Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
,κάνε μια βόλτα σε club

ΤΡΕΛΛΟΣ εισαι?

Εχω να παω σε club 22 χρονια ?

Ειδικα στο Βερολινο τις πΓιο εξαλλες νυχτες τις περναω παιζοντας ΚΟΛΤΣΙΝΑ με κατι ρεμαλια συνταΚσιουχους στο DIENER ? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: MGs
11 hours ago, cos_dr said:

Πραγματικά δεν πιστεύω ότι χρειάστηκε να ανεβάσει διευκρινιστικό βιντεάκι για να μη φάει κανσελ από όσους δεν κατάλαβαν ένα αθώο αστείο.. Καμία ελπίδα - α ρε Ρίκυ Τζερβαις που μας χρειάζεται -..

Αθώο αστείο ε? Το μόνο αστείο στη όλη υπόθεση είναι ότι συνεχίζουμε να συζητάμε για την πάρτη της. 

Αθώο αστείο ε? Το μόνο αστείο στη όλη υπόθεση είναι ότι συνεχίζουμε να συζητάμε για την πάρτη της. 
Εγώ το ομολογώ. Όπως είπα και στο άλλο νήμα,  είμαι σε φάση αρχειοθέτησης -τακτοποίησης ....της προίκας μου όλο το τριήμερο ?. 

Οπότε,  λέω και καμιά λαλάκια στο νήμα.....να περάσει η ώρα ?

είμαι σε φάση αρχειοθέτησης -τακτοποίησης ....της προίκας μου
Όχι τυχαία ο πιο περιζήτητος γαμβρός της Κοζάνης...?

Όχι τυχαία ο πιο περιζήτητος γαμβρός της Κοζάνης...?
Οκ, δεν το τοποθέτησα σωστά. 

Την κληρονομιά μου καλλίτερα. 

Σήμερα ασχολούμαι με τα σερβίτσια της μάνας μου.?

Ή μπορεί και να σημαίνει ότι κάτι κάνει σωστά. Δεν θυμάμαι τόση συζήτηση για τον Σαρμπέλ ή τον Βίκτωρα Βερνίκο..

ελα @LK  ετοιμο το REGKATONI

το αρμοΥνιο δεν ινε πολυ καλο, ηθελα να το παιΚσει ο @cos_dr αλλα χορεΒε ΡΕΓΚΕΤΟΝ ολο το βραδυ στο χωρΓιο του και αργησε να ερθει στο στουνδιο  (ο @Waterfall-K ηθελε να παιξει χαΜουνδ αλλα κολλησε στην κινησηΣ λιγο εξο απο την αρΤακη και δεν ηρθε) οποτε επαικΣα εγο που ιμε βεροσ αθηναιος ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ

ΜΠΑΣΟ δεν παιζει ο @Terry RoscoeBeck5 & κιθαρα ΔΕΝ παιζει ο @Nestoras

ΕΔΙΤ: ΜΙΞΗ & production εκανε ο @npap ΤΡΟΜΕΡΟΣ μηχανικος ηχο...τραγουδαει δε οπως καταλαβατε ολοι ο @trolley 

4 dekares mia sarantara.mp3

Attachments

Βλέπω 3:48 και ενώ έχω ακούσει ήδη τα πρώτα 20" και λέω "δεν μπορεί ρε π@$%η μου..."? Ευτυχώς τελειώνει στο ένα λεπτό. image.gif

Πιο άσχετο echo στη φωνή btw δεν μπορούσε να μπει, Grammy θες μόνο και μόνο γι αυτό.?

Το τελΧαρμόνιουμ καλό, αλλά...Στο επόμενο βάλε κάνα κλαψομ@ύνικο monosynth, Roland/Κorg κατά προτίμηση.?

Πιο άσχετο echo στη φωνή btw δεν μπορούσε να μπει, Grammy θες μόνο και μόνο γι αυτό.?

τωρα το πηρα το μηχανιΖμα απο το πανηγυρι στην ΚΑΝΗΘΟΣ ρε αρχηγε ,το μαθαινω ακομα , ρε συ ενας τυπος ενονοματι ΠαρανΓκασ μου το πουλησε...λες ναΝαι χαλαΖμενο? 

ρε συ ενας τυπος ενονοματι ΠαρανΓκασ μου το πουλησε...λες ναΝαι χαλαΖμενο? 
Το μηχάνημα καλό είναι, ο πωλητής είναι χαλασμένος... image.gif ?

Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.

Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.? 

Doxa to Theo (stereo).mp3

Attachments

Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.

Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.? 

Doxa to Theo (stereo).mp3 7.67 MB · 10 downloads

ωραιος , ειχα και εγω ενα ωραιο JEN με διαβολικο συνθκλαρινο ηχο, τις σπουδες στην Αμερικη με αΦτο τις πληρωσα.

Εδώ παίζω με Yamaha SY55 (προγραμματισμός sequencer), ο κλαψομ@ύνικος"/portamento monosynth ήχος είναι από DX21 και ο άλλoς lead απ'το SY.?  Έχω ηχογραφήσει κάποια απίθανα πράγματα τότε με αυτά τα δύο, πολύ γέλιο με την τότε παρέα. Ρε φίλε, τώρα που το ξανακούω, μιλάμε για 30+ χρόνια πίσω. Γερνάμε ωρεεεεεεε...??

Ειδικα στο Βερολινο τις πΓιο εξαλλες νυχτες τις περναω παιζοντας ΚΟΛΤΣΙΝΑ με κατι ρεμαλια συνταΚσιουχους στο DIENER ? 
Δεν το λές και εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης,αλλά μερακλής παρ αυτά!?

Καλημέρα!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back