η ακριβη του κιθαρα κανει τη διαφορά...!

Αυτος που εχει μονο squier ειναι απλα φτωχος 😱 (ή ενταξει εχει αλλες προτεραιοτητες ο ανθρωπος).:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

¨Η μπορεί να πιστεύει στο less is more. Εχω δυο Squier CV (μια Indonesia και μια China) αγορασμένες second hand από Noiz και δυο LP , την Stagg και μια Spear βιετναμέζικη stock με P90s που κελαηδάει όπως είναι! Η τελευταία που αγόρασα είναι μια Vintage Strat, Thomas Blug signature και το έχω ήδη μετανιώσει διότι αν και την έχω αναβαθμίσει με Fender κλειδιά και Fender saddles και είναι εξαιρετική κιθάρα, δεν τη χρειαζόμουν καθόλου... Έτσι την έβαλα να την πουλήσω... Less is more, in my book.

¨Η μπορεί να πιστεύει στο less is more. Εχω δυο Squier CV (μια Indonesia και μια China) αγορασμένες second hand από Noiz και δυο LP , την Stagg και μια Spear βιετναμέζικη stock με P90s που κελαηδάει όπως είναι! Η τελευταία που αγόρασα είναι μια Vintage Strat, Thomas Blug signature και το έχω ήδη μετανιώσει διότι αν και την έχω αναβαθμίσει με Fender κλειδιά και Fender saddles και είναι εξαιρετική κιθάρα, δεν τη χρειαζόμουν καθόλου... Έτσι την έβαλα να την πουλήσω... Less is more, in my book.
Ναι ρε συ, ειρωνικο ειναι το "φτωχος". Σιγα μην οριζεται η φτωχεια απο το ποσες στρατοκαστερ εχεις... ειπαμε!

Πολυ ωραια με αυτη τη μορφη, βγαζει κατι απο new wave/post punk πολυ εντονα.

Κριμα, και θα εκανα αιτηση για stratocaster pass
Κανε και αν καλυπτεις τα στατοκαστερικα κριτηρια μπορει και να σου βγει να παρεις. Προσοχη ομως αν εισαι πανω απο το οριο μπορει να χρειαστει να πληρωσεις (σε στρατοκαστερ) ή να ξεμεινεις με καμμια σκουαιερ.

Ναι ρε συ, ειρωνικο ειναι το "φτωχος". Σιγα μην οριζεται η φτωχεια απο το ποσες στρατοκαστερ εχεις... ειπαμε!

Κι όμως...
Ζορζ Πιλαλί: "παίρνω ότι βρω. "Σκουπιδόσακους, στρατοκάστερ, τυριά αφάγωτα, τα μαζεύω και τα πετάω μες την αυλή του για να τον ξενερώσω. Με ζηλεύουν στην Κηφισά γιατί βγαζω τα περσότερα και τα καλύτερα σκουπίδια!".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back