- Πόντοι
- 938
~100mg καφεΐνης ο καφές και 29mg το πράσινο τσάιΠαρεμπιπτόντως, το τσάι περιέχει καφεΐνη.Προβολή συνημμένου 42605
~100mg καφεΐνης ο καφές και 29mg το πράσινο τσάιΠαρεμπιπτόντως, το τσάι περιέχει καφεΐνη.Προβολή συνημμένου 42605
Εκεί είναι που την πατάνε όλοι, πάνε και χτυπάνε 10 τσάγια τη ημέρα και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν κλείνουν μάτι τα βράδια και κόβουν βόλτες πάνω κάτω στα μπαλκόνια...?~100mg καφεΐνης ο καφές και 29mg το πράσινο τσάι
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι όλοι αλλά εγώ δεν είμαι ανάμεσά τους ?Εκεί είναι που την πατάνε όλοι, πάνε και χτυπάνε 10 τσάγια τη ημέρα και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν κλείνουν μάτι τα βράδια και κόβουν βόλτες πάνω κάτω στα μπαλκόνια...?
Η πρώτη μου δουλειά 12 ετών σε καφενείο με μπαρμπάδες, μόνο ελληνικό έπιναν, ο φραπές τότε ήταν για τους χίπιδες . Με λέει λοιπόν ο καφετζής πως να φτιάχνω τους καφέδες και στον σκέτο με λέει, ''το μπρίκι θα το πλένεις, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΑΠΛΩΣ''Η πρωτη μου δουλεια, καλοκαιρι, (10 ετων), ηταν καφετζης (στο καφενειο του παππου μου).
Ξεκινησα να πηγαινω με το δισκο καφεδες στα μαγαζια και μετα πηρα μεταγραφη στο μπρικι γιατι οι παλιοι δοκιμασανε καφε απο μενα και δεν θελαν μετα απο αλλον.
.
Εκεί είναι που την πατάνε όλοι, πάνε και χτυπάνε 10 τσάγια τη ημέρα και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν κλείνουν μάτι τα βράδια και κόβουν βόλτες πάνω κάτω στα μπαλκόνια...?
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι όλοι αλλά εγώ δεν είμαι ανάμεσά τους ?
Και ολοστεγνο φλυτζανι.Με λέει λοιπόν ο καφετζής πως να φτιάχνω τους καφέδες και στον σκέτο με λέει, ''το μπρίκι θα το πλένεις, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΑΠΛΩΣ''
Έτσι εξηγούνται πολλά...ΟΛΟΙ οι Τουρκοι (περιπου 10-15 τσαγια την ημερα πινουν) ?
Kαι εχω λογο που το λεω ?Τωρα δεν μενει να αναστησουμε και το θεμα "Με τι ξυρίζεστε?"
Kαι εχω λογο που το λεω ?Τωρα δεν μενει να αναστησουμε και το θεμα "Με τι ξυρίζεστε?"
O cappuccino ιταλικός δεν είναι;
Nαι, 3 εμφανίσεις στην 10αδα η Ελλάδα.Παγκόσμια κατάταξη είναι αυτή? Παίζει τόσο δυνατά η φραπεδιά?
Ναι, ιταλικό τον γράφει.O cappuccino ιταλικός δεν είναι;
Κοίτα το 3 και το 4. Ελληνική σημαία έχειNαι, 3 εμφανίσεις στην 10αδα η Ελλάδα.
Ναι, ιταλικό τον γράφει.
Τα είδα, ο φρέντο εσπρέσο και ο φρέντο καπουτσίνο είναι ελληνική εφεύρεση. Στο 6 είναι ο ιταλικός καπουτσίνοΚοίτα το 3 και το 4. Ελληνική σημαία έχει