Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Να ξέρετε ότι η Μαρίνα παρακολουθεί το νήμα και μάλιστα έχει δώσει και καποιες απαντήσεις εδώ μέσα.Δεν θα σας αποκαλύψω ποιο ψευδώνυμο είναι.

Να ξέρετε ότι η Μαρίνα παρακολουθεί το νήμα και μάλιστα έχει δώσει και καποιες απαντήσεις εδώ μέσα.Δεν θα σας αποκαλύψω ποιο ψευδώνυμο είναι.
waterfall-k?

Ο Trolley.....?.... image.gif

Και τώρα να μην παρακολουθεί κάποια στιγμή θα τις διαβάσει και τις 200 σελίδες γιαυτό όσοι ελπίζετε σε συνεργασία να προσέχετε τι λέτε, καταστρέφονται καριέρες σε αυτό το νήμα

...όσοι ελπίζετε σε συνεργασία να προσέχετε τι λέτε...
Εδώ που τα λέμε, και τώρα που το ξανακούω με ήρεμη διάθεση, δεν είν'κακό. image.gif  Δηλαδή, τι κακό? Εξαιρετικό το βρίσκω για τη Eurovision, και όχι μόνο. Φρέσκος ήχος, σκηνοθετική ματιά με άποψη και focus στην πολυπολιτισμική πλευρά της Αθήνας, φωνάρα, κορμάρα, εμπνευσμένοι στίχοι... image.gif

Ναι ναι, τώρα το βλέπω καθαρά. Ήμουν άδικος. Αγαπητή Satti, (αν με διαβάζεις) συγνώμη. Έσφαλα...?

Αγαπημένε μου Πατατανατσίου, μόλις γύρισα απ τα μαγαζιά, πήρα μια κιμβούρδα, νταξ, δεν είναι μουυυυυυυυυγκ, αλλά το Χαμούνδ το χτυπά στα ίσα ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ σε περιμένω να παίξουμε στο λίβε

Εδώ που τα λέμε, και τώρα που το ξανακούω με ήρεμη διάθεση, δεν είν'κακό.Προβολή συνημμένου 43432 Δηλαδή, τι κακό? Εξαιρετικό το βρίσκω για τη Eurovision, και όχι μόνο. Φρέσκος ήχος, σκηνοθετική ματιά με άποψη και focus στην πολυπολιτισμική πλευρά της Αθήνας, φωνάρα, κορμάρα, εμπνευσμένοι στίχοι...Προβολή συνημμένου 43433

Ναι ναι, τώρα το βλέπω καθαρά. Ήμουν άδικος. Αγαπητή Satti, (αν με διαβάζεις) συγνώμη. Έσφαλα...?
Πες της πως έχεις και Montage M με πολλά performances βαλκανοηπειρώτικης τραπ. Aπλά να κάνει υπομονή γιατί θα στο φέρουν σε 9 μήνες, δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο.

5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αγαπημένε μου Πατατανατσίου, μόλις γύρισα απ τα μαγαζιά, πήρα μια κιμβούρδα, νταξ, δεν είναι μουυυυυυυυυγκ, αλλά το Χαμούνδ το χτυπά στα ίσα ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ σε περιμένω να παίξουμε στο λίβε

Reface DX? Εύγε νεαρέ.? Και καλό κουράγιο αν σκεφτείς να πατήσεις το "Edit"...?

Reface DX? Εύγε νεαρέ.? Και καλό κουράγιο αν σκεφτείς να πατήσεις το "Edit"...?
Να ξέρεις, εσύ και ο Σιαχάμης με πήρατε στο λαιμό σας κανάγιες

Φιλάκια Μαρίνα Σάττι ?

22 λεπτά πριν, trolley είπε

Δεν ενθυμούμαι πόσα χρόνια είχα να πάω σε συναυλία ποπ-ροκ, όχι ότι πήγα και σε άλλες, μα μετά από 20+ χρόνια είχα πάει στην κάτωθι και πέρασα σούπερ, το ίδιο φαντάζομαι κι εσύ στην άνωθεν.

Έχουμε τραγικές διαφορές ως προς τα γούστα

fuzz2.mp4

Attachments

• fuzz2.mp4
    98.4 MB
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να τολμήσω να ρωτήσω τι είναι αυτό που έβαλες;
Αν δεν είχες κάνει διάσημη τη κυρία με τον θαυμασμό σου 100 σελίδες τώρα, το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ. Ποια είναι αυτή που έβαλες ?

Αν δεν είχες κάνει διάσημη τη κυρία με τον θαυμασμό σου 100 σελίδες τώρα, το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ. Ποια είναι αυτή που έβαλες ?

Δε νομίζω ότι χρειαζόταν τη δική μου βοήθεια για να γίνει διάσημη. Εγώ πάντως θα απαντούσα στην ερώτηση αν την είχες κάνει. Δεν απαντάς και εσύ στη δική μου, μπορεί να είναι και στα χείλη άλλων.

ΑΣΕ, το βρήκα.... στα Ιωάννινα ε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mη ρωτάς, είναι χειρότεροι απ'τη Satti, δεν ακούς?...

Το βρήκα λέμε. Περιμένω την επιβεβαίωση, να πάω να πάρω τονε δοίσκω τους.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back