ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ... τι μπυροποσία δηλαδή... για καφέ την Κυριακή...

Έχει μαζεμένα 2 3. (Χασάν, εκείνο με τις Αραβικές (ή Ινδικές; ) πίτες ;D

το πωλείται, γενικώς θα κάτσουμε όπου βρούμε. Αν δε βρούμε μας βλέπω στο σταντ κ ας ωρύεται ο Αλέξανδρος. Εκεί σίγουρα θα βρούμε ;)

http://www.ploigos.gr/?sessionid=050b68bf98d91287412e58af528258c1

Σημείωσα και το Stand στο χάρτη (Ζωοδόχου Πηγής 25)

Είναι κ η τελευταία του βραδιά μετά κλείνει για καλοκαίρι.

Χμμμ, εγω που δεν ξερω κανεναν σας θα παρω σβαρνα τα μαγαζια και θα αρχισω να φωναζω αν ειναι η μαζωξη του noiz εδω; Η αν ειμαι στη Ζωοδοχου Πηγης κανα τεταρτο νωριτερα θα σας πετυχω πριν μπουμε πουθενα;

Evilnye είπε:
Έχει μαζεμένα 2 3. (Χασάν, εκείνο με τις Αραβικές (ή Ινδικές; ) πίτες ;D

το πωλείται, γενικώς θα κάτσουμε όπου βρούμε. Αν δε βρούμε μας βλέπω στο σταντ κ ας ωρύεται ο Αλέξανδρος. Εκεί σίγουρα θα βρούμε ;)

http://www.ploigos.gr/?sessionid=050b68bf98d91287412e58af528258c1

Σημείωσα και το Stand στο χάρτη (Ζωοδόχου Πηγής 25)

Είναι κ η τελευταία του βραδιά μετά κλείνει για καλοκαίρι.
Ινδικες για αρχη!αλλα ειναι μονο για φαι, οποτε φανταζομαι ειναι εκτος πιθανοτητων! :)

αν και εγω θα ετρωγα πιο βραδακι εκει,ανετα!

εκτος αυτου, εκει ειναι καμποσα μαγαζια!

απο αριστερα προς τα δεξια, χασαν,πειρατης,εναπουδενλεωουτετοονοματουεκειδενκαθομαστε, πωλειται και κουσκο.

απο εκει και περα, ας στειλει οποιος ενδιαφερεται αμεσα μηνυμα στην ευη η σε μενα, να πουμε τα κινητα μας και οποιος δεν μας βρισκει να παρει για οδηγιες! :)

Υπάρχει η αμυδρά περίπτωση να περάσω μια βόλτα, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα σε κανέναν...

Μη με πιέζετε σας λέω! Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω!

Παδιά,

Ελπίζω να περάσατε καλά... Χτύπησα (άσχημα) το γονατό μου εχτές, και πάω για μαγνητική και ότι άλλο χρειαστεί σήμερα. Αδύνατον να φτάσω σε Η/Υ, αδύνατον να βρω τηλ να ειδοποιήσω. Λυπάμαι... που το έχασα. :(

Νικολα γρηγορα περαστικα φιλε μου.Εδω ειμαστε Κοιταξε την υγεια σου !! Να εισαι καλα.Να γιανεις γρηγορα!

Nikolas είπε:
Ελπίζω να περάσατε καλά... Χτύπησα (άσχημα) το γονατό μου εχτές, και πάω για μαγνητική και ότι άλλο χρειαστεί σήμερα.
Σαματάς στο Saloon ?

Δεν τους είπες για τον πιανίστα;

Περαστικά Νικόλα.

Αχ βρε Νικόλα... ξέχασες ότι στη ηλικία μας πρέπει να προσέχουμε το πέσιμο και το...  ;D

Περαστικά σου και σύντομα πίσω στις επάλξεις...

Περαστικά αρχηγέ μου. Καλά που είναι στο πόδι και δεν είναι στο χέρι να λες...

Nikolas είπε:
Χτύπησα το γονατό μου εχτές...
Aυτά παθαίνεις όταν παίζεις με τη Νάνσυ...ενώ εάν είχες έρθει μαζί μας, ίσως είχες λίγη καούρα από το σουτζούκι...

marathon είπε:
Aυτά παθαίνεις όταν παίζεις με τη Νάνσυ...ενώ εάν είχες έρθει μαζί μας, ίσως είχες λίγη καούρα από το σουτζούκι...
εγω δεν εφαγα απο αυτουνα τουνα!!!!!

την επομενη φορα θα ειμαι πρωτος παρων εκει γιατι εμαθα οτι ξεκ...κατε στο φαγητο.

αυτούνη ήσαντε η άλλη μπυροποσία-καφεποσία. Εμείς ήμασταν στην άλληνα . ;D ;D ;D

βρέστε το δικό μας post γιατι το μπερδέψαμε.... :P

Korgious είπε:
εγω δεν εφαγα απο αυτουνα τουνα!!!!!
Aυτά θα παθαίνεις όταν είσαι με το Νέστωρα...άλλη φορά να προσέχεις τις παρέες σου.

marathon είπε:
Aυτά θα παθαίνεις όταν είσαι με το Νέστωρα...άλλη φορά να προσέχεις τις παρέες σου.
.......... ???τι εχει η παρεα του ? Μια χαρα τζεντλεμαν  ειναι ! Και λιγοφαγος και καλος μουσικος. Κι εσυ Μαραθον μια χαρα παρεα εισαι και γουσταρα πολυ τα μπαρε μποσα νοβα τις προαλλες!

marathon είπε:
Ίσα ίσα τον προφύλαξα, μην ξεχνάει ότι θα είναι κουμπάρος. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω του, όσο πιο fit, τόσο πιο πολλά τα τυχερά. ;)

Nestoras είπε:
Ίσα ίσα τον προφύλαξα, μην ξεχνάει ότι θα είναι κουμπάρος. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω του, όσο πιο fit, τόσο πιο πολλά τα τυχερά. ;)
αυτα ειναι ! χαχαχαχ...σωστος !...με βλεπω με δανεικο κοστουμι και παππουτσια στον γαμο.

Trending...

Νέα θέματα

Back