Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Παιδιά, μη μου πάρετε το V-Synth, δε θα το αντέξω. Δε γίνεται. Και να βγάλετε δικαστική απόφαση, θα ανέβω στην ταράτσα και θα το ρίξω κάτω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και ή θα το έχω εγώ ή κανένας.
Καλά... καλά... δεν μπορώ να σου στερήσω την πηγή της έμπνευσής σου. Μπορεί άλλωστε με το V-Synth να γράψεις την επόμενη ελληνική συμμετοχή που θα μας οδηγήσει στον θρίαμβο. 

Άκυρο κ. συνήγορε... abort the plan.

Ένα media player , αν θυμάμαι καλά. 
Εννοώ που τις έχεις συνδέσει όλες αυτές, σε ένα pc? Άσε έξω τα laptops που είναι κάμποσα, 3-4 βλέπω.

Εννοώ που τις έχεις συνδέσει όλες αυτές, σε ένα pc? Άσε έξω τα laptops που είναι κάμποσα, 3-4 βλέπω.
Τότε πρέπει να ήταν 3 ή 4 pc. (Τα 2 ή 3 dual head)

Τότε πρέπει να ήταν 3 ή 4 pc. (Τα 2 ή 3 dual head)
Όταν λες "dual head" εννοείς φαντάζομαι τα Dual/TripleHead της Matrox ε? Πανάκριβα ήταν τα άτιμα, αλλά όποιος ήθελε πολλές οθόνες πριν 15 χρόνια αυτά τράβαγε (και πλήρωνε), καθότι οι κάρτες στα pc δεν σήκωναν πολλά.

image.jpeg

Attachments

• satti VCR.mp4
    2.6 MB
Όταν λες "dual head" εννοείς φαντάζομαι τα Dual/TripleHead της Matrox ε? Πανάκριβα ήταν τα άτιμα, αλλά όποιος ήθελε πολλές οθόνες πριν 15 χρόνια αυτά τράβαγε (και πλήρωνε), καθότι οι κάρτες στα pc δεν σήκωναν πολλά.

Προβολή συνημμένου 44494
Από την κάρτα γραφικών γινόταν το Σπλιτ. 

Π.χ. είχε 2 εξόδους vga + dvi ή vga- dvi - HDMI , ανάλογα την κάρτα. 

Όχι on-board,  χωριστές  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Από την κάρτα γραφικών γινόταν το Σπλιτ. 

Π.χ. είχε 2 εξόδους vga + dvi ή vga- dvi - HDMI , ανάλογα την κάρτα. 
Αν οκ, εσύ μιλάς για πρόσφατες -μετά Χριστό- εποχές.? Όταν χρησιμοποιούσαμε τα Dual/TripleHead2Go "κουτάκια" της Matrox δεν υπήρχαν κάρτες με VGA/DVI/HDMI μαζί, οι περισσότερες ήταν VGA και μετά έσκασαν και κάτι DVI. Οι αναλύσεις των καρτών και οι έξοδοι τους δεν σήκωναν τότε dual ή triple-screen setups, οπότε έσκαγες λεφτά σε πανάκριβα spliters της Matrox για να φτιάξεις ένα multi-screen setup, κι αυτό με αρκετά προβλήματα.

Μια DualHead2go κόστιζε κάνα 350ρι ευρώ.? Ευτυχώς σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και πολύ πολύ πιο φτηνά.

image.jpeg

• Like
Reactions: LK
H GPU που έχω τώρα βγάζει 2 HDMI και 2 DISPLAY port. 

Όσο εσείς έχετε πέσει με τα μούτρα στα τεχνολογικά, θα μου επιτρέψετε ένα μικρό σχόλιο επί του διαδικαστικού:

Τι έγιναν οι... επαναστάτες της φάβας που δήλωναν ότι θα σηκώσουν το... λάβαρο της επανάστασης σε περίπτωση αποκλεισμού του γιουροπαπά;

Δεν ακούσαμε ακόμα τις φωνούλες τους...

Όσο εσείς έχετε πέσει με τα μούτρα στα τεχνολογικά, θα μου επιτρέψετε ένα μικρό σχόλιο επί του διαδικαστικού:

Τι έγιναν οι... επαναστάτες της φάβας που δήλωναν ότι θα σηκώσουν το... λάβαρο της επανάστασης σε περίπτωση αποκλεισμού του γιουροπαπά;

Είχα έναν πελάτη. 

Στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβιας είχε πάει και πολέμησε στο πλευρό της Βοσνίας ?. 

Το προτείνω. 

Τώρα πρέπει να ναι μέσα. 

Καλό παιδί.. αλλά επιθετικό

Εμένα με σεβοταν παντως?

Τον απόλυσα όμως γιατί με κουραζε ?

Τι να κάνουν ? Να πουν αποχωρούμε ενώ ανακοινώθηκε ως λόγος του αποκλεισμού η βιαιοπραγία εις βάρος γυναίκας της παραγωγής ? Μετά δε θα τους ξεπλένει τίποτα για το υπόλοιπο της ζωής τους.?

Να κάποιες αντιδράσεις. Για τη Μαρίνα μας μόνο που μόνο καρδιές κλέβει.

Αν θυμάμαι καλά το πρώτο σύστημα με dual head το είχα στήσει το 2003.
Εγώ πήγα σε 2-screen setup το 2010. Την ίδια χρονιά πέρασα σε 3-screen και συνέχισα ως το 2022 όπου έφτιαξα το 4-screen setup που έχω ως σήμερα. Επόμενο βήμα ίσως μια ultrawide curved οθόνη στα 7680x2160, αλλά ακόμα οι τιμές είναι στο Θεό, κοντά στα €2,5Κ.?

image.png

Anyway, επιστροφή στα επαναστατικά της Eurovision✊

• Like
Reactions: LK
Εγώ πήγα σε 2-screen setup το 2010. Την ίδια χρονιά πέρασα σε 3-screen και συνέχισα ως το 2022 όπου έφτιαξα το 4-screen setup που έχω ως σήμερα. Επόμενο βήμα ίσως μια ultrawide curved οθόνη στα 7680x2160, αλλά ακόμα οι τιμές είναι στο Θεό, κοντά στα €2,5Κ.?

Προβολή συνημμένου 44497

Anyway, επιστροφή στα επαναστατικά της Eurovision✊
Υπάρχουν και πιο ρεαλιστικές λύσεις:

1. 49"

2.  49"

2. 34 "https://www.plaisio.gr/pc-periferei...2w6stYBV5Xz6DsErQ7Nki18lu-GCdRVxoCCU8QAvD_BwE

Επίσημη δήλωση από το Ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο «AVROTROS» όσον αφορά τον αποκλεισμό του Ολλανδού τραγουδιστή Joost Klein.

επίσημη-δήλωση-από-το-ολλανδικό-τηλεοπτικό-δίκτυο-avrotros-v0-3bbr9t9nntzc1.png

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back