Les Paul Appreciation Thread

VII graphics

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Μιας κι έχουμε πιάσει τα νήματα με τα μοντέλα της Gibson, κάνω την αρχή για τις αγαπημένες μου Les Paul!
IMG_20250828_132019.jpg
IMG_7699s.jpg
Now and then!

Slash's Jessica
slash-signature-jessica-guitar.jpg

Blueberry burst, 'τσιχλόφουσκα' την λέω γω και την θέλω!
LPSU25B9GH3_224550231_3_Front.png

Ίσως θα της πήγαινε καλύτερα chrome hardware και pick-ups covers. Και θα έδενε το γλυκό. 🤌

Όλα τα Les Paul appreciation threads θα έπρεπε να ξεκινούν από εδώ:
jimmy page les paul.jpg
χωρίς αυτόν μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο να είχε σήμερα το ίδιο fan base με τις explorer και τις flying v...

IMG_5155.jpeg

Checking in, με το καμάρι μου.

Faber locking hardware, Sheptone pickups, 50s wiring. Το μόνο που έχει μείνει να αναβαθμίσω, είναι να βάλω και ένα σετ locking tuners, κάποια στιγμή.

Edit: για τον παρατηρητικό, έχει ξεκινήσει ήδη ένα σοβαρό και φυσικό relicing να συμβαίνει, εκεί που εφάπτεται το δεξί χέρι. All natural…

Οι γωνίες είναι προς τα πάνω, ή μας ξεγελάει το φως?

Το '50 είχαν θηριώδη χέρια σέντερ NBA κρίνοντας απ'τα knobs.

Οι γωνίες είναι προς τα πάνω, ή μας ξεγελάει το φως?

Το '50 είχαν θηριώδη χέρια σέντερ NBA κρίνοντας απ'τα knobs.

Τι εννοείς, για τις γωνίες?

Τα speed knobs είναι εξαιρετικά βολικά, άσε που δεν πίστευα ότι θα βρω σε κρέμ. Και τα χρησιμοποιώ πολύ.

Μικρός νόμιζα ο Slash δεν μιλούσε σχεδόν ποτέ, αλλά όποτε μιλούσε ήταν αργά και μπάσα. Νόμιζα το "where do we go now?" το έλεγε αυτός.

Τι εννοείς, για τις γωνίες?

Τα speed knobs είναι εξαιρετικά βολικά, άσε που δεν πίστευα ότι θα βρω σε κρέμ. Και τα χρησιμοποιώ πολύ.
Στις άκρες του κάτω μέρος του σώματος σαν να γέρνει ξαφνικά προς τα πάνω.

Δεν αμφιβάλω πως είναι βολικά, μου φάνηκαν πολύ μεγάλα, ίσως είναι η φώτο.

les pauls.jpg

Les Paul R8. Στην αρχή δε με εντυπωσίασε, την αγόρασα γιατί μου είχαν κλέψει την R0 και ήταν σε καλή τιμή. Παρόλα αυτά ωρίμασε καλά... οι Les Pauls είναι περίεργα τρένα. Φοράει Tom Holmes 450-455.

Les Paul Studio. Aπό τις τελευταίες καλές χρονιές με την Ebony ταστιέρα, ουσιαστικά μια μικρή Custom στον ήχο. Αυτό το φεγγάρι φοράει SD Seth Lovers γιατί ήθελα ένα πιο 70s ήχο και πίστευα ότι θα μοιάζουν με T-Tops. Tελικά δε μοιάζουν και σύντομα θα αλλαχτούν με ένα EMG Het Set για κάποιους μήνες, λόγω project. Μετά μάλλον πάει για OΧ4.

Στα δεξιά η Κάρμα που ως influencer έσπευσε να αρπάξει την ευκαιρία...

Αυτάα είναι! Cherry sunburst?

+ Πλατιά ζώνη, + καλώδιο περασμένο από μέσα. Κρατάω σημειώσεις Σερ.
Χαχα. Ναι. Φαρδιά ζώνη για να κατανεμηθεί το βάρος. Δεν αντέχουν οι γέρικες πλάτες.

Μεγάλο συν και τα χρωματιστά ρούχα και φυσικά χρωματιστή κιθάρα. Πήξαμε στο μαύρο, ειδικά τα αλάνια του χέβι μέτσολ.

Χαχα. Ναι. Φαρδιά ζώνη για να κατανεμηθεί το βάρος. Δεν αντέχουν οι γέρικες πλάτες.

Και οι οδηγοί της φόρμουλα-ένα με peak νιάτα και φίτνες θέλουν άνετους δρόμους για να αποδώσουν στο 100%!

Now and then
Πολύ όμορφες! Είναι μια από τις δύο η ίδια με ζεμπρα μαγνήτες? Ή άλλαξες και τις δύο?

Προβολή συνημμένου 53016

Les Paul R8. Στην αρχή δε με εντυπωσίασε, την αγόρασα γιατί μου είχαν κλέψει την R0 και ήταν σε καλή τιμή. Παρόλα αυτά ωρίμασε καλά... οι Les Pauls είναι περίεργα τρένα. Φοράει Tom Holmes 450-455.

Les Paul Studio. Aπό τις τελευταίες καλές χρονιές με την Ebony ταστιέρα, ουσιαστικά μια μικρή Custom στον ήχο. Αυτό το φεγγάρι φοράει SD Seth Lovers γιατί ήθελα ένα πιο 70s ήχο και πίστευα ότι θα μοιάζουν με T-Tops. Tελικά δε μοιάζουν και σύντομα θα αλλαχτούν με ένα EMG Het Set για κάποιους μήνες, λόγω project. Μετά μάλλον πάει για OΧ4.

Στα δεξιά η Κάρμα που ως influencer έσπευσε να αρπάξει την ευκαιρία...

Παρομοίως και οι δικές μου. Βέβαια η άσπρη δεν είναι άσπρη πια 🤣 και η άλλη LP δεν είναι κάποιο re issue αλλά μια ταπεινή traditional

Όλα stock εκτός από την στούντιο που έχει grover locking tuners, άλλα knobs, και pickguard - truss rod cover - toggle switch από φίλο (το truss rod cover γράφει το όνομα μου και το toggle switch ring αντί για "Rhythm - Treble" γράφει "Shred - Rock")

IMG_20260128_223715778.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back