Harley Benton ST-Modern Plus HSS

Dixie

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
H Harley Benton αποφάσισε να «τρελάνει» κόσμο καλοκαιριάτικα κυκλοφορώντας μια νέα σειρά από Stratocaster κιθάρες, και συγκεκριμένα τις HARLEY BENTON ST-MODERN PLUS HSS.

Alder body, Flame top, Bolt-on maple neck, maple ή laurel fingerboard, 22 medium jumbo stainless steel frets, 1 Tesla VR-Nitro Alnico 5 covered humbucker (bridge) and 2 Tesla TV-S1M Alnico 5 single coils (middle and neck) ή 1 Tesla VR-Nitro Alnico 5 Zebra humbucker (bridge) and 2 Tesla TV-S1M Alnico 5 single coil (middle and neck), 1 Tone control with push/pull function for coil split.

Τιμή: από 416 έως 466 euros.

Με έβαλαν σε πειρασμό...

Καταγραφή harley benton.JPG

Θεωρώ ότι η Harley Benton, ο Thomann δηλαδή, θέλει να κοντράρει τα μοντέλα της SIRE/Larry Carlton, με καλύτερα specs και πιο χαμηλή τιμή.

Θεωρώ ότι η Harley Benton, ο Thomann δηλαδή, θέλει να κοντράρει τα μοντέλα της SIRE/Larry Carlton, με καλύτερα specs και πιο χαμηλή τιμή.
Δεν ξέρω τι θέλει να κοντράρει και γιατί, εγώ απλά έγραψα ποια μοντέλα μου θυμίζει η αντιγραφή

Τι μαγνήτες έχουν;

Με βάση τα specs που είδα (και για να είμαι ειλικρινής τα... κσύλα - δηλαδή alder body) ?, η τιμή τους είναι εξαιρετική.

Πόσο μάλλον όταν ο "ανταγωνισμός" (βλέπε Squier) είναι λεύκες, Nato... "αγριοπασατεμπιές" και άλλα "εξωτικά" κσύλα ?. 

Έχουν την ψήφο μου.

Με βάση τα specs που είδα (και για να είμαι ειλικρινής τα... κσύλα - δηλαδή alder body) ?, η τιμή τους είναι εξαιρετική.

Πόσο μάλλον όταν ο "ανταγωνισμός" (βλέπε Squier) είναι λεύκες, Nato... "αγριοπασατεμπιές" και άλλα "εξωτικά" κσύλα ?. 

Έχουν την ψήφο μου.

Ρε μανια με το alder....δηλ. τα μισα mid 60s Jazz Basses που ειναι Poplar γιατι ειχαν ξεμεινει απο κΣυλα  δεν τα θες? ?

τα μισα mid 60s Jazz Basses που ειναι Poplar γιατι ειχαν ξεμεινει απο κΣυλα  δεν τα θες? ?
Με μια λέξη ή καλύτερα με μια εικόνα... ?

tzaki.jpg

Και για να μπει μια τάξη λαίμαι ?, να τονίσω τα ακόλουθα: 

Ο "θείος" Leo και λεύκες έβαλε, και πεύκα έβαλε και καρυδιές και ότι τάβλα του έφερναν στο εργοστάσιο. Αφτά είναι γνωστά. 

Όμως... 

Αφτά τα όργανα ήταν "μειοψηφία" στην παραγωγή και σε καμία περίπτωση το mainstream- που δεν ήταν άλλο από alder / ash.

Και φυσικά τα iconic, τα "βαριά κανόνια" που κράτησαν οι "Τιτάνες" ήταν alder... Βλέπε: 

- The Funk Machine P

- The Bass of Doom J

I rest my case και... θάνατος στις λεύκες ?

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι τιμολογιακά το πάνε διαφορετικά από τις chapman των andertons. Οι Chapman έχουν "pro" κατηγορία με Seymour Duncan μαγνήτες οι οποίες πάνε πάνω από χιλιάρικο. Νομίζω και οι συγκεκριμένες με ένα καλό set up και μια αναβάθμιση στους μαγνήτες θα φυσάνε

Δεν δέχεσαι ότι υπάρχουν καλά και κακά μικρόφωνα;
Δεν ξέρω για τα μικρόφωνα πάντως για τους μαγνήτες όχι δεν το δέχομαι.Κανουν ΟΛΟΙ την ιδια δουλειά σε όσες κιθάρες έχω χρησιμοποιήσει αξίας από 50 έως 1500 ευρώ.

Δεν ξέρω για τα μικρόφωνα πάντως για τους μαγνήτες όχι δεν το δέχομαι.Κανουν ΟΛΟΙ την ιδια δουλειά σε όσες κιθάρες έχω χρησιμοποιήσει αξίας από 50 έως 1500 ευρώ.
Άκου εδώ που μιλάει ο γκουρού. Δεν είναι το βασικότερο από όλα, αλλά είναι πολύ βασικό σε μια κιθάρα 

Screen_Recording_20240605_184355_YouTube.mp4

Attachments

• Screen_Recording_20240605_184355_YouTube.mp4
    2 MB

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back