- Πόντοι
- 398
ωραια τα σμαιλις......το μαγαζι πως το λενε?
Ινδικες για αρχη!αλλα ειναι μονο για φαι, οποτε φανταζομαι ειναι εκτος πιθανοτητων!Evilnye είπε:Έχει μαζεμένα 2 3. (Χασάν, εκείνο με τις Αραβικές (ή Ινδικές; ) πίτες ;D
το πωλείται, γενικώς θα κάτσουμε όπου βρούμε. Αν δε βρούμε μας βλέπω στο σταντ κ ας ωρύεται ο Αλέξανδρος. Εκεί σίγουρα θα βρούμε
http://www.ploigos.gr/?sessionid=050b68bf98d91287412e58af528258c1
Σημείωσα και το Stand στο χάρτη (Ζωοδόχου Πηγής 25)
Είναι κ η τελευταία του βραδιά μετά κλείνει για καλοκαίρι.
Σαματάς στο Saloon ?Nikolas είπε:Ελπίζω να περάσατε καλά... Χτύπησα (άσχημα) το γονατό μου εχτές, και πάω για μαγνητική και ότι άλλο χρειαστεί σήμερα.
Aυτά παθαίνεις όταν παίζεις με τη Νάνσυ...ενώ εάν είχες έρθει μαζί μας, ίσως είχες λίγη καούρα από το σουτζούκι...Nikolas είπε:Χτύπησα το γονατό μου εχτές...
εγω δεν εφαγα απο αυτουνα τουνα!!!!!marathon είπε:Aυτά παθαίνεις όταν παίζεις με τη Νάνσυ...ενώ εάν είχες έρθει μαζί μας, ίσως είχες λίγη καούρα από το σουτζούκι...
Aυτά θα παθαίνεις όταν είσαι με το Νέστωρα...άλλη φορά να προσέχεις τις παρέες σου.Korgious είπε:εγω δεν εφαγα απο αυτουνα τουνα!!!!!
.......... ???τι εχει η παρεα του ? Μια χαρα τζεντλεμαν ειναι ! Και λιγοφαγος και καλος μουσικος. Κι εσυ Μαραθον μια χαρα παρεα εισαι και γουσταρα πολυ τα μπαρε μποσα νοβα τις προαλλες!marathon είπε:Aυτά θα παθαίνεις όταν είσαι με το Νέστωρα...άλλη φορά να προσέχεις τις παρέες σου.
Ίσα ίσα τον προφύλαξα, μην ξεχνάει ότι θα είναι κουμπάρος. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω του, όσο πιο fit, τόσο πιο πολλά τα τυχερά.marathon είπε:Aυτά θα παθαίνεις όταν είσαι με το Νέστωρα...άλλη φορά να προσέχεις τις παρέες σου.
αυτα ειναι ! χαχαχαχ...σωστος !...με βλεπω με δανεικο κοστουμι και παππουτσια στον γαμο.Nestoras είπε:Ίσα ίσα τον προφύλαξα, μην ξεχνάει ότι θα είναι κουμπάρος. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω του, όσο πιο fit, τόσο πιο πολλά τα τυχερά.![]()