Νέα post σε προφίλ

Ωραίο avatar Χουασίλη!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ειναι αβαταρ φοβαται ο Γιαννης το θεριο κ το θεριο το Γιαννη Γιωργη ?

Κυρίες και κύριοι, χρόνια πολλά. Να χαιρόμαστε Χρήστους, Χριστίνες, Μάνους κλπ.   

Superfunk
Superfunk
Χρονια πολλα σε όλους τους εορτάζοντες!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Καλα Χριστουγεννα. Χρονια πολλα!! 

(Οι Μανοι δεν ειναι αυριο?)

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Αύριο θα λείπω σε τραπεζώματα από νωρίς... Τα χρόνια πολλά από σήμερα ?

O Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος και σήμερα συμπληρώθηκε το καρέ του νέου μου Budget Home Multimedia Studio!!!??????????

Προβολή συνημμένου 41565

Καλές Γιορτές με υγεία και καλές αγορές!!!!!???

Νέοι μαγνήτες στη Yamaha Revstar. Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση εν ευθέτω χρόνω.

Yamaha.mp3
Vale Rossi
Vale Rossi
Μεγειές! Περιμένουμε πως και πως ?

geka
geka
me γεια...............μου αρεσε πολυ ο ηχος..................ισσοροπημενος, γεματος αλλα και καθαρος, ευκρινης...........

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ έφαγα 1.5 ώρα για να γράψω 8 μέτρα σε notation software. Παράνοια.

A
Ali Barout
Μην κολώνεις ωρέ! Δώστου!

sultan of string
sultan of string
η κόρη μου δουλεύει musescore πάντως εκεί στα μέρη σας

BillTrantos
BillTrantos
Ευχαριστώ Dim!

Η αλήθεια είναι πως ο δάσκαλος επιμένει στο να τα κάνω χειρόγραφα, απλά σήμερα κάναμε μάθημα μέσω Zoom γιατί γύρισε στην πατρίδα του για τις γιορτές.

Παρ'όλα αυτά, σίγουρα βοηθάει σε πρώτη φάση γιατί παίρνω audio feedback και καταλαβαίνω αν γράφω μπαρμπούτσαλα.

Μου ήρθε ένα notification το απόγευμα:
Congratulations! You've increased your rank to Noizholic!

Και σκέφτομαι: τώρα αυτό είναι φιλοφρόνηση ή προειδοποίηση ότι έχω εθιστεί.

Λίγο και από τα 2 μάλλον.

Είπα λοιπόν να κάνω ένα απολογισμό και κατέληξα στα παρακάτω.

Γράφτηκα το 2007, αλλά μόλις τα 3 τελευταία χρόνια άρχισα να συμμετέχω.

Σε αυτό το διάστημα γνώρισα αρκετά παιδιά, κάποια από αυτά και δια ζώσης.

Έμαθα πολλά, έκανα ενδιαφέρουσες κουβέντες, έκανα μουσικές συνεργασίες και πήρα πολλά ερεθίσματα ώστε να παίξω περισσότερη μουσική και επιτέλους να βάλω σε μια σειρά τις ιδέες μου και να ολοκληρώσω δικό μου κομμάτι. (https://www.noiz.gr/mix/mpamps-no-more-excuses-r963/)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είχαν την υπομονή να ασχοληθούν και να σχολιάσουν τα όποια πονήματα μοιράστηκα, καθώς και σε όλους όσους απλόχερα μοιράζονται τη γνώση τους.

Ειδική μνεία στους παρακάτω που νιώθω να έχω μια οικειότητα παραπάνω:
@fusiongtr @gkourmoul1 @dimsonic @vrasidas27 @PAL @Alex Raptakis @roberto30

sultan of string
sultan of string
όπως σε σένα ήρθε notification, έτσι ήρθε και σε μένα notification ότι κάπου αναφέρθηκε το όνομά μου.

Είναι μεγάλη τιμή να σε αναφέρει κάποιος ότι με κάποιο έστω τρόπο έκανες κάτι θετικό για τις προσπάθειές του. Να είσαι καλά πάντα Μπάμπη.

Αντίστοιχα εγώ διάβαζα από το 2012 και γράφτηκα γύρω στο 2014.

Απο τότε πέρασε μια δεκαετία, και συνήθως έτσι δε λένε, ότι αυτοί οι κύκλοι κρατάνε τόσο?

Πιθανόν λοιπόν να αρχίζει κάτι καινούργιο, ελπίζω, καλύτερο για τον καθένα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Άλλος ένας που έπεσε στη μαρμίτα του Noiz ?

Well done ?

Alex Raptakis
Alex Raptakis
Εγώ σίγουρα δηλώνω εθισμένος! Ανοίγω το Noiz όπως ανοίγω να δω τα mail μου.

Χαίρομαι πάρα πολύ που σε γνώρισα και χαίρομαι που ξεκίνησες να βάζεις στόχους και να τους πετυχένεις!

Εύχομαι σε ένα ακόμη καλύτερο 2024! Θα είμαστε σε επικοινωνία!

Φτιάχνω ένα τέτοιο κομμάτι αυτές τις μέρες σποραδικά, βασικά παίζω με τα VST γιατί δεν έχω και μυαλό να σκεφτώ πολύ, καμιά ώρα τη φορά και συμπτωματικά, λες και παρακολουθεί το internet τι κάνω? μου πέταξε αυτό το βίντεο το youtube στο κλίμα του κομματιού μου με τα ανάλογα/παρεμφερή VST

πραγματικά εξαιρετικά όργανα, η Heavyocity δικαίως φέρνει στο logo της το Raw Inspiration. ?

Χρόνια πολλά στους Στράτους και στο αγόρι μας Φιούζιο!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Χρονια πολλα στους Στρατους!

Κ στον δικο μας κ ας μη γιορταζει. Ή μπορει κ να γιορταζει παλι, δε ξερω.

Το θεμα ειναι να ξαναγινει ενργος εδω μεσα να γιορταζουμε ολοι μαζι

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Πράγματι... Τώρα του λέω τα χρόνια πολλά και μου θύμισε ότι γιορτάζει με τους... Μιχάληδες ? Όπως και να έχει, χρόνια του πολλά...

Χρόνια πολλά στους Σπύρους.

Superfunk
Superfunk
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

sultan of string
sultan of string
Χρόνια πολλά στον jazz στον δελτα και σ όλους που ξεχνώ

Πόσο όμορφο γίνεται το εμπνευσμένο και διαχρονικό λογότυπο του noiz μας, όταν μπαίνει το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι❤️.

Δίνει το άρωμα της μαγείας των επερχόμενων χριστουγεννιάτικων ημερών, είναι ένα αστεράκι ελπίδας για να γίνουν πραγματικότητα όλες μας οι ευχές, τα χρόνια πολλά και να ναι καλή η νέα χρονιά .?

Είθε οι μέρες που έρχονται, οι γιορτινές , να είναι με υγεία και ευημερία για τη μουσική μας κοινότητα, μέρες δημιουργικές, μέρες αγάπης, μέρες φωτεινές, χωρίς μίση και εμπάθειες, μέρες ανθρώπινες γεμάτες ευτυχία.?‍?

Καλές γιορτές να έχουμε, όμορφες σαν το εμβληματικό λογότυπό μας. ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

cos_dr
cos_dr
δεν πειράζει. Ας απολαύσουμε το ψέμα. Είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας?

mpamps
mpamps
Όσοι μπαίνουμε από τη "σκοτεινή" πλευρά του Noiz παντως δεν έχουμε σκουφάκι στο λογότυπο. 

Δείγμα από τους απογευματινούς ηχητικούς πειραματισμούς με πολλά και διάφορα.

dirty trem.mp3
To Video Game που έκανε εμάς και τα παιδιά μας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? και τον Ευαγγελάτο να κατεβάζει βρακιά από την αγανάκτηση ?, θα κυκλοφορήσει στην έκτη του έκδοση!!! Και με εξαιρετικό soundtrack!!!! GTA και TRAP!!  Που μυαλό οι πιτσιρικάδες για ΣΧΟΛΕΙΑ και ΩΔΕΙΑ? χαχαχαχαχχαχαχαχα?

Yameth
Yameth
Ήμαρτον ρε φίλε... να πατάς γιαγιάδες σε διάβαση πεζών!

Σοβαρά τώρα, μου κάνει εντύπωση που κυκλοφόρησε στην Αμερική που βάζουν προειδοποίηση ακόμα και στη μουσική οταν περιέχει ακατάλληλες λέξεις.

cos_dr
cos_dr
@Yannis Methenitisαυτό με τις γιαγιάδες στον κόσμο του GTA δεν είναι καν πταίσμα? Και αυτό έχει προειδοποιήσεις και είναι πολλά τα λεφτά της βιομηχανίας gaming και παίζει και πολύ ξέπλυμα σε αυτή, ω ναι. Με τόσα δις δεν παίζει κανείς εκεί, τους έχουν στο τσεπάκι τους θεσμούς?χαχαχαχαχαχααχ?

Που είσαι Στρατε;!;!

Σου καταστρέψανε το ιντερνέτ οι παλιαθρώποι;

cos_dr
cos_dr
όταν είναι να ξαναγράψει, θα ξαναγράψει.

Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

fatalv
fatalv
Μάλιστα. 
δεν πάμε καθόλου καλά…

μπαν στον Στράτο ήταν η λύση δηλ;

μαλιστα…

Waterfall-K
Waterfall-K
Δεν μπορεί να γράφει για Χ χρονικό διάστημα.

Του Αγίου Νικολάου σήμερα, προστάτη των ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡΣ, χρόνια πολλά στα εκλεκτά μέλη-εορτάζοντες του φόρουμ μας!!!!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νικοι!

Βρε σοβαρά τώρα, πείτε ποιος πήρε ή γλυκοκοιτάζει telecaster.

Με έχει σκίσει το internet στις διακοπές (τρεις σε ένα μισάωρο).

odis13
odis13
Φιουζιε συγνωμη αλλα το πατησα, ελπιζω να επανελθεις συντομα. 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Στρατο οταν δεις αυτο το μηνυμα, 2024 που θα εχεις ιντερνετ ξανα, να ξερεις πως δε σε ξεχασα.

Σου λεω απο τωρα καλα Χριστουγεννα λοιπον κ πως ξερω οτι αν ηταν αλλιως οι συνθηκες κ ο @odis13 δεν ειχε πατησει το κουμπι, θα ειχες ιντερνετ κ θα μου ελεγες χρονια πολλα του Αγιου Βρασιδα, πρωτη του χρονου....

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@odis13 καλως να σου'ρθει κ καλα παιξιματα

Back