Γκραν σουξές, να το ηχογραφήσουμε πάραυτα ?ΜΠΑΣΟ δεν παιζει ο @Terry RoscoeBeck5 & κιθαρα ΔΕΝ παιζει ο @Nestoras
Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι
του @Waterfall-K ειναι καλυτερο, αΦτο θα φΚιαξουμε πρωτα.Γκραν σουξές, να το ηχογραφήσουμε πάραυτα ?
Ήταν μια διασκευή του "Δόξα τω Θεώ".? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την παλιά εκτελεσάρα που βασίστηκε η διασκευή μου, δεν θυμάμαι καν ποιος το'λεγε. Ήταν μια απίστευτη παλιά εκτέλεση με organ και μια "death' φωνή που τα έσπαγε. Με ένα γρήγορο search στο youtube βρισκουμε εκτελεσεις από Χριστοδουλόπουλο, Στανιση, Χαρά Βέρρα και άλλους, αλλά αυτή η εκτελεσάρα που είχα σε κασέτα δεν...του @Waterfall-K ειναι καλυτερο, αΦτο θα φΚιαξουμε πρωτα.
Ή με 4 δεκάχρονα
23 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Ήταν μια διασκευή του "Δόξα τω Θεώ".? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την παλιά εκτελεσάρα που βασίστηκε η διασκευή μου, δεν θυμάμαι καν ποιος το'λεγε. Ήταν μια απίστευτη παλιά εκτέλεση με organ και μια "death' φωνή που τα έσπαγε. Με ένα γρήγορο search στο youtube βρισκουμε εκτελεσεις από Χριστοδουλόπουλο, Στανιση, Χαρά Βέρρα και άλλους, αλλά αυτή η εκτελεσάρα που είχα σε κασέτα δεν...
Προβολή συνημμένου 43301
Έχω παίξει Χαρά Βέρα φίλος (σε πανηγύρι) και το καλύτερο; Δεν το γνώριζα... ?
Όχι, εγώ I was taken by surprise.(κι εγώ) Έχω παίξει Χαρά Βέρα φίλος (σε πανηγύρι) και το χειρότερο; Το γνώριζα... ?
?Τον κοιτάμε, μας κοιτάει και μετά από λίγη σκέψη λέει: Σι (ουσάκ, χιτζάζ κάτι είπε τέλος πάντων).
Πιάσαμε το Σι και δεν το αφήναμε ?
Τελειώνει το ταρατατζούμ και πάω . "Τι ήταν αυτά τα κομμάτια που είπες"; Και μου απαντά, "τι δεν τα ήξερες; Samy Paraga » ?
Και που να βγάλει και τη Harley Benton συλλογή.Περιζήτητος+...?
Αυτό είναι ρεγκετόν;Γκραν σουξές, να το ηχογραφήσουμε πάραυτα ?
35 λεπτά πριν, Nestoras είπε
Αυτό είναι ρεγκετόν;
Ρεγκετόν θέλει ο κόσμος.Ναι για να μας πάρουν με τις πέτρες.
αΦτα δεν παίζονται από κοινούς θνητούς.
Αν και μαμπεμπεγοζγκόνης σε έχω ικανό να το παίξεις, το ίδιο και ο έτερος Καππαδόκης ο Παρτέρης, απλά δεν ξεύρω ποιον θα βάλετε να τραγουδάει καθότι ο Καφάσης απόθανε κι εγώ δεν παίζω σε διασκευές του ΣΦ ??Ρεγκετόν θέλει ο κόσμος.
Instrumental θα είναι.Αν και μαμπεμπεγοζγκόνης σε έχω ικανό να το παίξεις, το ίδιο και ο έτερος Καππαδόκης ο Παρτέρης, απλά δεν ξεύρω ποιον θα βάλετε να τραγουδάει καθότι ο Καφάσης απόθανε κι εγώ δεν παίζω σε διασκευές του ΣΦ ??
Θα μπορούσε βέβαια ο Καταρράκτης που είναι καλός στα τσάμικα και τα DP ?
Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.
Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.?
Doxa to Theo (stereo).mp3 7.67 MB · 1.121 downloads