Μουσική κοινότητα

Αν στην Αθήνα ένα κορίτσι 22 ετών ψάχνει να βρεί άτομα να συναναστραφεί μουσικά και δέν βρίσκει ενώ σε αγγελία δέν έχει χτυπήσει μία φορά το τηλέφωνο,νομίζω ότι η εποχές που ξέραμε μας έχουν χαιρετήσει και ίσως να μην επιστρέψουν ποτέ.

Κρίμα,θα χάσουν μία εμπειρία που εκτός από συναρπαστική,είναι και ένα επικοινωνιακό στοιχείο απαραίτητο στην ανθρώπινη φύση,μία παγκόσμια γλώσσα που έχει εξευτελιστεί/μηχανοποιηθεί και ο πραγματικός της σκοπό τείνει να εκλείψει.

Να μου χαιδέψει κάποιος το κεφάλι απαλά παρακαλώ.

@DelRey αρχικά μην πάρεις σαν πανανθρώπινες αλήθειες όσα λέγονται εδώ μέσα, να ακούσεις τα θέλω σου πρώτα απ' όλα

Είσαι 21 , άρα ένα παιδί ακόμα που μόλις βγήκε στον κόσμο των μεγάλων

ομολογώ δεν έχω καταλάβει πλήρως τι ακριβώς θες με το να ζητάς να δικτυωθείς δια ζώσης με κόσμο . ΑΝ θες να παίξεις , θα βρεις αρκεί να είσαι συγκεκριμένη στα θέλω σου για να βρεις και κάποιον με συγκεκριμένα θέλω

Αρχικά κοιτάμε στο κοντινό μας περιβάλλον , δλδ σολή που σπουδάζεις . Αν και κατανοώ ότι ζούμε στην εποχή του bloody hawk

Αυτό που θα πρότεινα είναι να πας σε μπαρ που διοργανώνουν jam nights . Εκεί θα βρεις κόσμο αρχικά να μιλήσεις για μουσική και όποιου τα χνώτα σε καλύπτουν , κάνετε παρέα . Η πλειοψηφία, ειδικά αν είσαι ροκ/μεταλ κορίτσι θα σε αγκαλιάσει σαν παιδί του

Δυστυχώς δεν είμαι Ελλάδα αυτή την περίοδο να σε βοηθήσω παραπάνω , έχω και γνωστή μου , πολύ καλή κοπέλα που παίζει ντραμς στα jam nights και κακώς άργησα να το σκεφτώ να στο προτείνω . Εκεί δεν σε κρίνει κανείς , θα κάτσεις με το κρασάκι σου ή τη μπύρα σου και θα βλέπεις άτομα να κάνουν ροτεισον και να παίζουν τραγούδια κι εσύ θα είσαι και παίκτης και θεατής ανάλογα την περίπτωση

Επειδή είμαι 34 και δεν έχω παίξει ποτέ με κανένα λόγω κοινωνικού άγχους έκθεσης σε κοινό και άρρωστης τελειομανίας σε φάση " αν δεν μπορώ να το παίξω τέλεια δεν θα εκτεθώ σε κόσμο " και επειδή μάλλον το τρένο το έχασα , μην κάνεις το ίδιο λάθος

αυτά με πολλή αγάπη
Ευχαριστώ πολύ Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο μαγαζί 😭 τι να πατήσω 🥲

Αν στην Αθήνα ένα κορίτσι 22 ετών ψάχνει να βρεί άτομα να συναναστραφεί μουσικά και δέν βρίσκει ενώ σε αγγελία δέν έχει χτυπήσει μία φορά το τηλέφωνο,νομίζω ότι η εποχές που ξέραμε μας έχουν χαιρετήσει και ίσως να μην επιστρέψουν ποτέ.

Κρίμα,θα χάσουν μία εμπειρία που εκτός από συναρπαστική,είναι και ένα επικοινωνιακό στοιχείο απαραίτητο στην ανθρώπινη φύση,μία παγκόσμια γλώσσα που έχει εξευτελιστεί/μηχανοποιηθεί και ο πραγματικός της σκοπό τείνει να εκλείψει.

Να μου χαιδέψει κάποιος το κεφάλι απαλά παρακαλώ.
Τέλεια 😭😭😭😭😭

Η πρώτη μου ❤️❤️❤️
Ερωτική απογοήτευση 😭😭😭
δε μου παει καρδια να κανω καμια αντιδραση σε αυτο.
Παιδιά κι εγώ δουλεύω και σπουδάζω αυτό που κολλάει με ένα χόμπι που ξεκίνησα; 😅 Από τη μια με λέτε νέα από την άλλη σαν να υπονοείτε ότι είμαι μεγάλη κι επειδή τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει κρίση ηλικίας μη μου πατάτε τον καλλο 🥲🥲
μπορω να γραψω πολλα, θα αρκεστω σε αυτο μονο!!!!! προχωρα και μη μασας!!!!!

Τέλεια 😭😭😭😭😭
Παρασκευή,Σάββατο δέν κάθεσαι καθόλου το βράδυ υπολογιστή,ντύνεσαι,φτιάχνεσαι,βάζεις και ένα μπλουζάκι Burzum και σκάς σε μαγαζί ενδιαφέροντος.
Οι πρώτοι που θα γνωρίσεις είναι του Stuff,γιατί αυτοί τους ξέρουν όλους.
Σταμάτα να κλαίς και απλά κινήσου λίγο.
Εγώ άλλαζα χώρα για να βρώ αυτό που έψαχνα και τελικά αυτό που έμαθα ήταν κάτι μή σχετικό με την μουσική,ότι μόνο την ουσιαστική προσπάθεια ανταμείβει η τύχη τελικά.
Σήκω!
Οχι τώρα.
Το Σάββατο.

σε αγγελία δέν έχει χτυπήσει μία φορά το τηλέφωνο,νομίζω ότι η εποχές που ξέραμε μας έχουν χαιρετήσει και ίσως να μην επιστρέψουν ποτέ...
εγω πιστευω, παρ'οτι καποιοι διαφωνησαν με αυτην την τακτικη, ετσι πρεπει να γινεται. Πρωτα ανοιγεις ενα thread στο φορουμ ενος site σχετικου φυσικα με αυτου που θελεις να ασχοληθεις και, μετα βαζεις την αγγελια. Και οποιος απαντησει! πιστευω η υπομονη εδω θα παιξει το βασικοτερο ρολο!
το γραφω το παραπανω, γιατι, οι αγγελιες ειναι γενικα ενα "χούη" που εχει μεινει απο τα περιοδικα παλιοτερα. Αγγελιες για τζαμαρισμα κλπ και για περισσοτερα, θελουν και ενα σπροξιμο παραπανω για να επικοινωνηθουν. Οταν ακουμε για αγγελιες το μυαλο μας παει σε gear! Οχι σε συνεργασια και γι'αυτο , το πρωτο βημα εχει γινει!!!!!
τα τηλεφωνα θα ερθουν μετα!
εγω θα'παιρνα παντως!!!!! παιζεις κιθαρα, παιζω πληκτρα, ο τελειος συνδυασμος!!!!! αλλα δυστυχως, (και ευτυχως για πολλα άλλα), δε μενω Αθήνα!!!!!
συνεχιζε να παιζεις και... Περιμενε η δικη μου απλη συμβουλη!!!!!

Last edited:
Πήγαιν' έλα - κάνε ράνε - μπήξε δείξε (το 'να τ' άλλο). Εγώ αυτό πιστεύω και θα το υπερασπίζομαι ακόμα και 30 σελίδες να φτάσει

Δέν έφτιαξα,συνεργάστηκα,έπαιξα ποτέ,ξέρω άλλους που βρέθηκαν και έπαιξαν μέσο αγγελίας,εγώ προσωπικά.
Αντίθετα,γνωρίζω αρκετές μπάντες που φτιάχηκαν από παρέες σε γειτονιές,σχολεία,μέσα σε δισκάδικα,σε σχολές,σε Bar και καφετέριες που αποτελούσαν στέκια και γενικά όπου μαζεύεται κόσμος.
Εγώ,προσωπικά.
Λαμβάνω υπ όψην μου ότι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει για διάφορους λόγους και η ηλεκτρονική επικοινωνία έχει εξελιχθεί και επικρατήσει,αλλά εδώ το ζητουμενό μας είναι άνθρωποι και ευτυχώς για όλους μας,υπάρχουν ακόμη κάποια μέρη που συναθροίζονται.
Δέν χάνει τίποτα να δοκιμάσει

Δέν έφτιαξα,συνεργάστηκα,έπαιξα ποτέ,ξέρω άλλους που βρέθηκαν και έπαιξαν μέσο αγγελίας,εγώ προσωπικά.
Αντίθετα,γνωρίζω αρκετές μπάντες που φτιάχηκαν από παρέες σε γειτονιές,σχολεία,μέσα σε δισκάδικα,σε σχολές,σε Bar και καφετέριες που αποτελούσαν στέκια και γενικά όπου μαζεύεται κόσμος.
Εγώ,προσωπικά.
Οι Metallica πάντως μέσω αγγελίας γνωρίστηκαν 😁

Παρασκευή,Σάββατο δέν κάθεσαι καθόλου το βράδυ υπολογιστή,ντύνεσαι,φτιάχνεσαι,βάζεις και ένα μπλουζάκι Burzum και σκάς σε μαγαζί ενδιαφέροντος.
Οι πρώτοι που θα γνωρίσεις είναι του Stuff,γιατί αυτοί τους ξέρουν όλους.
Σταμάτα να κλαίς και απλά κινήσου λίγο.
Εγώ άλλαζα χώρα για να βρώ αυτό που έψαχνα και τελικά αυτό που έμαθα ήταν κάτι μή σχετικό με την μουσική,ότι μόνο την ουσιαστική προσπάθεια ανταμείβει η τύχη τελικά.
Σήκω!
Οχι τώρα.
Το Σάββατο.
Ναι καλέ αλλά τι μαγαζιά? Σε ποιους να μιλήσω κ τι να πω ???

Για παράδειγμα, υπάρχει το Level69 στο Μοσχάτο. Εκεί πέφτει jam μέχρι τελικής πτώσης. Νομίζω ότι μέσω της σελίδας του στο FB κανονίζουν τις συνθέσεις από τις "μπάντες" και το τι θα παίξουν.
Οπότε, ή θα τους προσεγγίσεις στο FB ή θα περάσεις κάνα βράδυ από εκεί για να γνωρίσεις κόσμο.

Για παράδειγμα, υπάρχει το Level69 στο Μοσχάτο. Εκεί πέφτει jam μέχρι τελικής πτώσης. Νομίζω ότι μέσω της σελίδας του στο FB κανονίζουν τις συνθέσεις από τις "μπάντες" και το τι θα παίξουν.
Οπότε, ή θα τους προσεγγίσεις στο FB ή θα περάσεις κάνα βράδυ από εκεί για να γνωρίσεις κόσμο.
Τι θα πω από κοντά

Τι θα πω από κοντά
Θα γνωρίσεις κόσμο, μουσικοί είναι όλοι αυτοί εκεί μέσα. Στα jam nights είναι όλοι οι ξέμπαρκοι μουσικοί που δεν έχουν μπάντα, οπότε έτσι βρίσκουν μια διέξοδο για να παίξουν με άλλους.
Θα πας λοιπόν να κάνεις PR του εαυτού σου 😉
Θα πας να γνωρίσεις εκ του σύνεγγυς άλλους μουσικούς, θα μιλήσεις για μουσική και θα κάνεις μουσικές γνωριμίες.

Να σου φτιάξουμε μία επιστολή να την διαβάζεις?
Αν έβγαινα σε κάποιο δρόμο ?
Βγές αν θές μα και το επαγγελμα του μουσικού μή νομίζεις οτι σε εξασφαλίζει σήμερα.

Θα σου έλεγα ότι με γρίφους μιλάς γέροντα, αλλά δεν είσαι γέροντας...
Όπως κάνουν στην ερμουυυυ
Να σου φτιάξουμε μία επιστολή να την διαβάζεις?

Βγές αν θές μα και το επαγγελμα του μουσικού μή νομίζεις οτι σε εξασφαλίζει σήμερα.
Ποτέ μίλησα καλέ για επαγγελμα? Αφού κ πιο πάνω το διευκρίνισα κι όλας ότι είναι μόνο χόμπι ...

Trending...

Νέα θέματα

Back