ας ειναι καλα το www.ebay.com !! (περιπου στο 1/3 απο οτι την πουλανε καινουργια εδω...ε ημουν και λιγο φαρδος!!)Πόσο πήγε το μαλλί?
Το κακό με τις Jaguar είναι (από τη λιγοστή εμπειρία μου) ότι αν είσαι τύπος σαν εμένα που αλλάζεις μαγνήτη ανά 2ο μέτρο του κομματιού ( :lol: :lol: :lol: ) θα τα βρεις λίγο "μπαστούνια" με τον εντελώς άβολο επιλογέα θέσεων που έχουν... :roll:
οντως και αν σκεφτεις οτι η Jaguar μπορει να βγαλει ..κατσε να δω :lol: ...7 εντελως διαφορετικους ηχους..την πατησες....παντως το ποιο δυσκολο ειναι να συνηθισω την μικρη Gibson στυλ σκαλα της & το λεπτο μπρατσακι της (και τα vintage ταστα :twisted: ) που θα μου παει ομως θα τα καταφερω.. :lol:ΜΕ ΓΕΙΑ!!! Η αλήθεια είναι ότι δε με τρελαίνουν και πολύ οι Jaguar αλλά αυτή έχει ωραίο χρώμα
Το κακό με τις Jaguar είναι (από τη λιγοστή εμπειρία μου) ότι αν είσαι τύπος σαν εμένα που αλλάζεις μαγνήτη ανά 2ο μέτρο του κομματιού ( :lol: :lol: :lol: ) θα τα βρεις λίγο "μπαστούνια" με τον εντελώς άβολο επιλογέα θέσεων που έχουν... :roll: