- Πόντοι
- 398
Να ξέρετε ότι η Μαρίνα παρακολουθεί το νήμα και μάλιστα έχει δώσει και καποιες απαντήσεις εδώ μέσα.Δεν θα σας αποκαλύψω ποιο ψευδώνυμο είναι.
waterfall-k?Να ξέρετε ότι η Μαρίνα παρακολουθεί το νήμα και μάλιστα έχει δώσει και καποιες απαντήσεις εδώ μέσα.Δεν θα σας αποκαλύψω ποιο ψευδώνυμο είναι.
Εδώ που τα λέμε, και τώρα που το ξανακούω με ήρεμη διάθεση, δεν είν'κακό....όσοι ελπίζετε σε συνεργασία να προσέχετε τι λέτε...
Πες της πως έχεις και Montage M με πολλά performances βαλκανοηπειρώτικης τραπ. Aπλά να κάνει υπομονή γιατί θα στο φέρουν σε 9 μήνες, δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο.Εδώ που τα λέμε, και τώρα που το ξανακούω με ήρεμη διάθεση, δεν είν'κακό.Προβολή συνημμένου 43432 Δηλαδή, τι κακό? Εξαιρετικό το βρίσκω για τη Eurovision, και όχι μόνο. Φρέσκος ήχος, σκηνοθετική ματιά με άποψη και focus στην πολυπολιτισμική πλευρά της Αθήνας, φωνάρα, κορμάρα, εμπνευσμένοι στίχοι...Προβολή συνημμένου 43433
Ναι ναι, τώρα το βλέπω καθαρά. Ήμουν άδικος. Αγαπητή Satti, (αν με διαβάζεις) συγνώμη. Έσφαλα...?
5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Αγαπημένε μου Πατατανατσίου, μόλις γύρισα απ τα μαγαζιά, πήρα μια κιμβούρδα, νταξ, δεν είναι μουυυυυυυυυγκ, αλλά το Χαμούνδ το χτυπά στα ίσα ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ σε περιμένω να παίξουμε στο λίβε
Να ξέρεις, εσύ και ο Σιαχάμης με πήρατε στο λαιμό σας κανάγιεςReface DX? Εύγε νεαρέ.? Και καλό κουράγιο αν σκεφτείς να πατήσεις το "Edit"...?
Πες μου ότι έχεις δει λάιβ τηςΜπορεί να σε σοκάρει, Και - αν δεις live της
22 λεπτά πριν, trolley είπε
είχα πάει στην κάτωθι και πέρασα σούπερ
Αν δεν είχες κάνει διάσημη τη κυρία με τον θαυμασμό σου 100 σελίδες τώρα, το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ. Ποια είναι αυτή που έβαλες ?Να τολμήσω να ρωτήσω τι είναι αυτό που έβαλες;
Αν δεν είχες κάνει διάσημη τη κυρία με τον θαυμασμό σου 100 σελίδες τώρα, το ίδιο θα ρώταγα κι εγώ. Ποια είναι αυτή που έβαλες ?
Mη ρωτάς, είναι χειρότεροι απ'τη Satti, δεν ακούς?...?Να τολμήσω να ρωτήσω τι είναι αυτό που έβαλες;
Mη ρωτάς, είναι χειρότεροι απ'τη Satti, δεν ακούς?...
ανοιχτά είναι αύριο, να πας, επιβεβαιώνωΤο βρήκα λέμε. Περιμένω την επιβεβαίωση, να πάω να πάρω τονε δοίσκω τους.