Noiz Forum

Waterfall-K
Waterfall-K
Tι θα πει ρε Vrasidas "αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να το μαθουμε ολοι για να συνετιστουμε"? Τι είμαστε, ένα μάτσο 15χρονα? Το ΝΟΙΖ είναι ένα φορουμ που γράφουν 10-15 άτομα όλα κι όλα, και αν το πάμε "με το γράμμα του νόμου" και σταματήσει η πλακίτσα, θα μπει λουκέτο πριν το τέλος του χρόνου. Δεν αφήνουμε λέω γω τις σοβαροφάνειες? 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Waterfall-K το τι ειμαστε δεν παιζει κανεναν ρολο.

Αν επαιζε θα υπηρχε αλλη αντιμετωπιση κ οχι ban.

ή τουλαχιστον οχι ban με τη μια.

Οποτε πολυ καλη η ερωτηση σου, αλλα δε θα επρεπε να την κανεις σ'εμενα

Waterfall-K
Waterfall-K
Σε ποιον να τα γράψω? Εσύ έγραψες "αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να το μαθουμε ολοι για να συνετιστουμε". Όσο για το ban, πολύ θα ήθελα να μάθω κι εγώ τον τόσο σοβαρό λόγο για τον οποίο έγινε. 

Να ξαναγράψω ότι αν χαθεί η πλακίτσα που γίνεται εδώ δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε, ας βάλουν 5 mods να απαντάνε καθαρά τεχνικά στις όποιες ερωτήσεις και τέλος. Αν θέλουν να το μετατρέψουν από φόρουμ σε "customer service" είναι εύκολο.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου.

Αϊντε γιατί προσωπικά νά και αν φάω μπαν, να και αν δεν φάω.

Αυτός που πήρε αυτή την απόφαση (ποιος είναι είπαμε?) το μονο που κατάφερε ειναι να μαμησει το όποιο καλό κλίμα υπήρχε εδω πέρα μεσα...

Αλλοι το μαμάνε δεκαετίες με τις μαλακίες που γράφουν και μας πρηζουν τα διαρχί (ο λόγος για τον οποιο είχα πολύχρονη αποχή), τον Στράτο βρήκαν...

Ας με κάνατε εμένα ρε παλουκάρια μερικους μήνες πριν ban για off topic, ή για τις fake αγγελιες...στο φινάλε η αξία μου εδώ πέρα μέσα είναι μηδαμινή...

Τον Στράτο βρηκατε?

ΔΕΝ έχετε καταλάβει οτι ΚΑΙ αυτος και ελαχιστοι ακόμα κράτούν κατα μεγάλο βαθμό ζωντανό αυτό το φόρουμ?

Γιατί όσο και αν ΔΕΝ σας αρέσει, έτσι ακριβώς είναι. Ότι και να λένε τα στατιστικά σας, άντε να έχουν μείνει καμιά 15αριά "τακτικοί".

Ούτε Gearspace (Gearslutz) είναι το Noiz (συγνώμη κιόλας αλλά δεν υπάρχει το απαραίτητο content), ούτε TGP (συγνώμη κιόλας αλλά δεν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός πραγματικών ΕΝΕΡΓΩΝ χρηστών).

Οπότε, που ακριβώς το πάτε?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Waterfall-K To ban ειναι για να συνετιστει ενα μελος.

Οταν δεν υπαρχει προειδοποιηση (ειπαμε η προειδοποιηση κ το ban ηταν ενα πραγμα) ειναι καπως απο μονο του.

Οταν αυτη η νεα γραμμη (που δικαιωμα της νεας διοικησης ειναι, για να μην πω λογικο) δεν επικοινωνειται κ υπαρχει παραδειγματικο ban χωρις προειδοποιηση πως να το λαβουμε?

Συμφωνω μαζι σου για τα 15 μελη που ειμαστε μεταξυ μας κ για την πλακιτσα.

Δεν ειμαστε εμεις ομως το νεο αφεντικο.

Εμεις απλως συμμορφωνομαστε με το νεο status quo ή αν δε γουσταρουμε αποχωρουμε

Μεχρι εδω ολα καλα, ετσι ειναι παντου.

Αλλα ban, σε μελος του οποιου ο λογος ειναι ο πιο βαρβατος απ'ολους οταν συζηταει σοβαρα ή δινει συμβουλες, χωρις προειδοποιηση χτυπαει ασχημα. Ειδικα οταν αυτο δεν προβλεπεται απο τους τωρα κανονισμους.

Ο Στρατος ειναι ο νο1 no bullshit guy εδω μεσα, που ομως ασχολειται να σου πει τι κ πως.

Θα μπορουσε ν'ανοιχτει ενα θρεντ κ να λεει χοντρικα:

"Επειδη το οφτοπικ εχει παραγινει, ειδικα την τελευταια περιοδο (πραγμα στο οποιο φυσικα κ φταιει οτι το moderation το επετρεπε k φυσικα δεν εφταιγε το moderation....) αποφασισαμε το κ το... Αν δεν προσαρμοστειτε θα υπαρχουν ποινες"

Κ μετα φυσικα να μαθαιναμε αυτες τις ποινες.

Ετσι οπως εγινε τωρα για εμενα ειναι ασχημο

cos_dr
cos_dr
Το noiz είναι αυτό που έχουμε, οφείλουμε όλοι να το βοηθάμε να λειτουργεί ομαλά και να θέλουμε να γίνει μεγάλο. Να προσεγγίζει νέα μέλη, τους νεότερους, να τους ενθαρρύνει να γράφουν, να συμμετέχουν ενεργά.

Το noiz δίνει βήμα και δυνατότητες στους μουσικούς, στους λάτρεις της μουσικής και της μουσικής τεχνολογίας. Το noiz είναι σπουδαίο και μπορεί αν γίνει πιο σπουδαίο με τη συνδρομή των μελών του.

Καλά του κάνατε.

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα?

Waterfall-K
Waterfall-K
Επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα από όλους τι σημαίνει ban, για πάνω από 15 χρόνια ήμουν admin (έτσι ονομάζονταν εκεί, όχι mods) σε international φόρουμ με 1,5 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες, και έχω ρίξει άπειρα ban για άπειρους -και σοβαρότατους- λόγους. 

Στα του ΝΟΙΖ, τα είπαμε, χωρίς πλακίτσα αυτό το φόρουμ θα κλείσει. 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Waterfall-K βρε Καταρρακτη μου δε σου κανω μαθημα.

Τα γραφω αναλυτικα πρωτον για να βαλω τις σκεψεις μου σε σειρα κ δευτερον μηπως τα δει καποιος της διοικησης κ μπει κι αυτος στην κουβεντα.

Σε ο,τι μα ο,τι εχεις γραψει μεχρι τωρα, συμφωνω 100%

cos_dr
cos_dr
Εγώ δεν συμφωνώ μαζί τους.

Να καταγραφεί. ?

Αν με διώξουν από το noiz θα πεθάνω, μόνο αυτό μου έμεινε?

χααχαχαχαχαχα?

Vale Rossi
Vale Rossi
Λείπει ο fusiongtr και τα πάντα κυλάνε σα να μην τρέχει τίποτα. Μόνο λύπη ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ε οχι σα να μην τρεχει τιποτα..

Η απολυτη ξενερα ειναι

odis13
odis13
Ρε σοβαρα τωρα ειχα ενα thread για αλμπουμ του 23 που ελεγα να ανοιξω (και μια τελε) και τις τελευταίες μέρες δεν εχω ορεξη να μπω, φακιν σαδ.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Κ εμένα ο Αλή μου έστειλε σήμερα ένα ντραφτ για ένα κομμάτι που κάνουμε .

Κ μόλις συνειδητοποίησα πως το κομμάτι αποφασίσαμε να το κάνουμε με ψιλο-προτροπη του Στρατου, ξενερωσα ακομα περισσότερο.

Καλοπαιχτη η τελε Οδυσσέα 

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Στρατο θ'αρχισω τα "που εισαι Στρατο?" του Φρρρρ μου φαινεται

cos_dr
cos_dr
O Στράτος είναι μαζί μας, τον νιώθω. Απλά δεν γράφει. Εγώ έναν άλλο που μισώ θέλω να σταματήσει να γράφει και να υπάρχει χαχαχαχχαχαχαχαχα? Όχι, πλάκα κάνω, όλους τους θέλω. Θέλω να γράφουν όλοι. Αν κάποιος που γράφει, δεν γράφει τότε το noiz πάσχει, δεν είναι το ίδιο, δεν το νιώθεις το ίδιο, νιώθεις πως κάτι λείπει. Γι αυτό να γράφουμε όλοι. Απλά να προσέχουμε λίγο τους κανόνες γιατί το παρεϊστικο αποτρέπει νέα μέλη να προσεγγίσουν το χώρο, έτσι το βλέπω εγώ. Γι αυτό υπομονή, θα γράψει. Εμείς θα του θυμίζουμε πως τον σκεφτόμαστε και κάποια στιγμή θα σπάσει και θα γράψει. Όλοι έχουμε ένα κουμπί για να σπάσουμε. Αρκεί να ξέρει ο άλλος να το πατήσει αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ελπιζω να μην ειμαι εγω αυτος που περιγραφεις @cos_dr ?

Αν ειμαι πες το μου κ θα σταματησω να γραφω κ εγω!

Ο Στρατος ειναι ενας απο τους λογους που κολλησα εδω μεσα. Μαζι με τον Αλη που ειναι διαχρονικη αγαπη κ τον ξαναβρηκα εδω κ τον αλλο τον χαζο τον σρεντερς μπασου τον Φρηντομ με κανανε να νιωθω σπιτι μου εδω μεσα. Κ εγινα σιγα σιγα κ εγω πιο τακτικος.

Γι'αυτο κ νιωθω συνενοχος στο τι εγινε γιατι δεν ειχε διαφορετικη συμπεριφορα ο Στρατος απο εμενα πχ. Ή δεν ηταν ο Στρατος μονο, αυτος που ξεκιναγε τα οφτοπικ κ το χαβαλε. Ειδικα στο τελευταιο ηταν γενικοτερη η ατμοσφαιρα πως θα πηγαινε προς τα εκει το πραγμα. Τελος παντων τι καθομαι κ γραφω τωρα... 

Απλα υπαρχει η αισθηση πως νοιζ χωρις Στρατο....?

cos_dr
cos_dr
όλοι είμαστε συνένοχοι.

Είμαστε μαζί στα καλά και στα δύσκολα.

Αυτό είναι κοινότητα.

Και πρέπει να υπάρχει ομοψυχία.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρά μόνο τις μουσικές μας προτιμήσεις χααχχαχαχαχαχαχ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εννοειται, εδω συχναζουμε εμεις οι γρατσουνιαρηδες στα δικα σας συνθολημερια τον τελευταιο καιρο, μπας κ μαθουμε τιποτε...?

κι οχι μονο αυτο, αλλα ειμαστε κ πολυ πιο κοσμιοι στα δικα σας θρεντ παρα στα δικα μας!

cos_dr
cos_dr
όλοι μπορούν να συχνάζουν και πρέπει να συχνάζουν παντού. Δεν υπάρχουν λημέρια. Εγώ πήρα κιθάρα και συχνάζω στα δικά σας μπας και αρπάξω τίποτα κανα κόλπο απλά δεν σας σπάω τ @@ σχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

sultan of string
sultan of string
λυπάμαι.

αυτό έχω να πω.

Ορισμένοι νομίζουν ότι το νοιζ τρέχει στον αυτόματο.

Αμ δε....

Back