- Πόντοι
- 1,848
Ωραία. Δόξα Τω Θεώ, γιατί μπορεί κάτι να μας ξεφύγει στο live...?Θα το έχει από αύριο και στο YouTube ρε παιδιά. Από το επίσημο κανάλι. ?
Ωραία. Δόξα Τω Θεώ, γιατί μπορεί κάτι να μας ξεφύγει στο live...?Θα το έχει από αύριο και στο YouTube ρε παιδιά. Από το επίσημο κανάλι. ?
Αλλή φαση να βέπεις την Σαττί σε VHS ?Θα το έχει από αύριο και στο YouTube ρε παιδιά. Από το επίσημο κανάλι. ?
Δε γίνεται να το δεις από την οθόνη του MODX? Τα VST το κάνουν.???Ωραία. Δόξα Τω Θεώ, γιατί μπορεί κάτι να μας ξεφύγει στο live...?
Και να πάθει blackout το V-Synth ?Strike two...
Στο τρίτο καίγεσαι ? Αν το επαναλάβεις μπορεί να συνωμοτήσει το σύμπαν και να μην δεις τον διαγωνισμό. Να σου καεί η τηλεόραση, να ανατιναχθεί ο υπολογιστής, να πέσει το ρεύμα...
;Άμα πάθει τίποτα το V-Synth θα δώσω τέλος στη ζωή μου.?Και να πάθει blackout το V-Synth ?
Χωράνε πολλά VST, κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνω και εγώ 3 οθόνες.Το έχω πουλήσει λέμε. Αλλά και να το είχα ακόμα, γιατί νομίζεις ότι θα καθόμουν να βγάλω τα μάτια μου στη οθόνη του MODX??
Προβολή συνημμένου 44491
Για να πάρει Fantom-EX σε προνομιακή τιμή ?Το MODX τι το πούλησες για να πάρεις το MONTAGE.
Μα γιαυτό το λόγο βγήκαν τα βίντεο.Jesus Christ...?
Πάντως να ξέρεις, ούτε οι παρακάτω δεν κοιμούνται τόσο νωρίς, παρά τα όσα λέγονται.?
Προβολή συνημμένου 44490
Αυτό θα του το πάρω με την αγωγή. Μην πάθει τίποτα το... πλήκτρο μου ?Και να πάθει blackout το V-Synth ?
Για εμένα λέω. Εσυ το είδα πως έχεις πέντε, το θυμάμαι από άλλα ποστ.
Κάπως έτσι θα δείχνω κι εγώ αν συνδέσω όλες τις οθόνες που έχω παροπλισμένες σε διάφορα δωμάτια.?
Παιδιά, μη μου πάρετε το V-Synth, δε θα το αντέξω. Δε γίνεται. Και να βγάλετε δικαστική απόφαση, θα ανέβω στην ταράτσα και θα το ρίξω κάτω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και ή θα το έχω εγώ ή κανένας. ?Αυτό θα του το πάρω με την αγωγή. Μην πάθει τίποτα το... πλήκτρο μου ?
Ο κ. συνήγορος @LK τώρα που μιλάμε εργάζεται αόκνως προς αυτή την κατεύθυνση.
Κι εσύ 5 να πάρεις. Τι διάολο τα κάνεις τόσα χιλιάρικα που καθαρίζεις κάθε μήνα? Όλα σε VSTs τα ξοδεύεις??Για εμένα λέω. Εσυ το είδα πως έχεις πέντε, το θυμάμαι από άλλα ποστ.
Καλά, αν συνδέσω και το storage θα πέσει η τάση της ΔΕΗ σε όλη την πόλη ?.Κάπως έτσι θα δείχνω κι εγώ αν συνδέσω όλες τις οθόνες που έχω παροπλισμένες σε διάφορα δωμάτια.?
Στη φωτό πάνω τι έχεις συνδέσει?
Δε με βολεύει τώρα η φάση. Με βολεύει με μία έτσι όπως το έχω και μία για τα παιχνίδια δίπλα.Κι εσύ 5 να πάρεις. Τι διάολο τα κάνεις τόσα χιλιάρικα που καθαρίζεις κάθε μήνα? Όλα σε VSTs τα ξοδεύεις??
Να χυθούν τα VSTs στον δρόμο,να περνάνε τα αυτοκίνητα να τα πατάνε και να τους σκάνε τα λάστιχα.Παιδιά, μη μου πάρετε το V-Synth, δε θα το αντέξω. Δε γίνεται. Και να βγάλετε δικαστική απόφαση, θα ανέβω στην ταράτσα και θα το ρίξω κάτω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και ή θα το έχω εγώ ή κανένας.