Ναι ΟΚ, απλά η φάση τώρα με το ΑΙ έχει εξελιχθεί και μέχρι να μπει στο ζουμί, σου τρώει χρόνο.Δεν μιλάω για το νοιζ....θα έπρεπε απλά να τα βλέπουμε, να κάνουμε μια αναφορά και να προχωράμε...
Καθόλου περίεργο ενώ θα έπρεπε να ήταν περίεργο πολύ σωστά. Αντιθέτως όμως επιδεινώνεται.Μου φαίνεται πολύ περίεργο το 2025 να ασχολούμαστε ακόμα με τέτοια scam mails...
Ok, αν κάνεις έναν κόπο να διαβάσεις το πρώτο ποστ θα καταλάβεις τι εννοώ.Έχω κάνει εκατοντάδες συναλλαγές στο νοιζ κανένας δε γράφει αυτή σαν πρώτη φράση
Δεν ισχύει ακριβώς αυτό (κι ούτε θυμάμαι που είχα δει την εξήγηση)Βέβαια δεν υπάρχει κίνδυνος όταν δίνεις μόνο το Iban.Μονο κατάθεση μπορεί να γινει και όχι ανάληψη.
Ισχύει και το μεταφέρω εδώ από συζήτηση με διευθυντή της Εθνικής μετα το περιστατικό.Εαν συμβεί να στείλεις iban Δεν μπορεί να γίνει ανάληψη.Μόνο κατάθεση.Στις απάτες, αντιδρώ αναλόγως τη διάθεση.
Μπινελίκια, αναφορά, τους γλεντάω γαι να χάνουν το χρόνο τους (κι εγώ μαζί τους) κλπ.
Δεν ισχύει ακριβώς αυτό (κι ούτε θυμάμαι που είχα δει την εξήγηση)
. Μην δίνετε ούτε ΙΒΑΝ παιδιά...
Έχω δει μια πρόσφατη ταινία όπου τέτοιοι απατεώνες είναι σε γραφεία όπως περιγράφεις... Δεν πίστευα ότι έχει βάσηΕγώ απλά να αναφέρω για πολλοστή φορά ότι η διαδικτυακή απάτη είναι εδώ και χρόνια πια, corporate δραστηριότητα. Ο θαλάσσιος βιολόγος Μπιτσαξής με λίγα λόγια είναι ένας υπάλληλος εταιρίας στο Νέο Δελχί ή στο Ναϊρόμπι ξέρω γω που έχει πάει στο γραφείο του με το κοστούμι του και κάθεται στο booth του.
Η δική σου αγγελία είναι άλλη μία από τις χιλιάδες ανά τον κόσμο που του έχουν ανατεθεί και από τις οποίες θα αντλήσει και το μπόνους παραγωγικότητας που μπαίνει στο λογαριασμό του κάθε τέλος του μήνα. Έχει δε στη μία οθόνη του ανοιχτό το (εκάστοτε) email του και στην άλλη το chat GPT που του κάνει άψογες μεταφράσεις αυτών που έχει να σου πει.
Όταν και αν θα μάθει κάποτε ότι θαλάσσιος βιολόγος στη Θεσσαλονίκη (μελετάει τα κολοβακτηρίδια του Θερμαϊκού προφανώς) του οποίου μάλιστα του απαγορεύουν να χρησιμοποιήσει κινητό όταν είναι εν πλω, δεν είναι και πολύ credible κατάσταση, μπορεί και να γίνει πιο επιτυχημένος.
Έτσι όπως τα περιγράφω είναι κι επίσης να προσθέσω ότι οι χώρες στις οποίες δραστηριοποιούνται αυτές οι εταιρίες είναι κυρίως χώρες του τρίτου κόσμου και όχι γιατί οι άνθρωποι εκεί είναι χαζοί αλλά γιατί στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αυτές οι χώρες, δεν έχουν ακόμα ρυθμιστικές νομοθεσίες για την online δραστηριότητα. Με άλλα λόγια, κανείς δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα. Είναι μεγάλη μπίζνα με πάρα πολλά έσοδα.Δεν πίστευα ότι έχει βάση
Σε @outlook.com τελείωνε στην δικιά μου περίπτωση.... Δυστυχώς, φοβάμαι ότι μάλλον είναι ίδια φάσηΜόλις σήμερα σε αγγελία μου για το acoustic fly rig tech 21 Έχω την ερώτηση..ειναι ακόμα προς πώληση;
Απο [email protected]
Έχετε εμπηρεία με το email αυτό;