Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Ποια γνώμη μου ; Σκέτη απογοήτευση....

Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι

Ντουζ πουαν από 'μένα. Με το πρώτο "μουουουουουουουου" μου βγήκε η τηγανίτα από τη μύτη.

του @Waterfall-K ειναι καλυτερο, αΦτο θα φΚιαξουμε πρωτα.
Ήταν μια διασκευή του "Δόξα τω Θεώ".? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την παλιά εκτελεσάρα που βασίστηκε η διασκευή μου, δεν θυμάμαι καν ποιος το'λεγε. Ήταν μια απίστευτη παλιά εκτέλεση με organ και μια "death' φωνή που τα έσπαγε. Με ένα γρήγορο search στο youtube βρισκουμε εκτελεσεις από Χριστοδουλόπουλο, Στανιση, Χαρά Βέρρα και άλλους, αλλά αυτή η εκτελεσάρα που είχα σε κασέτα δεν...

image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θυμάστε ποτέ την τοπική διανόηση να τοποθετείται θετικά για οποιαδήποτε συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision; Μην κουράζεστε, δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός, ότι στην Ελλάδα, καλό τραγούδι θεωρούνται τα ρεμπέτικα (που "κατά βάθος είναι τα ελληνικά μπλουζ"), τα δημοτικά/νησιωτικα/βλάχικα ("η παράδοση πάνω απ' όλα) και τα πολιτικοποιημένα πονήματα του Θεοδωράκη. (σ.σ. ο Χατζ/κις είναι ειδική περίπτωση, δεν θα το ανοίξω αυτό το κουτί).

Για κάθε άλλο είδος, και ειδικά για κάθε τι που προσπαθεί στυλιστικά και στιχουργικά να μιμηθεί κάτι που γίνεται στην αλλοδαπή, υπήρχε απόρριψη, διότι δεν είναι δυνατό κοτζάμ Ελλάδα, με τέτοια ιστορία στους "αγώνες"  να μη στέλνει κάτι που να καταγγέλει τις αδικίες στον κόσμο. Αν το "Ζάρι" είχε ως αντικείμενο την κατακραυγή ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, θα είχε πάει το χειροκρότημα σύννεφο, και ας έκανε... κακά της η Σάττι στο βίντεο.

Ή με 4 δεκάχρονα

In the context of Rita Sakelarios, you may want to re-phrase that. :) :) :)

• Haha
Reactions: LK
---

Αυτός/ή πήρε το γνωστό βίντεο με τις ελληνικές παλαιότερες συμμετοχές και πρόσθεσε διάφορα σχόλια, για να καταλάβετε τι εννοώ.

23 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ήταν μια διασκευή του "Δόξα τω Θεώ".? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την παλιά εκτελεσάρα που βασίστηκε η διασκευή μου, δεν θυμάμαι καν ποιος το'λεγε. Ήταν μια απίστευτη παλιά εκτέλεση με organ και μια "death' φωνή που τα έσπαγε. Με ένα γρήγορο search στο youtube βρισκουμε εκτελεσεις από Χριστοδουλόπουλο, Στανιση, Χαρά Βέρρα και άλλους, αλλά αυτή η εκτελεσάρα που είχα σε κασέτα δεν...

Προβολή συνημμένου 43301

Έχω παίξει Χαρά Βέρα φίλος (σε πανηγύρι) και το καλύτερο; Δεν το γνώριζα... ?

Έχω παίξει Χαρά Βέρα φίλος (σε πανηγύρι) και το καλύτερο; Δεν το γνώριζα... ?

(κι εγώ) Έχω παίξει Χαρά Βέρα φίλος (σε πανηγύρι) και το χειρότερο; Το γνώριζα... ?

(κι εγώ) Έχω παίξει Χαρά Βέρα φίλος (σε πανηγύρι) και το χειρότερο; Το γνώριζα... ?
Όχι, εγώ I was taken by surprise.

Είχαμε μια τραγουδίστρια μαζί, που κάποια στιγμή εκεί που παίζαμε, πάει στον μπουζουξή και αρχίζει να του λέει κάτι... Ο ίδιος έμεινε απορημένος και άμα δείχνει έτσι ο μπουζουξής... καταλαβαίνεις! ?  

Τον κοιτάμε, μας κοιτάει και μετά από λίγη σκέψη λέει: Σι (ουσάκ, χιτζάζ κάτι είπε τέλος πάντων).

Πιάσαμε το Σι και δεν το αφήναμε ?

Τελειώνει το ταρατατζούμ και πάω στην τραγουδίστρια... "Τι ήταν αυτά τα κομμάτια που είπες"; Και μου απαντά, "τι δεν τα ήξερες; Χαρά Βέρα» ?

Τον κοιτάμε, μας κοιτάει και μετά από λίγη σκέψη λέει: Σι (ουσάκ, χιτζάζ κάτι είπε τέλος πάντων).

Πιάσαμε το Σι και δεν το αφήναμε ?

Τελειώνει το ταρατατζούμ και πάω . "Τι ήταν αυτά τα κομμάτια που είπες"; Και μου απαντά, "τι δεν τα ήξερες; Samy Paraga » ?
?

Ναι για να μας πάρουν με τις πέτρες.

αΦτα δεν παίζονται από κοινούς θνητούς.
Ρεγκετόν θέλει ο κόσμος.

Ρεγκετόν θέλει ο κόσμος.
Αν και μαμπεμπεγοζγκόνης σε έχω ικανό να το παίξεις, το ίδιο και ο έτερος Καππαδόκης ο Παρτέρης, απλά δεν ξεύρω ποιον θα βάλετε να τραγουδάει καθότι ο Καφάσης απόθανε κι εγώ δεν παίζω σε διασκευές του ΣΦ ??

Θα μπορούσε βέβαια ο Καταρράκτης που είναι καλός στα τσάμικα και τα DP ?

Αν και μαμπεμπεγοζγκόνης σε έχω ικανό να το παίξεις, το ίδιο και ο έτερος Καππαδόκης ο Παρτέρης, απλά δεν ξεύρω ποιον θα βάλετε να τραγουδάει καθότι ο Καφάσης απόθανε κι εγώ δεν παίζω σε διασκευές του ΣΦ ??

Θα μπορούσε βέβαια ο Καταρράκτης που είναι καλός στα τσάμικα και τα DP ?
Instrumental  θα είναι. 

Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.

Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.? 

Doxa to Theo (stereo).mp3 7.67 MB · 1.121 downloads

το ρεμιξαρα γιατι αξιζε μια πΓιο εμπορικη εισαγωγη

mou.mp3

Attachments

το ρεμιξαρα γιατι αξιζε μια πΓιο εμπορικη εισαγωγη

mou.mp3
"Mooooooυγκ" έπρεπε να λέμε, αλλά τέσπα.?

Είμαστε έτοιμοι για Γιούρο λέμε, στείλτε το τώρα που γυρίζει. image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back