb-59 ) korea
fender strat mexico ( scn neck,middle - dimarzio suoer distortion bridge )
epiphone les paul standard korea
ibanez rg2570 japan
jackson rr3 ( invader-jazz ) japan
βασικα σκεφτομαι οτι αν παιρνω την ριτς θα ακουσω ολον τον ογκο αλλα θα χασω στα καθαρα... και βασει αυτου του σκεπτικου εχω αγχωθει ... οποτε πειτε μια αποψη και γι αυτο... ευχαριστω
Καλημερα.... φιλε μου εισαι off topic εδω μιλαμε για ultra-super-very-hi gain λαμπατου ενυσχητη εχεις χασει ηδη τα καθαρα!!!aris 17561 είπε:bc rich deluxe ( 81-85 ) korea
schecter (jb-59 ) korea
fender strat mexico ( scn neck,middle - dimarzio suoer distortion bridge )
epiphone les paul standard korea
ibanez rg2570 japan
jackson rr3 ( invader-jazz ) japan
βασικα σκεφτομαι οτι αν παιρνω την ριτς θα ακουσω ολον τον ογκο αλλα θα χασω στα καθαρα... και βασει αυτου του σκεπτικου εχω αγχωθει ... οποτε πειτε μια αποψη και γι αυτο... ευχαριστω
Mike Ts είπε:Καλημερα.... φιλε μου εισαι off topic εδω μιλαμε για ultra-super-very-hi gain λαμπατου ενυσχητη εχεις χασει ηδη τα καθαρα!!!![]()
Εγω θα επαιρνα τη φεντερ σου μιας και τα γνωστα στρατοκαθαρα εχει και τον super distortion για γκαζι![]()
Φιλε με ολο το σεβασμο δεν μπορεις....δεν γινεται η μερα νυχτα και το φεγγαρι ηλιος..!!!ffmakis είπε:Φίλος όποτε θέλεις μπορώ να σου αλλάξω την λανθασμένη σου άποψη ;D ;D
Ντροπή κάνεις επίδειξη του HIght gain ενισχυτή σου ;D ;D
Κάτσε να φας, κάτσε να πιεις κάτσε το πόνο σου να πεις, ... Του Γενάρη το φεγγάρι ήλιος της ημέρας μοιάζει ;D ;Ddiablo είπε:Φιλε με ολο το σεβασμο δεν μπορεις....δεν γινεται η μερα νυχτα και το φεγγαρι ηλιος..!!!
είτε επειδή δεν έχουμε τα φράγκα, είτε επειδή απλά δεν ξέρουμε από hight-gainNikoubis είπε:Υπαρχει δηλαδη ακριβως 1 (ενας) ενισχυτης, ο οποιος ειναι αντικειμενικα καλυτερος απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει; Στην πραγματικοτητα ολοι μας αυτον θελουμε/χρειαζομαστε αλλα επειδη δεν εχουμε τα φραγκα, τη βγαζουμε με υποκαταστατα; Τι μαθαινει κανεις...
Φανταζεσαι τι θα γινοταν το νοιζ αν ολοι επιδεικνυαμε τα "εργαλεια" μας στα αβαταρ;ffmakis είπε:Κάτσε να φας, κάτσε να πιεις κάτσε το πόνο σου να πεις, ... Του Γενάρη το φεγγάρι ήλιος της ημέρας μοιάζει ;D ;D