- Πόντοι
- 2,878
Πείτε τώρα που γυρίζει... Να πέσει λουκέτο; Ότι θέλει το κοινό. ?μια και οσονούπω περνάμε το ψυχολογικό (μου) όριο των 50 σελίδων...???
Πείτε τώρα που γυρίζει... Να πέσει λουκέτο; Ότι θέλει το κοινό. ?μια και οσονούπω περνάμε το ψυχολογικό (μου) όριο των 50 σελίδων...???
Την βραδιά της Eurovision θα τη σχολιάσουμε σε καινούριο θέμα δηλαδή?Πείτε τώρα που γυρίζει... Να πέσει λουκέτο; Ότι θέλει το κοινό. ?
Να μην την σχολιάσουμε καθόλου δεν παίζει ε?...?Την βραδιά της Eurovision θα τη σχολιάσουμε σε καινούριο θέμα δηλαδή?
Ότι θέλει το κοινό.
έχω να κράξω κι άλλοΝα μην την σχολιάσουμε καθόλου δεν παίζει ε?...?
Ε βέβαια, εκεί πρόκειται για το σύνολο του διαγωνισμού μουσικής. Εδώ αφορά μόνο ένα μέρος του, την ελληνική συμμετοχή.Την βραδιά της Eurovision θα τη σχολιάσουμε σε καινούριο θέμα δηλαδή?
Η βραδιά της Eurovision είναι τον... Μάιο. ? Οπότε πάμε για καμιά 200αρα σελίδες (και λίγες λέω).Την βραδιά της Eurovision θα τη σχολιάσουμε σε καινούριο θέμα δηλαδή?
Για πες... είχες κάποια ανάμιξη στο παρελθόν;
Πώς γίνεσαι μέλος?Πρέπει να γραφτείς κάπου?Οχι για εμένα,για ένα φίλο μου.έχω συναναστραφεί κατά καιρούς με άτομα του κύκλου-(ματος)...?
35 λεπτά πριν, MGs είπε
Εχει και άλλες Ελληνικές παραγωγές που κουνάνε κόσμο,απλά σας διαβάζω αποσβολωμένος οτι δέν υπάρχουν.
Ενα μικρό παράδειγμα,από τα πολλά που θα μπορούσα να δώσω,αλλά θα καταντούσε βαρετό.
Πώς γίνεσαι μέλος?Πρέπει να γραφτείς κάπου?Οχι για εμένα,για ένα φίλο μου.
Απο ότι έχω καταλάβει,καλό παιδί να είσαι και τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία?!
Ολοι εδώ και εγώ μαζί το ξέρουμε οτι κατα βάθος με αγαπάς.ο "άσπονδος" φίλος μου
Την αρκούδα στη Α. Κυψέλη δεν νομίζω να τη καταφέρνεις παρά τα κιλά που έχεις πάρει τα τελευταία χρόνιαΕγώ πάντως - γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε - ενοχλήθηκα λίγο από τον υπαινιγμό ότι είμαι μέρος κάποιων λόγιων με τους οποίους γελάνε κάποιοι διότι εμείς (οι λόγιοι ντε) αυτοκλήτως υπερασπιζόμαστε επιλογές που έχουν γινει στο πόδι από ερασιτέχνες που μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε άνετα με τον Λάκη από την Κοζάνη να διευθύνει και εμένα να κάνω την Αρκούδα στην Άνω Κυψέλη.
Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, και αν ήταν και κάποιος είχε όντως πρόσβαση σε αυτή τη κατάσταση θα είχε στρογγυλοκαθήσει και ο ίδιος στη μέση της. Δεν γνωρίζω κανέναν τόσο αλτρουϊστή στην Ελλάδα που να άφησε φράγκα στην άκρη ενώ μπορούσε να τα πάρει.
"Λόγιοι" ψιλο-βλαμμένοι από τη μία, και απ' την άλλη τι; Λαϊκά παιδιά που παίζουν το EDM στα δάκτυλα υποθέτω, άσε που τον πατάνε κάτω τον Ευαγγελινό στη χορογραφία. Εντάξει, ΟΚ, μάλλον καλύτερα να κλειδωθεί.