- Πόντοι
- 1,558
Οχι, και θα σου πω γιατι. Αρχικα, η μουσικη δεν ειναι ανταγωνισμός, ειδικα σε ενα μουσικό φόρουμ στην Ελλάδα. Την πλάκα μας κάνουμε. Άρα δε χρωστάω να έχω skills ούτε εγω ούτε κάποιος άλλος για να έχω γνώμη. Δες το αλλιώς, αντε και λέω κάτι όντως αληθινό, ότι ειμαι songwriter και αρκετά τραγούδια που έχω γράψει έχουν δεκάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube. Και; Αυτο με κάνει έμπειρο studιάκια με χρυσά αυτια που ακουει τις διαφορές ανάμεσα σε λάμπες και ψηφιακά εργαλεία; Οχι, και πάλι μπορεί ο καθένας να διαφωνεί μαζί μου. Επίσης, το πόσο καλός ή οχι ειναι κανείς στην κιθάρα ειναι ανεξάρτητο με την βαρύτητα της άποψής του.ειρωνεια ον
Εξαιρετικο ποστ, επιτελους βαζει τα πραγματα στη θεση τους.
Θα ηθελα να εκμεταλλευτω την ευκαιρια και να προτεινω στις επομενες κρισεις για μοντερειτορς να εισαι υποψηφιος.
Βεβαια δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια, οι μοντερειτορς εκλεγονται σαν τους σεριφηδες; χριζονται σαν ιπποτες; διοριζονται σαν τους πρωτοσπαθαριους;
Οπως και να χει σε προτεινω. Σκεψου το!
ειρωνεια οφ
Το παραπανω κοματι του ποστ γραφτηκε για να γινει διακριτο τί ειναι ειρωνεια (προς εσενα οχι προς μοντερειτορ, θεος φυλαξοι) και τί μη ειρωνεια.
Στο μηνυμα που απαντας δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας ουτε υπονοουμενα. Στα ισια λεει οτι του φαινεται υπερβολικη η αυτοπεποιθηση και η σιγουρια και ζηταει κρεντενσιαλς για να ξερει με ποιον μιλαει. Ας πουμε οτι γινεται με ακομψο τροπο (και αυτο στρετς ειναι) αλλα και παλι δεν ειναι ειρωνεια ή υπονοουμενα.
Μιλωντας για εσενα απλα λεει το συμπερασμα του με βασει το τί του απαντησες: οτι δλδ δεν χρειαζεται να του απαντησεις αν εχεις παιξει με καλο μοντελερ γιατι εχεις αρκετη εμπειρια ωστε να μην χρειαζεταικαι συμπεραινει οτι οντως δεν εχεις παιξει με μοντελερ για καιρο. Και αυτο πολυ straight forward το βλεπω, καμμια ελλειψη σεβασμου προς οποιονδηποτε συνομιλητη.
Και δεν μπορω να καταλαβω πως το δικαιωμα σου στη γνωμη αμφισβητηθηκε.
Κακος τροπος να απευθυνεσαι σε νεο μελος, δεν νομιζεις;
Ο νέος συμφορουμίτης επίσης πήρε ως δεδομένο το οτι εγω δεν "νιώθω" απο modellers επειδή δεν έχω αγοράσει κάποιο flagship μοντέλο, στο οποίο οφείλω να έχω σπαταλήσει τα νιάτα μου ώστε να μπορώ να εκφέρω γνώμη, με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Μπορεί κάτι να μη μου εχει αρεσει έχοντας ξοδέψει χρόνο δοκιμάζοντας το και ακούγοντας το και ακριβώς για αυτόν τον λόγο να μην έχω προβεί σε αγορά. Άσε που λέω πάνω σε άλλο συμφορουμιτη οτι έχω δέκα plugins, με τα οποία ηχογραφώ αποκλειστικά. Άρα το οτι δεν έχω εμπειρία δεν ισχύει.
Τέλος, αγαπητέ @tubarao προφανώς έχουμε διαφορετική εικόνα του τι αποτελεί ειρωνεία. Στα δικά μου μάτια το ένθετό σου ανάμεσα στο ειρωνεία on/off, δεν αποτελεί απλα ειρωνεία, αλλά και πρόκληση. Υπάρχουν πολλά στάδια ανάμεσα σε μια πολιτισμένη έκφραση γνώμης και το μοντέλο απάντησης που έφερες ως παράδειγμα. Γιατι να πάμε ως εκεί σε αυτο το φορουμ; Λίγους τρόμπες έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά;
Υπάρχει μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αγγλική έκφραση. "Let's just agree to disagree". Στην Ελλάδα έχουμε το
"Εγω πιστεύω το Α".
"Εγώ το Β".
"Ποιο Β ρε
Δε χρειάζεται.