Λαμπάτοι Ενισχυτές - Μελλοντικό είδος πολυτελείας;

ειρωνεια ον
Εξαιρετικο ποστ, επιτελους βαζει τα πραγματα στη θεση τους.
Θα ηθελα να εκμεταλλευτω την ευκαιρια και να προτεινω στις επομενες κρισεις για μοντερειτορς να εισαι υποψηφιος.
Βεβαια δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια, οι μοντερειτορς εκλεγονται σαν τους σεριφηδες; χριζονται σαν ιπποτες; διοριζονται σαν τους πρωτοσπαθαριους;
Οπως και να χει σε προτεινω. Σκεψου το!
ειρωνεια οφ

Το παραπανω κοματι του ποστ γραφτηκε για να γινει διακριτο τί ειναι ειρωνεια (προς εσενα οχι προς μοντερειτορ, θεος φυλαξοι) και τί μη ειρωνεια.
Στο μηνυμα που απαντας δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας ουτε υπονοουμενα. Στα ισια λεει οτι του φαινεται υπερβολικη η αυτοπεποιθηση και η σιγουρια και ζηταει κρεντενσιαλς για να ξερει με ποιον μιλαει. Ας πουμε οτι γινεται με ακομψο τροπο (και αυτο στρετς ειναι) αλλα και παλι δεν ειναι ειρωνεια ή υπονοουμενα.
Μιλωντας για εσενα απλα λεει το συμπερασμα του με βασει το τί του απαντησες: οτι δλδ δεν χρειαζεται να του απαντησεις αν εχεις παιξει με καλο μοντελερ γιατι εχεις αρκετη εμπειρια ωστε να μην χρειαζεται 🤨🤨🤨 και συμπεραινει οτι οντως δεν εχεις παιξει με μοντελερ για καιρο. Και αυτο πολυ straight forward το βλεπω, καμμια ελλειψη σεβασμου προς οποιονδηποτε συνομιλητη.
Και δεν μπορω να καταλαβω πως το δικαιωμα σου στη γνωμη αμφισβητηθηκε.

Κακος τροπος να απευθυνεσαι σε νεο μελος, δεν νομιζεις;
Οχι, και θα σου πω γιατι. Αρχικα, η μουσικη δεν ειναι ανταγωνισμός, ειδικα σε ενα μουσικό φόρουμ στην Ελλάδα. Την πλάκα μας κάνουμε. Άρα δε χρωστάω να έχω skills ούτε εγω ούτε κάποιος άλλος για να έχω γνώμη. Δες το αλλιώς, αντε και λέω κάτι όντως αληθινό, ότι ειμαι songwriter και αρκετά τραγούδια που έχω γράψει έχουν δεκάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube. Και; Αυτο με κάνει έμπειρο studιάκια με χρυσά αυτια που ακουει τις διαφορές ανάμεσα σε λάμπες και ψηφιακά εργαλεία; Οχι, και πάλι μπορεί ο καθένας να διαφωνεί μαζί μου. Επίσης, το πόσο καλός ή οχι ειναι κανείς στην κιθάρα ειναι ανεξάρτητο με την βαρύτητα της άποψής του.

Ο νέος συμφορουμίτης επίσης πήρε ως δεδομένο το οτι εγω δεν "νιώθω" απο modellers επειδή δεν έχω αγοράσει κάποιο flagship μοντέλο, στο οποίο οφείλω να έχω σπαταλήσει τα νιάτα μου ώστε να μπορώ να εκφέρω γνώμη, με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Μπορεί κάτι να μη μου εχει αρεσει έχοντας ξοδέψει χρόνο δοκιμάζοντας το και ακούγοντας το και ακριβώς για αυτόν τον λόγο να μην έχω προβεί σε αγορά. Άσε που λέω πάνω σε άλλο συμφορουμιτη οτι έχω δέκα plugins, με τα οποία ηχογραφώ αποκλειστικά. Άρα το οτι δεν έχω εμπειρία δεν ισχύει.

Τέλος, αγαπητέ @tubarao προφανώς έχουμε διαφορετική εικόνα του τι αποτελεί ειρωνεία. Στα δικά μου μάτια το ένθετό σου ανάμεσα στο ειρωνεία on/off, δεν αποτελεί απλα ειρωνεία, αλλά και πρόκληση. Υπάρχουν πολλά στάδια ανάμεσα σε μια πολιτισμένη έκφραση γνώμης και το μοντέλο απάντησης που έφερες ως παράδειγμα. Γιατι να πάμε ως εκεί σε αυτο το φορουμ; Λίγους τρόμπες έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά;
Υπάρχει μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αγγλική έκφραση. "Let's just agree to disagree". Στην Ελλάδα έχουμε το
"Εγω πιστεύω το Α".
"Εγώ το Β".
"Ποιο Β ρε 🤬"...

Δε χρειάζεται.

@kpeyos φτάσαμε ήδη την εποχή που ο John Mayer , και τον αναφέρω συγκεκριμένα γιατί θεωρείται (από πολλούς, τέλος πάντων) σαν… ειδήμονας σε είδος μουσικής που χαρακτηρίζεται από τον ήχο που αναφέρεις, δηλώνει επίσημα ότι δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά.
Αν και δεν παίζει ρόλο, η μουσική του Mayer είναι πιο κοντά σε Alanis Morissette απ' ότι είναι σε αυτό που είχα στο μυαλό μου ως παραδοσιακό blues, αλλά anyway...

Εγώ σχολιάζω αυτό που ακούω. Κατέβασα το plugin, έπαιξα με αυτό σε υπολογιστή με i9 11ης γενιάς, σε κάρτα Antelope ZenQ με σχεδόν μηδενικό latency και μέσω ενός Countryman DI. Επειδή απ' όσο καταλαβαίνω ζητούνται και credentials από όρισμένα μέλη για το πώς μπορώ και κάνω συγκρίσεις, παραθέτω:

amps1 (1).jpg
amps1 (2).jpg
amps1 (3).jpg

Από αριστερά προς τα δεξιά: VOX AC15HW, Orange Tiny Terror, Marshall JCM 800 4104 '83, Mesa Boogie Studio Pre+ '86, Mesa Boogie 2:90 Blue Led Power Amp '90, Fender Super Reverb '70, Teisco Checkmate 25 '66, Matchless Chief '97.

Μουσική έχω επίσης ανεβάσει στα clips του forum για όποιον ενδιαφέρεται, ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να καταφέρω να ανεβάσω κι άλλη.

Αφού λοιπόν βρισκόμαστε "επί τον τύπον των ήλων" θα χαρώ να δώ και από τα μέλη που τα ζητούν (όχι από εσένα προσωπικά) το gear που τους προσφέρει τα μέτρα σύγκρισης που προσδίδουν στη δική τους άποψη αξία πέραν αυτών που λέγονται επι πληρωμή στο νετ.

Y.Γ : Αυτό το post θα σβηστεί αν έρθει εταιρεία και μου δώσει ποσοστό πωλήσεων επί του plugin της. Ακούτε εκεί στη Neural; Στείλτε pm.

Last edited:
Οχι, και θα σου πω γιατι. Αρχικα, η μουσικη δεν ειναι ανταγωνισμός, ειδικα σε ενα μουσικό φόρουμ στην Ελλάδα. Την πλάκα μας κάνουμε. Άρα δε χρωστάω να έχω skills ούτε εγω ούτε κάποιος άλλος για να έχω γνώμη. Δες το αλλιώς, αντε και λέω κάτι όντως αληθινό, ότι ειμαι songwriter και αρκετά τραγούδια που έχω γράψει έχουν δεκάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube. Και; Αυτο με κάνει έμπειρο studιάκια με χρυσά αυτια που ακουει τις διαφορές ανάμεσα σε λάμπες και ψηφιακά εργαλεία; Οχι, και πάλι μπορεί ο καθένας να διαφωνεί μαζί μου. Επίσης, το πόσο καλός ή οχι ειναι κανείς στην κιθάρα ειναι ανεξάρτητο με την βαρύτητα της άποψής του.

Ο νέος συμφορουμίτης επίσης πήρε ως δεδομένο το οτι εγω δεν "νιώθω" απο modellers επειδή δεν έχω αγοράσει κάποιο flagship μοντέλο, στο οποίο οφείλω να έχω σπαταλήσει τα νιάτα μου ώστε να μπορώ να εκφέρω γνώμη, με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Μπορεί κάτι να μη μου εχει αρεσει έχοντας ξοδέψει χρόνο δοκιμάζοντας το και ακούγοντας το και ακριβώς για αυτόν τον λόγο να μην έχω προβεί σε αγορά. Άσε που λέω πάνω σε άλλο συμφορουμιτη οτι έχω δέκα plugins, με τα οποία ηχογραφώ αποκλειστικά. Άρα το οτι δεν έχω εμπειρία δεν ισχύει.

Τέλος, αγαπητέ @tubarao προφανώς έχουμε διαφορετική εικόνα του τι αποτελεί ειρωνεία. Στα δικά μου μάτια το ένθετό σου ανάμεσα στο ειρωνεία on/off, δεν αποτελεί απλα ειρωνεία, αλλά και πρόκληση. Υπάρχουν πολλά στάδια ανάμεσα σε μια πολιτισμένη έκφραση γνώμης και το μοντέλο απάντησης που έφερες ως παράδειγμα. Γιατι να πάμε ως εκεί σε αυτο το φορουμ; Λίγους τρόμπες έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά;
Υπάρχει μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αγγλική έκφραση. "Let's just agree to disagree". Στην Ελλάδα έχουμε το
"Εγω πιστεύω το Α".
"Εγώ το Β".
"Ποιο Β ρε 🤬"...

Δε χρειάζεται.
Εφ οσον απαντας στο δικο μου ποστ, σορι που θα στο πω αλλα εισαι εκτος θεματος δλδ στα αγγλικα you do not address the issue. Οτι δηλαδη ο αλλος σε ειρωνευτηκε, αφησε υπονοουμενα κλπ αρα δεν σου αφησε αλλη επιλογη απο το να του απαντησεις με κακο τροπο.

Το οτι ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη ειναι δεδομενο και ξαναλεω κανενας δεν αμφισβητησε το δικαιωμα σου στην αποψη.
Στην προηγουμενη σελιδα σχολιαζεις την αποψη του τζον μαγιερ πανω στο θεμα (φανταζομαι οχι γιατι ειναι καποιος τυχαιος, ετσι; αρα ισως παιζει ρολο και το ποιος λεει τί για σενα) και καταληγεις μαλιστα οτι απο τη στιγμη που δεν συμφωνει με αυτο που εχεις εσυ στο μυαλο σου , μαλλον τα εχει παρει για να λεει συγκεκριμενα πραγματα. Ο τζον μαγιερ εχει δικαιωμα στην αποψη;
Στον JimmyPap λες οτι δεν εχει νοημα να του απαντησεις στην ερωτηση του και προκαταβαλεις την αποψη του λεγοντας επι λεξει:" Τι το συζητάμε, κι εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις ενισχυτή από modeller και frfr στον ίδιο χώρο εύκολα", δλδ και αυτος συμφωνει μαζι σου κατα την αποψη σου ασχετα αν δεν το ξερει ακομα... Αυτος εχει δικαιωμα στην αποψη;

Ο νεος συμφορουμιτης δεν πηρε δεδομενο τιποτα για αυτον ακριβως το λογο σε ρωτησε με ποια εχεις παιξει. Θα μπορουσες να του απαντησεις αυτο που λες σε μενα εδω πχ αλλα επελεξες να εισαι συγκαταβατικος απεναντι του δλδ condescending, πραγμα που οντως εκνευριζει γενικα τον αποδεκτη αυτης της συμπεριφορας. Μην αμφιβαλλεις, ο τζον μαγιερ θα σου την ελεγε αν περναγε απο εδω και διαβαζε αυτο που εγραψες για την αποψη του.

Στο θεμα παντως ο τρεντ ρεζνορ, για παραδειγμα, το 1999 χρησιμοποιουσε guitar rig και reaktor για να γραψει κιθαρες σε αλμπουμ που πουλησαν εκατομμυρια. Το 1999. Και μαλιστα απ οτι ξερω τα χρησιμοποιουσε και λαιβ εκει στις αρχες των '00. Αρα, για καποιους τουλαχιστον, τα ψηφιακα ειναι εγκυρη λυση ηδη εδω και 25 χρονια. Δεν εννοω οτι εφοσον κανει για τον ρεζνορ κανει και για τον φιλο μου τον ταδε που προσπαθει να γινει κλωνος SRV. Θελω να πω απλα οτι δεν ειναι και τοσο ακραια αποψη το 2026 να λες οτι προτιμας τα ψηφιακα.

Τελος, το ενθετο φυσικα και ειναι προκληση, αυτος ειναι ο σκοπος της ειρωνειας, να προκαλεσει αντιδρασεις και να κανει τους αποδεκτες να ξανασκεφτουν το θεμα, ποιος αλλος θα μπορουσε να ειναι ο σκοπος; Μαλιστα οσο πιο προκλητικο ειναι τοσο πιο επιτυχημενη η ειρωνεια. Σκεψου να σε ειρωνευομουν και να μην το καταλαβαινες καν... αποτυχια.
Αν σου αρεσει η λογικη του "Let's just agree to disagree", απλα κανε αυτο και μην προσπαθεις να προσαρμοσεις την αποψη του αλλου πανω στη δικια σου αντιληψη.
Αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις; οτι το "μοντελο απαντησης που εφερα ως παραδειγμα" ειναι απολιτιστο και το προτιμουν "τρομπες" σαν τους υπολοιπους που εχεις να αντιμετωπισεις καθημερινα;

Αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις; οτι το "μοντελο απαντησης που εφερα ως παραδειγμα" ειναι απολιτιστο και το προτιμουν "τρομπες" σαν τους υπολοιπους που εχεις να αντιμετωπισεις καθημερινα;
Γενικά δε συμφωνώ με την εικόνα που περιέγραψες, δεν πιστεύω ότι έγιναν έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις, αλλά δεν έχει και νόημα να τα συζητάμε, αν θέλει ο άμεσα θιγόμενος θα το συζητήσω με αυτόν.

Σε αυτό που με ρωτάς τώρα. ΝΑΙ. Ξεκάθαρα. Σε μια πολιτισμένη συζήτηση με σεβασμό δε χωράει ειρωνεία.

Γενικά δε συμφωνώ με την εικόνα που περιέγραψες, δεν πιστεύω ότι έγιναν έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις, αλλά δεν έχει και νόημα να τα συζητάμε, αν θέλει ο άμεσα θιγόμενος θα το συζητήσω με αυτόν.

Σε αυτό που με ρωτάς τώρα. ΝΑΙ. Ξεκάθαρα. Σε μια πολιτισμένη συζήτηση με σεβασμό δε χωράει ειρωνεία.
Παντως να ξερεις σε μια δημοσια συζητηση ενδιαφερομενοι δεν ειναι μονο οι δυο που συμμετεχουν αλλα και οσοι παρακολουθουν. Και το να μπαινεις σε μια συζητηση (με εμενα) και ξαφνικα να αρνεισαι να επιχειρηματολογησεις γιατι αποφασισες οτι δεν εχει νοημα και δεν με αφορα, δεν ειναι ουτε πολιτισμενο, ουτε σεβασμιο. Αλλα whatever...

@tubarao δεν είναι νέος συμφορουμίτης, απλά είχε διαγράψει τον λογαριασμό κι επίσης έχει για δικούς του λόγους ένα αρχαίο beef μαζί μου. Το γράφω σε περίπτωση που νομίζεις ότι μπήκε κάποιο παιδί τυχαία στο 6ο post να ρωτήσει κάτι και τον αποπήραμε.

Το Νόιζ είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μέρος στο ιντερνετ:ROFLMAO:
Δε νομίζω.

Κάποτε ρώτησαν στο reddit τί θα ήταν το πιο δύσκολο να εξηγήσουμε για την εποχή μας σε κάποιον που έζησε στον 19ο αιώνα. Η αγαπημένη μου απάντηση ήταν "έχουμε μια μικρή συσκευή στα χέρια μας που περιέχει όλη τη γνώση του κόσμου και τη χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε φωτο με γατιά και να τσακωνόμαστε με αγνώστους"

Παντως να ξερεις σε μια δημοσια συζητηση ενδιαφερομενοι δεν ειναι μονο οι δυο που συμμετεχουν αλλα και οσοι παρακολουθουν. Και το να μπαινεις σε μια συζητηση (με εμενα) και ξαφνικα να αρνεισαι να επιχειρηματολογησεις γιατι αποφασισες οτι δεν εχει νοημα και δεν με αφορα, δεν ειναι ουτε πολιτισμενο, ουτε σεβασμιο. Αλλα whatever...
Θα σου απαντήσω τότε, παρόλο που έβαλες γέλιο στην άποψη μου, το οποίο είναι ακόμα μεγαλύτερη κίνηση ασέβειας. Άλλο να διαφωνείς με κάποιον και άλλο να γελάς με αυτά που λέει.

Πάμε στο μήνυμα του φίλου σου.
ΥΓ. Ο φίλος από πάνω που έχει άποψη, ευτυχώς όχι τόσο ισχυρή, όπως αποδείχθηκε δεν έχει παίξει με ψηφιακά, παρ'ολα αυτά θεωρεί πως ξέρει

Έχει πρόβλημα το "ευτυχώς όχι τοσο ισχυρή". Γιατί ευτυχώς; Απαγορεύεται να έχω ισχυρή εντύπωση για κάτι που πιστεύω ότι ισχύει για τα δικά μου αυτιά και εφόσον ακούω και την αντίθετη γνώμη και τη συζητάω; Έχει επίσης πρόβλημα και το "όπως αποδείχθηκε δεν έχει παίξει με ψηφιακά". Δεν αποδείχθηκε τίποτα τέτοιο. Χρυσούς τους έχω κάνει εκεί στη Neural DSP. Απλά ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ περίπτωση, δε με βολεύουν τα floor units. Ο ήχος μου είναι πιο jazzy, χρειάζομαι έναν καθαρό με reverb και έναν με γλυκό drive για σόλο. Άρα κάτι ψηφιακό θα ήταν overkill, δε χρειάζομαι ζωντανά άπειρες επιλογές

@tubarao δεν είναι νέος συμφορουμίτης, απλά είχε διαγράψει τον λογαριασμό κι επίσης έχει για δικούς του λόγους ένα αρχαίο beef μαζί μου. Το γράφω σε περίπτωση που νομίζεις ότι μπήκε κάποιο παιδί τυχαία στο 6ο post να ρωτήσει κάτι και τον αποπήραμε.
ωπα δεν το ηξερα οτι προυπαρχει μπιφ. οκ αυτο κανει πιο κατανοητη την αντιδραση σου.

Και απ' ότι πρόσεξα, ο @jimmypap άλλαξε username σε mixolydianκατι, γιατί άραγε;....

Εγώ από όλα αυτά ένα πράγμα δεν καταλάβα. Τελικά οι λαμπάτοι ενισχυτές είναι μελλοντικό είδος πολυτελείας;

Παιδιά,όλοι χρειαζόμαστε μιά ευχάριστη νότα όταν μπαίνουμε εδω μέσα,βλέπετε πως είναι έξω.
Παρα αυτά,όποιος βάζει Modeller και ιστορίες πάνω σε αξιοπρεπέστατους ενισχυτές θα έπρεπε να διώκεται ποινικά.

Εγώ από όλα αυτά ένα πράγμα δεν καταλάβα. Τελικά οι λαμπάτοι ενισχυτές είναι μελλοντικό είδος πολυτελείας;
Αν το πάρουμε κυριολεκτικά,ήταν,είναι και θα συγκαταλέγονται πάντα στα είδη πολυτελείας.
Τι είναι,είδος πρώτης ανάγκης?
Ε,όπως ήταν θα παραμείνει,αλλά θα περιοριστή σε έναν βαθμό,μικρό/μεγάλο δέν ξέρω,το αγοραστικό κοινό.
Πιο καλά,αν πεινάσουν οι εταιρίες και λίγο,θα ρίξουν τις τιμές.
Για του ιδιώτες?
Πουλάτε όσο μπορείτε τα πράγματα σας για να αγοράζεται ακριβώς τα ίδια σε ψηφιακές αναπαραστάσεις στην οθόνη.
Οσο περισσότεροι,τόσο καλύτερα για εμάς!

Σε πιο σοβαρά θέματα τώρα,οι στοιχηματικές εταιρίες μόλις έβγαλαν ποσοστό του DIM,αν βγάλει τον χειμώνα.
Παω να δώ πόσα έχει μαζέψει στον κουμπαρά η κοπέλα μου για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Θα σου απαντήσω τότε, παρόλο που έβαλες γέλιο στην άποψη μου, το οποίο είναι ακόμα μεγαλύτερη κίνηση ασέβειας. Άλλο να διαφωνείς με κάποιον και άλλο να γελάς με αυτά που λέει.

Πάμε στο μήνυμα του φίλου σου.
ΥΓ. Ο φίλος από πάνω που έχει άποψη, ευτυχώς όχι τόσο ισχυρή, όπως αποδείχθηκε δεν έχει παίξει με ψηφιακά, παρ'ολα αυτά θεωρεί πως ξέρει

Έχει πρόβλημα το "ευτυχώς όχι τοσο ισχυρή". Γιατί ευτυχώς; Απαγορεύεται να έχω ισχυρή εντύπωση για κάτι που πιστεύω ότι ισχύει για τα δικά μου αυτιά και εφόσον ακούω και την αντίθετη γνώμη και τη συζητάω; Έχει επίσης πρόβλημα και το "όπως αποδείχθηκε δεν έχει παίξει με ψηφιακά". Δεν αποδείχθηκε τίποτα τέτοιο. Χρυσούς τους έχω κάνει εκεί στη Neural DSP. Απλά ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ περίπτωση, δε με βολεύουν τα floor units. Ο ήχος μου είναι πιο jazzy, χρειάζομαι έναν καθαρό με reverb και έναν με γλυκό drive για σόλο. Άρα κάτι ψηφιακό θα ήταν overkill, δε χρειάζομαι ζωντανά άπειρες επιλογές
Χαλαρωσε, το γελιο δεν ειναι καμμια ασεβεια. Ειναι η ειλικρινης αντιδραση μου σε αυτο που εγραψες: οτι διαφωνεις με αυτο που λεω αλλα δεν μου λες γιατι αφου κρινεις οτι δεν εχει νοημα και δεν με αφορα κιολας (παραφραση ειναι αυτο).
Απλα το βρηκα αντιφατικο με το επομενο περι πολιτισμου και σεβασμου και ναι, αυτου του ειδους οι αντιφασεις μου προκαλουν γελιο.

Δεν το πιανω πως συμπερανες οτι απαντουσες σε φιλο ΜΟΥ αλλα τεσπα.
Ο φιλος ΜΑΣ, εθεσε σαν προυποθεση για να εχεις "ισχυρη" αποψη το να εχεις μακρα εμπειρια με ψηφιακα (δεν κρινω αν αυτο ειναι λογικο ή οχι και αν εχει δικιο και αν ειναι ενα εγκυρο κριτηριο). Οταν σε ρωτησε με ποιο εχεις εμπειρια του απαντησες οτι δεν εχει σημασια και οτι παιζεις αρκετο καιρο ωστε να μπορεις να τα ξεχωρισεις και οτι μπορει και ο ιδιος κλπ (παραφραση παντα). Ε ο αλλος θεωρησε οτι δεν πληρεις τις προυποθεσεις για να εχεις "ισχυρη" αποψη και απλα το ειπε. Φανταζομαι του κακοφανηκε και το συγκαταβατικο στιλ με το οποιο τον αντιμετωπισες. Δεν σου απαγορευσε να εχεις αποψη (λες και ειναι στη δικαιοδοσια του να σου απαγορευσει να εχεις αποψη) απλα ειπε οτι δεν παιρνει την αποψη σου στα σοβαρα, big deal.
Επισης θα μπορουσες να του πεις αυτα που λες σε μενα, οτι εχεις κανει χρυση τη neural κλπ και φανταζομαι η απαντηση του θα ηταν αλλη.

Μπορει να ειχες και εσυ μπιφ το οποιο οντως θα εξηγουσε καλυτερα τη συμπεριφορα σου με την εννοια οτι απαντουσες σε αλλα απο αυτα που γραφτηκαν, οκ.

Μπορει να ειχες και εσυ μπιφ το οποιο οντως θα εξηγουσε καλυτερα τη συμπεριφορα σου με την εννοια οτι απαντουσες σε αλλα απο αυτα που γραφτηκαν, οκ.
Δεν έχω beef με κανέναν. Καθηγητής είμαι στο επάγγελμα, έχω καθημερινά να αντιμετωπίσω τους εφήβους του 21ου αιώνα, οι άγνωστοι στο noiz είναι πολύ πιο εύκολοι, δεν μπορουν να μου επηρεάσουν την ψυχολογία.

Είναι πολύ λογικό όταν γράφει κάποιος σεντόνι και απαντάει και ο άλλος με σεντόνι να φανεί ότι απαντάει άσχετα. Και μπορεί όντως να ξέφυγα στο θέμα, τρεις ώρες διορθωνα διαγωνίσματα και για διάλειμμα απαντούσα κι εδώ. Αν άφησα κάτι αναπάντητο μου λες, αν και πραγματικά δε βλέπω το λόγο να συνεχιστεί αυτό

Άντε και οι λαμπάτοι πάνε προς εξάλειψη λόγω αυξημένων τιμών, περιβαλλοντικών επιπτώσεων, δυσκολιών στη χρήση κλπ.

Γιατί κανείς δεν μιλάει για εξάλειψη τρανζιστοράτων; Αυτοί γιατί να μην αντικατασταθούν από Quad Cortex κλπ;

Άντε και οι λαμπάτοι πάνε προς εξάλειψη λόγω αυξημένων τιμών, περιβαλλοντικών επιπτώσεων, δυσκολιών στη χρήση κλπ.

Γιατί κανείς δεν μιλάει για εξάλειψη τρανζιστοράτων; Αυτοί γιατί να μην αντικατασταθούν από Quad Cortex κλπ;

Γιατί αυτοί ήδη έχουν αντικατασταθεί από modelling τρανζίστορ ενισχυτές. Το έξτρα κόστος που έχει μια εταιρία, στο να προσθέσει ένα αξιοπρεπές UI ενός software που ήδη έχει , σε έναν βασικό τρανζίστορ ενισχυτή κάνει την απόφαση…no brainer, που λένε. Ποιος θα αγοράσει έναν «σκέτο» ενισχυτή, όταν με 30-50 ευρώ παραπάνω, μπορείς να πάρεις έναν Katana ή παρόμοιο.

Η τελευταία καραμέλα που έχει μείνει είναι «μα η λάμπα, η ζεστασιά της λυχνίας, το σκρατς που κάνει το βινύλιο, ο θόρυβος που βγάζει η φθαρμένη ταινία…» και τα γνωστά…

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back