Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Εγώ είπα και η Παπαρίζου μια χαρά τραγούδι είχε.
Είπα εγώ πουθενά ότι είναι απάντηση σε σένα? 

Έχουμε μπλέξει τελευταία.Πολύ.Ετερόκλητοι και αυτόφωτοι υπερασπιστές της "τέχνης" προσπαθούν να μας δείξουν το δρόμο προς τον ανοιχτό ορίζοντα.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έπρεπε να κοιτάω/ακούω ώρες ατελείωτες το τραγούδι της Μαρίνας σαν ένα πίνακα του Ζουάν Μιρό,να ξύνω το πηγούνι μου και κάποτε (επιτέλους) να αναφωνήσω :"Μα ναι,είναι πλέον ξεκάθαρο.Τούτο το μουσικό πόνημα είναι η επιτομή της σάτιρας προς το νεοελληνικό γίγνεσθαι".

Δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;

Αν είναι Greek Promo η φάση,παίρνει μηδενικό.

Αν είναι παρωδία,δεν παίρνει ούτε αυτό.

Αν είναι μια πραγματική προσπάθεια παρουσίασης μουσικής,η βαθμολογία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Αν είναι μια πραγματική προσπάθεια παρουσίασης μουσικής,η βαθμολογία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
Αυτό.

Πέρσι σαν σήμερα....και πάλι ο @Terry RoscoeBeck5 φταίει ?

Αυτά ήταν τραγούδια!

Στις 3/2/2023 στις 11:19 ΠΜ, LK είπε

Δεν ξέρω τί λέτε ή τί παίζει πλέον με την eurovision, αλλά χθες και σε ανύποπτο με το παρόν νήμα χρόνο, έψαχνα τί να ακούσω και επέλεξα Iva Zanicchi ....φυσικά σε κασσέτα.

Και μετά είδα το νήμα και θυμήθηκα ότι το 1969 πήγε και αυτη στη eurovision....με αυτό.

Εμένα αυτά τα τραγούδια μΕ αρέΖουν πολύ πάντως!

Αν είναι μια πραγματική προσπάθεια παρουσίασης μουσικής,η βαθμολογία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα
Τι αν ειναι και αν ειναι;

Αφου ξερουμε τι ειναι

Ενα τραγουδι για τη Eurovision  ειναι

O αγαπημένος μου φίλος Γιάννης τα είπε για ακόμα μια φορά όπως είναι

Screenshot_20240309_180354_Facebook.jpg

O αγαπημένος μου φίλος Γιάννης τα είπε για ακόμα μια φορά όπως είναι

Προβολή συνημμένου 43148
Το τραγούδι θα έπρεπε να εκπροσωπεί την πραγματική Ελλάδα στην Ευρώπη, όπως είναι και όπως την οραματίζονται οι πολίτες της που διψουν για κάθαρση και δικαιοσύνη και όχι να είναι μέρος μιας ατζέντας εγχώριου μετασχηματισμού που προωθειται από κερδοσκοπικά λόμπι. Η μη πρόκριση στον τελικό θα είναι η απάντηση του λαού ΟΛΗΣ της Ευρώπης που πλέον αντιστέκεται σθεναρά ???

Όταν λέει ότι εκπροσωπεί τη φυλή της τι εννοεί? Τι φυλή είναι η Σατι?
Ήταν ολίγο ρατσιστικό το σχόλιο. Θα το σβήσει αφότου πάρει τις αντιδράσεις που θέλει ?

Ήταν ολίγο ρατσιστικό το σχόλιο. Θα το σβήσει αφότου πάρει τις αντιδράσεις που θέλει ?
Ε ναι, άλλωστε κανένας δεν πληρώνει φόρους για να εκπροσωπεί αυτή τη φυλή της... όποια και να είναι αυτή η φυλή

Ελληνίδα είναι. Βλακεία έγραψε

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της είναι Σουδανός και η μητέρα της Ελληνίδα.

Για πες λοιπόν: ένα τραγούδι που θα θεωρούσες (το 2024) καλό για Greek promo, ένα άλλο για παρωδία (εν έτει 2024, πάντα) και ένα άλλο για "πραγματική προσπάθεια παρουσίασης μουσικής". Περιμένω, με ενδιαφέρον.

Είσαι τόσο ΓΕΡΟΣ ,όπως και εγώ άλλωστε ? που ούτε το λεξικό της νεολαίας δεν γνωρίζεις (κάνε Google για urban tribes)

Ελληνίδα είναι. Βλακεία έγραψε

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της είναι Σουδανός και η μητέρα της Ελληνίδα.

Άλλος ΓΕΡΟΣ από εκεί ?

Urban Tribes εννοεί ο άνθρωπΑς (όπως και οι υπόλοιποι ΓΕΡΟΙ κάνε Google για να μπεις στο mood. ? )

Θα έπρεπε επειγόντως να γραφτεί ένα «Περί Σοβαροφάνειας» δοκίμιο. Για τη σοβαροφάνεια με την οποία η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τα πάντα, παλινδρομώντας ακατάπαυστα ανάμεσα στον θαυμασμό και στην απέχθεια, στην αποθέωση και στον λιθοβολισμό. Το να σφίγγεις ισόβια τα δόντια μήπως και σου ξεφύγει ένα χαμόγελο σε κάνει άραγε καταθλιπτικό ή απλώς γελοίο; Για τη συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό ελαφρού τραγουδιού πρόκειται. Όχι για τη διεκδίκηση των χαμένων πατρίδων. Ούτε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι συντελεστές της φετινής συμμετοχής μας στη Eurovision είναι ευφυέστατοι. Το αποδεικνύει το χιούμορ τους. Η Ελλάδα που αυτοσαρκάζεται μακάρι να τα καταφέρει καλύτερα από την Ελλάδα που φουσκώνει, κοκορεύεται και δεν σηκώνει μύγα στο -σκουριασμένο φευ!- σπαθί της. Λυπάμαι μόνον που δεν συμμετέχει και η Ινδία στη Eurovision. Ποιος ξέρει; Ίσως να έστελνε ένα ζειμπέκικο. Ή ένα νησιώτικο.

Χρήστος Α. Χωμενίδης

Kαι περισσότερα...που μου αρέσουν όλα!!!

https://www.athensvoice.gr/viral/trending-now/840380/zari-ta-sholia-gia-to-to-tragoudi-tis-marinas-satti/

Θα έπρεπε επειγόντως να γραφτεί ένα «Περί Σοβαροφάνειας» δοκίμιο. Για τη σοβαροφάνεια με την οποία η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τα πάντα, παλινδρομώντας ακατάπαυστα ανάμεσα στον θαυμασμό και στην απέχθεια, στην αποθέωση και στον λιθοβολισμό. Το να σφίγγεις ισόβια τα δόντια μήπως και σου ξεφύγει ένα χαμόγελο σε κάνει άραγε καταθλιπτικό ή απλώς γελοίο; Για τη συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό ελαφρού τραγουδιού πρόκειται. Όχι για τη διεκδίκηση των χαμένων πατρίδων. Ούτε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι συντελεστές της φετινής συμμετοχής μας στη Eurovision είναι ευφυέστατοι. Το αποδεικνύει το χιούμορ τους. Η Ελλάδα που αυτοσαρκάζεται μακάρι να τα καταφέρει καλύτερα από την Ελλάδα που φουσκώνει, κοκορεύεται και δεν σηκώνει μύγα στο -σκουριασμένο φευ!- σπαθί της. Λυπάμαι μόνον που δεν συμμετέχει και η Ινδία στη Eurovision. Ποιος ξέρει; Ίσως να έστελνε ένα ζειμπέκικο. Ή ένα νησιώτικο.

Χρήστος Α. Χωμενίδης

Kαι περισσότερα...που μου αρέσουν όλα!!!

https://www.athensvoice.gr/viral/trending-now/840380/zari-ta-sholia-gia-to-to-tragoudi-tis-marinas-satti/

Για αυτό σε αγαπώ...να βρεθούμε μπρε χαθήκαμε. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άλλος ΓΕΡΟΣ από εκεί ?

Urban Tribes εννοεί ο άνθρωπΑς (όπως και οι υπόλοιποι ΓΕΡΟΙ κάνε Google για να μπεις στο mood. ? )
Εγώ το ονομάζω κωλοτούμπα. Σιγά μην ήξερε ο γέρος φίλος σου τι είναι urban tribes. ?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back