- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Ειχα βαρεθει να εχω τελε και τελε να μην εχω. Ηθελα μαγνητες με παραδοσιακο ηχο τελε, καθως μεχρι τωρα φορουσε area hot/area t. Ρωταω τον πλεον ειδικο σε τελε (SF...) και επειτα απο προτροπη του, παραγγελνω ενα σετακι, το οποιο και εκατεστησα προχθες.
Δεν εχω εμπειρια απο πολλους μαγνητες τελε, αλλα οι συγκεκριμενοι ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα.
Επικοινωνησα με τον Κροατη κατασκευαστη (πολυ ευγενικος και συνεπης) και μου εφτιαξε ενα σετ με alnico 2 στη γεφυρα, alnico 5 neck, coil tapped (υπαρχει διπλη καλωδιωση για επιλογη μεταξυ 7 και 12 kohm), σε λευκο ο bridge, με baseplate, και flat poles.
Σε 10 μερες ηρθαν. Τους εγκατεστησα μονιμα στα 12k καθως περιμενω ενα 250αρι push pull pot να ερθει.
Edit Με λιγο od , με ολιγη πενα
Προβολή συνημμένου Τελε2.mp3
Καθαρα με πενα
Προβολή συνημμένου Tele.mp3
Προχειρο ηχογραφησεις, αλλα για να παρετε μια γευση.
Τιμη 100 ευρω...

Δεν εχω εμπειρια απο πολλους μαγνητες τελε, αλλα οι συγκεκριμενοι ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα.
Επικοινωνησα με τον Κροατη κατασκευαστη (πολυ ευγενικος και συνεπης) και μου εφτιαξε ενα σετ με alnico 2 στη γεφυρα, alnico 5 neck, coil tapped (υπαρχει διπλη καλωδιωση για επιλογη μεταξυ 7 και 12 kohm), σε λευκο ο bridge, με baseplate, και flat poles.
Σε 10 μερες ηρθαν. Τους εγκατεστησα μονιμα στα 12k καθως περιμενω ενα 250αρι push pull pot να ερθει.
Edit Με λιγο od , με ολιγη πενα
Προβολή συνημμένου Τελε2.mp3
Καθαρα με πενα
Προβολή συνημμένου Tele.mp3
Προχειρο ηχογραφησεις, αλλα για να παρετε μια γευση.
Τιμη 100 ευρω...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: