- Πόντοι
- 1,083
Καλά ο BJ είναι ένας αξιοπρεπής ενισχυτής, τίποτα παραπάνω έτσι κι αλλιώς.Τον blues junior δε τον βλέπει καν σαν ενισχυτής
Καλά ο BJ είναι ένας αξιοπρεπής ενισχυτής, τίποτα παραπάνω έτσι κι αλλιώς.Τον blues junior δε τον βλέπει καν σαν ενισχυτής
Έχει καλό καθαρό κανάλι, αλλά δεν λιποθυμάω. Για να πάρεις βρωμιά από αυτόν τον ενισχυτή καλή δεν το συζητάω καν, και επίσης με το reverb to δε λιποθυμάω κιόλας. Και γράφει fender. Αλα δεν κάνει αυτά που ήθελες να κάνει για fenderΚαλά ο BJ είναι ένας αξιοπρεπής ενισχυτής, τίποτα παραπάνω έτσι κι αλλιώς.
Δεν ξέρω αν το έχουν βελτιώσει στον Anniversary αλλά το κύριο θέμα του ενισχυτή που είχα ένα φεγγάρι στο σπίτι, ήταν ότι είχε μεγάφωνο και καμπίνα της πλάκας.Έχει καλό καθαρό κανάλι, αλλά δεν λιποθυμάω. Για να πάρεις βρωμιά από αυτόν τον ενισχυτή καλή δεν το συζητάω καν, και επίσης με το reverb to δε λιποθυμάω κιόλας. Και γράφει fender. Αλα δεν κάνει αυτά που ήθελες να κάνει για fender
Αυτό εντωμεταξύ παίζει να είναι και σημαντικότερο από το κύκλωμαμεγάφωνο και καμπίνα της πλάκας.
Ωραίο ενισχυτακι, έπαιξα με μια Gretsch και μια Τελε, ήθελα να τον πάρω αγκαλιά. Για σπίτι ότι πρέπει. Διάβασα ότι έβγαζαν κάποια προβληματακια, αλλά δε συμβαίνει σε όλους αυτόΝα ενημερώσω το forum πως τελικα έχω παραγγείλει τον Fender 68 Custom Vibro champ. Θα ειναι αποκλειστικά ενισχυτής για μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσα να ξεπεράσω τα καθαρά που ακούω σε όλα τα demo όπως επίσης και το vibrato που έχει. Νομίζω για την χρήση ππου τον θέλω θα με καλύψει. Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις
για να δουμε, ξερω οτι με τα ίδια λεφτά μπορούσα να παρω κατι καλύτερο με περιοσσότερες δυνατότητες αλλα τα θέλω απλα τα πράγματα για αρχή ας πούμε παιζω στο σαλόνι, τον παιρνω πάω στο δωμάτιο κλπ.Ωραίο ενισχυτακι, έπαιξα με μια Gretsch και μια Τελε, ήθελα να τον πάρω αγκαλιά. Για σπίτι ότι πρέπει. Διάβασα ότι έβγαζαν κάποια προβληματακια, αλλά δε συμβαίνει σε όλους αυτό
Να ενημερώσω το forum πως τελικα έχω παραγγείλει τον Fender 68 Custom Vibro champ. Θα ειναι αποκλειστικά ενισχυτής για μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσα να ξεπεράσω τα καθαρά που ακούω σε όλα τα demo όπως επίσης και το vibrato που έχει. Νομίζω για την χρήση ππου τον θέλω θα με καλύψει. Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις
Βγήκε σήμερα 1150 στις αγγελίεςΑμφιταλαντεύτηκα μεταξύ αυτού και του princetone reverb ο οποίος ειναι στα 1600 καλύτερος ενισχυτης αλλά εγώ θεωρώ πως θα χαρώ πιο πολύ τον vibro champ
Το καλό με τους champ είναι ότι έχουν χαρακτήρα, μια μοναδικότητα. Ακόμη και αν κάποια στιγμή πας σε κάποιον άλλο μεγαλύτερο αυτός μπορεί να μείνει για τους δικούς του ήχους.Αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ αυτού και του princetone reverb ο οποίος ειναι στα 1600 καλύτερος ενισχυτης αλλά εγώ θεωρώ πως θα χαρώ πιο πολύ τον vibro champ
Με γεια μαν, καλοτάξιδος!Να ενημερώσω το forum πως τελικα έχω παραγγείλει τον Fender 68 Custom Vibro champ. Θα ειναι αποκλειστικά ενισχυτής για μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσα να ξεπεράσω τα καθαρά που ακούω σε όλα τα demo όπως επίσης και το vibrato που έχει. Νομίζω για την χρήση ππου τον θέλω θα με καλύψει. Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις
Και εγώ μάλλον έτσι θα κάνω περιμένω αύριο για την τιμή μου είπαν θα με πάρουνΕγώ δεν θα είχα θέμα. Από την στιγμή που και καλύτερη τιμή σου κάνουν και η εγγύηση θα ισχύσει, είσαι μια χαρά. Δική μου άποψη.
Η κιθάρα σου είναι καλά σεταρισμένη;Παιδιά ο ενισχυτής ήρθε το Σάββατο μετά από ώρες παιξίματος ο ήχος ειναι απίστευτος για μένα τουλάχιστον το reverb και το vibrato τρομερο απλά εχω ενα πρόβλημα που διαπίστωσα σήμερα, όταν παίζω την νότα λα στην μπάσα μι χορδή ψηλά στο πέμπτο ταστο όπως επίσης την ιδια νότα στην ρε χορδή ακούω ενα τρίξιμο, μόνο σε αυτή την νότα ο ενισχυτής σε ένταση κοντά στο 5 και δεν ξέρω τι να κάνω ... μα όταν με τον δρόμο την εγγύησής η λέτε να είναι κατι απλό