Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Ναι, αλλά αυτό είναι υλικό από παραλία της δεκαετίας του '70 (στην καλύτερη).

Τι να στείλεις στο εξωτερικό, τι να πουλήσεις; Ελληνική ομορφιά, αγιόκλημα και οσμή χταποδιού;

Σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι, αλλά όταν ο άλλος επιλέγει να μου λέει για κύματα και ουρανούς το 2024, είναι οξύμωρο, πως να το κάνουμε;
Είναι παραδοσιακό κομμάτι από Δωδεκάνησα αν δεν κάνω λάθος... Αυτή είναι η θεματολόγια της παραδοσιακής μουσικής του τόπου, δεν θα πουλήσει εκτός συνόρων αλλά τουλάχιστον είναι αυθεντικό. Ενώ αυτό που θα πάει η Σατι είναι προϊών ξενόφερτης υποκουλτούρας, εδώ θα ήμαστε και θα δείτε

Τι να στείλεις στο εξωτερικό, τι να πουλήσεις;
Ήλιο / συρτάκι / τζατζίκι / σουβλάκι, τι άλλο? Αυτά πουλάμε εδώ και δεκαετίες.

image.gif

Αυτή είναι η θεματολόγια της παραδοσιακής μουσικής του τόπου, δεν θα πουλήσει εκτός συνόρων αλλά τουλάχιστον είναι αυθεντικό. Ενώ αυτό που θα πάει η Σατι είναι προϊών ξενόφερτης υποκουλτούρας, εδώ θα ήμαστε και θα δείτε

Μπορεί να σε σοκάρει, αλλά θεωρώ πως αυτή τη στιγμή η Σάτι τιμά περισσότερο τα "παραδοσιακά" τραγούδια που ερμηνεύει, από ένα στρατό ερμηνευτριών που είχα την τύχη να ακούσω και να δω τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Ο λόγος είναι ότι προσπαθεί (ναι, προσπαθεί) να φέρει αυτό το υλικό στη δεκαετία μας, αντί να προσπαθεί να πάει εμάς στη δεκαετία των παπούδων μας. Και - αν δεις live της - θα δεις ότι αυτό λειτουργεί, το νεανικότατο κοινό της την πιάνει τη φάση και συντονίζεται. Είμαι βέβαιος ότι την έχεις παρεξηγήσει τη φάση, και εγώ μπάρμπας είμαι αλλά τελικά αντέχω απ' ότι φαίνεται.

Ήλιο / συρτάκι / τζατζίκι / σουβλάκι, τι άλλο?

Αν προτείνεις να πάμε να στήσουμε greek καντίνα έξω από τη Γιουροβίζιον, είμαι ΜΕΣΑ. Να δεις για πότε βγαίνουν τα λεφτά για τα Μοντάζ.

Ε, τώρα, μη μας το κλειδώσουν ΑΥΤΟΙ, επειδή μας έπιασε οίστρος με πολιτικοπλαγιοσαλιγκαριές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: MGs
Αν προτείνεις να πάμε να στήσουμε greek καντίνα έξω από τη Γιουροβίζιον, είμαι ΜΕΣΑ.
Εκεί είναι τα λεφτά φίλος. Μην στέλνετε τραγούδια, στείλτε Ελληνικές καντίνες. Αφού δεν μπορούμε να τους μάθουμε να ακούνε, τουλάχιστον να τους μάθουμε να τρώνε.?

Πρωτοτύπησε φέτος και κάνε unmute την ώρα του τελικού?
Αν (μου) δώσει κάνα φράγκο η ΕΡΤ, μέχρι και να ψηφίσω μπορώ...?

και εγώ μπάρμπας είμαι αλλά τελικά αντέχω απ' ότι φαίνεται.  τα αΦτια μου λειτουργουν ακομα

κορεκτεντ.

η Σατι ειναι ταλενταρα...τωρα οποιος το καταλαβαινει χωρις παρωπιδες και ιδεολΙπσΙεσ το καταλαβαινει οι υπολοιποι ξυδι  φασκοΜιλο στα ΚΑΠΗ ?

Αν (μου) δώσει κάνα φράγκο η ΕΡΤ, μέχρι και να ψηφίσω μπορώ...

Αρρώστια λαίμαι. Ο τύπος θα ακούει ELP, θα βλέπει Ντάλας και θα ψηφίζει Σάτι. Πόσο πιο kinky;

η Σατι ειναι ταλενταρα...τωρα οποιος το καταλαβαινει χωρις παρωπιδες και ιδεολΙπσΙεσ το καταλαβαινει οι υπολοιποι ξυδι  φασκοΜιλο στα ΚΑΠΗ ?
Και να σκεφτείτε είμαι οριακά generation X, πιάνομαι και για millennial

Και να σκεφτείτε είμαι οριακά generation X, πιάνομαι και για millennial

Όταν έγραψα ότι και εγώ μπάρμπας είμαι, δεν εννοούσα ότι σε "κόβω" για μπάρμπα. Εννοούσα "όπως και άλλοι στο φόρουμ", εκ' των οποίων (λόγω ηλικίας) αναμένεται μία δυσκολία σε τέτοια θέματα.

Γιατί μετά trap εποχή ρε παιδιά στον τίτλο?

Τι γράψαμε,ΜπαLanda?

Και θα έχει βίδεο με πλαστική καρέκλα,τύπους με χρυσές καδένες,μηχανές που κάνουν σούζες?

Ρε θα τρελαθώ!2 ώρες πρίν θα πέσει η παραγγελία,να το ακούσω στην φάση της χώνεψης.

Ο καταράκτης λογικά,θα έχει κλειστό τον ήχο και με την χρήση AI deepface App,θα έχει βάλει στην όμορφη Μαρίνα,το πρόσωπο της Φαραντούρη.

Την αγαπάει την Σάττι το μικρόφωνο,καλά έκαναν αφού αυτό το όνομα τρέχει τώρα στην παρέα.

Ούτος η άλλος,για τα χρήματα γίνονται όλα.

Ούτε ταλέντα,ούτε μουσικές.

Παρατηρώντας γενικώς και επιφανειακά την επικαιρότητα,δέν νομίζω οτί η χώρα κινδυνεύει να διασυρθεί περαιτέρω,πόσο μάλιστα απο ένα τραγούδι,ακόμη και άν πέσει ολότελα στο πάτωμα,απο τον πίνακα κατάταξης.

Το έστειλαν λέει στα λονδίνα,πιθανόν για mix & mastering γιατί εδώ δέν...

Speed Garage λογικά θα είναι,θα το αναβιώσουμε απο του χρόνου και αυτό.

Για παραγωγές ΗλεΚτροΝΙκης ΜοΥσικήΣ,εν πάς στο ΛονΤίνο,πάς στην στοκχόλμη η στo γκερμάνιοαυστριακοελβετικό τόξο στας ευρώπας.Οι εγγλέζοι τα κάνουν θαμπά!...σαν τα δικά μου.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι συνθέτες της ελληνικής συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:

Palmer Jordan Richard

Stolar Jay Lewitt

Μαρίνα Σάττι

OGE

Beshkov Konstantin Plamenov

Nick Kodonas

Gino the Ghost

Vlospa

Solmeister

Στις 7 Μαρτίου θα βγει το κομμάτι της ελληνικής συμμετοχής ?

Έχουμε κάτι νεότερο ?

Οι συνθέτες της ελληνικής συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:

Palmer Jordan Richard

Stolar Jay Lewitt

Μαρίνα Σάττι

OGE

Beshkov Konstantin Plamenov

Nick Kodonas

Gino the Ghost

Vlospa

Solmeister
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει

9 άτομα-συνθέτες για να γράψουν ένα κομμάτι για τη Euroivision? Κάνα 40λεπτο Prog έπος θα γράψανε, να μου το θυμηθείτε...

Κάνα 40λεπτο Prog έπος θα γράψανε, να μου το θυμηθείτε...
Για τον διαγωνισμό της Eurovision απαγορεύεται τα τραγούδια να είναι πάνω από 3 λεπτά. Kαι από την άλλη ένα επικό prog δε νομίζω να είχε επιτυχία. Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες

Ο κύριος ρυθμός του τραγουδιού θα είναι τσιφτετέλι, ενώ θα υπάρχει και το ραπ στοιχείο. Στο ρεφρέν που θα ακούγεται το "μετά-τα-τα-τα" θα υπάρχει και ζουρνάς.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back